Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...hehehe, Glikica draga, drugi puta bude
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Što je i R. Sara u štrajku?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan ti je plumbago, ova topla jesen mu odgovara i moj je ove godine rascvjetan, predivna mu je boja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ja sam više noćni šetač
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Draga Saro mislim da je tvoj muž upravu ,stvarno si nakrcala da se čovjek nema gdje okrenuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jesenska seoba biljaka započela je i kod mene pa su neke osjetljivije biljke dobile priliku da cijelu zimu provedu u dnevnoj sobi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Malo sam u šetnji
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
i ja malo šetam
![]() |
|
![]() |
|
...samo vi šećite curke, a mogle bi i malo pomoći jer me ukočilo u leđima
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
na balkonu je ostalo još dosta biljaka i pokoji cvjetić, kao i ovaj na visećoj gazaniji:
![]() asarina: ![]() plumbago se sav rasplamsao nakon što su popustile vrućine: ![]() streptocarpela: ![]() bakopa: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
oxalis je malo oštećen od suhog zraka;
![]() begonija je također neumorna, cvate neprestano od travnja: ![]() elegantna fuksija: ![]() omiljena tradeskancija, koja tako sporo raste; ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
još malo tradeskancija:
![]() mladi Red Robin: ![]() volim sedume: ![]() Ligularija Leopard: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
počinje najljepše vrijeme za heuchere:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
ruselijama kao da odgovara vlažna jesen:
![]() šteta što je jednogodišnja: ![]() Eupatorium: ![]() i na budleji se nađe pokoji cvjetić: ![]() slatka mala begonijica: ![]() i one se oporavile: ![]() Alternathera je dobila krasnu boju: ![]() najdraža kadulja: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
i za kraj malo lantana...ova je poklon od seni sa zadarskog druženja:
![]() ![]() ![]() ![]() ...laku noć ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro!!! Evo mene u cik zore kod tebe. Tko kaže da nisam na tvom balkonu ?
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Divim se raskoši na tvom balkonu i razmišljam: Prava je šteta što nemaš i zagrebački vrt pa da u njemu stvoriš mali rajski vrt.
Jer toliko imati, njegovati i poznavati može samo pravi cvjetoljubac! Blažo, moj naklon!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ahaa, a toliko zapuštenih dvorišta unutar blokova zgrada sa starim šupama, štakorima i pratećom starudijom. Poznajem bračni par poštovane cvjetoljupce koji su u centru grada godinama tako nešto gledali, onda (kao penzioneri) zasukali rukave, pospremili 250 vreća smeća, dali porezati stara bolesna stabla, od kojih su nastali stol i stolci, napravili cvjetne gredice, staze, travnjak, posadili ukrasno grmlje, ruže, trajnice. U prekrasnoj cvjetnoj oazi rado se okupljaju i djeca i odrasli. E da je RS takvo dvotište, gdje bi joj bio kraj, što bi se reklo
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aaa evo ipak slikica
![]() koka, ruselija i lantane su ti prekokrasne ![]() obavezno spremiti sjeme asarine ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |