Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 136> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti ! I ja cu si kupiti sjeme , do sad ih jos nikad nisam imala !
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam uzela za svojoj zid isto tu mrezu..pa dobro...dvije tri god moze izdrzati i to je dobro...hvala...imas lijepe klemantise...njezna si gospodarica.....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, nisam nigdje vidjela sjeme , bar ne u našim trgovinama. Bilo je samo biljke, tako sam i ove moje nabavila.....Možda tamo kod tebe ima sjemena. Zapravo ima sjemena, na nekim stranim stranicama sam vidjela pa bi se i tako moglo razmnožiti ali ovako mi je bilo jednostavnije....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam danas cijele vinkovce obisla i nisam ju nasla....jednostavno nema ih...a toliko vrsta ima a ni naj obicniju nemozes kupiti..
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute fee pa nemoj iz sjemena.Ja sam probala,jednostavnije je uzeti grančiće umočiti malo u hormona za ukorjenjivanje i prime se.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, i ja tražim clematis koji bi mogao prezimiti vani, a da je bujan i naraste barem šest metara. Posadila bih ga na sunčanu južnu stranu, a trebao bi se moći "popesti" do balkona. Problem postoji, Baumax se zatvorio, a u ostalim "običnim" trgovinama uopće ga nema za kupiti. A predivni su mi svi, i oni najobičniji, čak mogu slobodno reći da su mi i jedni od najljepših.
Jako volim ovu temu jer su svi redom ovdje slikani - jednostavno prelijepi!
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups clematisi mogu na kontinentu, od oduševljenja postavljam bedasta pitanja
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Catalpa (inače ne postoje bedasta pitanja ).
Nisam baš pretjerano proučavala clematise, ovoga sam sasvim slučajno posadila jer mi je trebala penjačica za prekriti box i krasno se razgranao. Ima četiri godine, ne orezujem ga (osim onoga što mi smeta i to naravno popicam!) i mislim da sam uspjela napraviti par sadnica od grančica koje sam jesenas stavila na zakorjenjivanje . One od proljeća nisu mi uspjele. |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ninetta super za sadnice, ja sam jednu grančicu miss bateman povalila i zakorijenila se, multi blue ima samo jednu grančicu posađen je prošle godine a president je jako loše vidjet ću dali će potjerati na proljeće
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome, ide to tebi...
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom na to da je moja lokacija "tam" , budem isla u DEHNER i pogledala kakvo sve sjeme oni imaju ! Tu na sjeveru su oni jako dobro sortirani a cesto imaju i biljke pred kojima stojis i pitas se gdje li su te izrasle . Javim ti se svakako ! Naravno i tebi Bugica ! |
|
iva.em
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan vam je ovaj plavi...nemam ga ...imam ih nekoliko boja ,ali ovaj plavi je prekrasan ...prekrasno ste ih ukombinirali u tegli...lijepo .
|
|
iva.em
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee, hvala ti što misliš na mene!
|
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su! A ovaj zimzeleni je ludilo!! Nisam ni znala da postoji zimzeleni!
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Jako lijepe fotkice. Clematisi su mi svi odreda prelijepi, a kako već duže vremena odolijevam, danas sam se počastila i kupila Hagley Hibrid, nizozemski naravno. Eh, sad, tema ima previše stranica, a mene zanima ima li tko ovu vrstu clematisa i kako se ponaša preko zime, odnosno mora li prezimiti unutra.
Planiram ga staviti na južni balkon, a zaštititi mu "nogice" od prejakog sunca.
|
|
Odgovori | Stranica <1 126127128129130 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |