Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 370> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene opet malo....
![]() ![]() Za ružice...mislim da je prva Margaret Merill, penjačica crvena je 100% Don Juan, a krupne crvene čajevke su sorte Ingrid Bergman. Za narančastu neznam..možda kad bi bila još koja sličica otvorenijeg cvijeta.....da li ima miris..i tako to...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ruže su nevjerojatno lijepe ,pravi ih je užitak gledati
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Trebalo mi je dosta vremena da pregledam tvoj vrt u slikama: od prve do zadnje stranice. (Nova sam na forumu pa kada stignem, postepeno pregledavam). Zadovoljstvo je pogledati tvoj vrt, vrlo je lijep, a i tvoje fotografije su vrlo kvalitetne. Posebno mi se svidjela vaza sa bijelim cvijećem, kamenčići sa zlatnog rata i slike Bola pod snijegom... Inače, bila sam u Bolu i u jako lijepoj mi je uspomeni ostao. Jedne večeri bili smo u jednoj konobi na rivi, skompali se sa domaćim ljudima, jeli, (i malo pili), pa čak i zapjevali. Sutradan, šećemo po rivi, kad ono, malo - malo netko nas pozdravi, a mi se čudimo: tko to nas tu poznaje??!!... Poslije su nam rekli da je vlasnik i našu fotku stavio među fotke poznatih posjetitelja njegovog lokala. Eto, gledajući tvoj lijepi vrt, prisjetila sam se te zgode. LP
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Lantana draga kako su tvoje biljkice na ovom jugu?Kod nas puše ko ludo od sinoć i nema nikakve naznake da će prestati!!!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivne ružice, posebno boja ove crvene penjačice, nadam se da ovo jako jugo neće napraviti štetu...
![]() veliki pozzz
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ružice su stvarno prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Je Lantana, je! Prostranthera je! I to ovalifolia. Skoro sam 100% sigurna |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromelija, Stefkaja, Rose
![]() Niho ova ruža cvate kod mene od ranog proljeća sve do veljače. Flavia, ma bravo, eto sad znam barem neke kako se zovu, imam ja još tih ruža, ali sada ne cvatu. Ovu narančastu ću slikati, možda i nju prepoznaš. ![]() Štefice hvala. Lika1 i Minimode noćas je bilo užasno nevrijeme, potopilo brodove i izbacilo smeća i žala na rivu, ali smirilo se. Meni doduše više uništi bura nego jugo. SilveK alisum je prava napast, dolje po onoj padini sam ga pustila da raste, ali u vrtu ga moram guliti van jer bi ugušio ostalo cvijeće. Horti mislim da sam našla koja je biljka zovu je Texas Ranger i Teksaški barometar, lat. Leucophyllum frutescens, i po cvijetu i po listu mora biti to. Piše da se razmnožava mladim grančicama, ja sam to napravila pa ćemo vidjeti na proljeće, e i odgovaraju joj svi uvjeti, samo joj tlo ne smije biti premokro. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, ruže su ti ....ma za ne povjerovati kako su lijepe, kao nacrtane su!!!!! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cimi drago mi je da si bila u Bolu i da ti se svidjelo, nadam se da ćeš opet doći, hvala ti na lijepim riječima za vrt. Evo MM dobio školjku koja u sebi ima poklopac koji je u stvari kamen sreće, koji se može naći na Zlatnom ratu, kao što školjka bisernica napravi biser, tako ova naša radi kamen sreće, a po nekoj davnoj legendi onaj tko ga nađe među onim pustim kamenčićima bit će sretan (ipak je to legenda). ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, nadam se da sije sunce kod tebe, a usput čestitam na skoro 3000 postova
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja se pridružujem čestitkama za 3000 tisuće postova ( a ja sam prešišala 5000 )
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bilo je 2999 kad sam pisala, a onda si nam poklonila ovu predivnu školjku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša i Proljeće, eto sad sam Neukroćena biljka, ma što to značilo...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Negdje na početku tvoje teme ima jedna predivna slika sa kamenčićima s plaže i među njima su mislim dva takva kamena sreće, tada sam to prvi put čula i vidjela....
Kod mene nema više niti jedne ruže, nema veze, znam ja gdje ima krasnih, kliknem i evo ih.....
![]() Bravo za 3000!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
čestitam na 3000!
potpisujem korijenko za ružice!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prelijepa legenda daj bože da ti bude stvarna --------i predivna je - Ja mislim da sam ti dovoljno rekla
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Korijenko i Minimode, bit će ruža i slika
![]() Dzo posebno mi je drago što si od tih pet minuta i meni posvetila jednu minutu i drago mi je da si opet tu s nama ![]() Hvala ti Niho na lijepim željama ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej, neukroćena biljko, ne daj se ukrotiti (mislim u stvarnom životu) jer tu na forumu postat ćeš cvjetni guru što u stvarnosti već odavno jesi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |