Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 14:11
Evo mene opet malo....WinkBig%20smile

Za ružice...mislim da je prva Margaret Merill, penjačica crvena je 100% Don Juan, a krupne crvene čajevke su sorte Ingrid Bergman. Za narančastu neznam..možda kad bi bila još koja sličica otvorenijeg cvijeta.....da li ima miris..i tako to...Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 15:59
Ruže su nevjerojatno lijepe ,pravi ih je užitak gledati
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 17:03
Trebalo mi je dosta vremena da pregledam tvoj vrt u slikama:  od prve do zadnje stranice. (Nova sam na forumu pa kada stignem, postepeno pregledavam). Zadovoljstvo je pogledati tvoj vrt, vrlo je lijep, a i tvoje fotografije su vrlo kvalitetne. Posebno mi se svidjela vaza sa bijelim cvijećem, kamenčići sa zlatnog rata i slike Bola pod snijegom... Inače, bila sam u Bolu i u jako lijepoj mi je uspomeni ostao. Jedne večeri bili smo u jednoj konobi na rivi, skompali se sa domaćim ljudima, jeli, (i malo pili), pa čak i zapjevali. Sutradan, šećemo po rivi, kad ono, malo - malo netko nas pozdravi, a mi se čudimo: tko to nas tu poznaje??!!...  Poslije su nam rekli da je vlasnik i našu fotku stavio među fotke poznatih posjetitelja njegovog lokala. Eto, gledajući tvoj lijepi vrt, prisjetila sam se te zgode. LP
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 18:59
Lantana draga kako su tvoje biljkice na ovom jugu?Kod nas puše ko ludo od sinoć i nema nikakve naznake da će prestati!!!smile180
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:25
predivne ružice, posebno boja ove crvene penjačice, nadam se da ovo jako jugo neće napraviti štetu...Cry
veliki pozzz
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 10:31
Ružice su stvarno prekrasne Clap, ali baš me je oduševio alysum...nevjerojatno, ali i kod mene je još uvijek sav u cvatu.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:27

Je Lantana, je! Prostranthera je! I to ovalifolia. Skoro sam 100% sigurna Clap.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:22
Bromelija, Stefkaja, Rose Embarrassed

Niho ova ruža cvate kod mene od ranog proljeća sve do veljače.

Flavia, ma bravo, eto sad znam barem neke kako se zovu, imam ja još tih ruža, ali sada ne cvatu. Ovu narančastu ću slikati, možda i nju prepoznaš.Wink

Štefice hvala.

Lika1 i Minimode noćas je bilo užasno nevrijeme, potopilo brodove i izbacilo smeća i žala na rivu, ali smirilo se. Meni doduše više uništi bura nego jugo.

SilveK alisum je prava napast, dolje po onoj padini sam ga pustila da raste, ali u vrtu ga moram guliti van jer bi ugušio ostalo cvijeće.

Horti mislim da sam našla koja je biljka zovu je Texas Ranger i Teksaški barometar, lat. Leucophyllum frutescens, i po cvijetu i po listu mora biti to. Piše da se razmnožava mladim grančicama, ja sam to napravila pa ćemo vidjeti na proljeće, e i odgovaraju joj svi uvjeti, samo joj tlo ne smije biti premokro.

život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:35

Lantana, ruže su ti ....ma za ne povjerovati kako su lijepe, kao nacrtane su!!!!!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:35
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Trebalo mi je dosta vremena da pregledam tvoj vrt u slikama:  od prve do zadnje stranice. (Nova sam na forumu pa kada stignem, postepeno pregledavam). Zadovoljstvo je pogledati tvoj vrt, vrlo je lijep, a i tvoje fotografije su vrlo kvalitetne. Posebno mi se svidjela vaza sa bijelim cvijećem, kamenčići sa zlatnog rata i slike Bola pod snijegom... Inače, bila sam u Bolu i u jako lijepoj mi je uspomeni ostao. Jedne večeri bili smo u jednoj konobi na rivi, skompali se sa domaćim ljudima, jeli, (i malo pili), pa čak i zapjevali. Sutradan, šećemo po rivi, kad ono, malo - malo netko nas pozdravi, a mi se čudimo: tko to nas tu poznaje??!!...  Poslije su nam rekli da je vlasnik i našu fotku stavio među fotke poznatih posjetitelja njegovog lokala. Eto, gledajući tvoj lijepi vrt, prisjetila sam se te zgode. LP

Cimi drago mi je da si bila u Bolu i da ti se svidjelo, nadam se da ćeš opet doći, hvala ti na lijepim riječima za vrt.

Evo MM dobio školjku koja u sebi ima poklopac koji je u stvari kamen sreće, koji se može naći na Zlatnom ratu, kao što školjka bisernica napravi biser, tako ova naša radi kamen sreće, a po nekoj davnoj legendi onaj tko ga nađe među onim pustim kamenčićima bit će sretan (ipak je to legenda).

život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:36
Lantana, nadam se da sije sunce kod tebe, a usput čestitam na skoro 3000 postovasmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:37
Evo i ja se pridružujem čestitkama za 3000 tisuće postova ( a ja sam prešišala 5000 ) Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:38
Bilo je 2999 kad sam pisala, a onda si nam poklonila ovu predivnu školjku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 15:03
Hvala Triša i Proljeće, eto sad sam Neukroćena biljka, ma što to značilo...smile79
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 15:41
Negdje na početku tvoje teme ima jedna predivna slika sa kamenčićima s plaže i među njima su mislim dva takva kamena sreće, tada sam to prvi put čula i vidjela....
Kod mene nema više niti jedne ruže, nema veze, znam ja gdje ima krasnih, kliknem i evo ih.....Hug
Bravo za 3000!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 15:57
čestitam na 3000!
potpisujem korijenko za ružice!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 21:42
Lijepa legenda za skoljku..trebala bih mi jedna takva u ovom periodu TongueWink!! Nego drago mi je sto veceras imam internet,iskoristit cu ovih 5 minuta da ti cestitam za 3000 postova Big%20smile!! Clapping%20HandsBest%20Friends%201
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 21:47
Prelijepa legenda daj bože da ti bude stvarna --------i predivna je - Ja mislim da sam ti dovoljno rekla smile120smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 21:57
Hvala Korijenko i Minimode, bit će ruža i slika  smile169

Dzo posebno mi je drago što si od tih pet minuta i meni posvetila jednu minutu i drago mi je da si opet tu s nama smile71

Hvala ti Niho na lijepim željama smile89, ali legenda je ipak samo legenda.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 22:03
Hej, neukroćena biljko, ne daj se ukrotiti  (mislim u stvarnom životu) jer tu na forumu postat ćeš cvjetni guru što u stvarnosti već odavno jesi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.