Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:11
Ovo je jedan mini vrtić točno iza ljuljačke, tu je lani bio krasan bijeli dupli oleandar ( otišao u vječna lovišta.... grozno koliko toga mi je odnjela zima...Confused) i tu sam sad stavila bijelu anemonu, roza (Tija) anemonu, sedume, iglica je već velika i cvast će konačno, stavila sam i malo liriopa muscari a bergenije su mi ove godine jako loše što cvat što lišće....

U nastavku isto svašta niče....perunike, hoste-još su sitne, irisi žuti, mala mahonija....sve ispod bijelog jorgovana

Maleni vrtić do tatinog pčelinjaka popunila sam raznim trajnicama i malim krizantemama... Sad cvatu samo ćuki i spremaju se zumbuli

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:02
Korijenko, ideja ti je za 10!
4 godišnja doba! Super si to smislila i uredila!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:02
Kao što sam rekla lagerostroemija dobila je novo mjesto. Ne znam da li se sjećate moje kalistemon stablašice.... e nema je više završila je na lomači, zima je za nju bila kobna Cry i na njenom mjestu je sad novo-stara biljka....

Blizu nje našao je mjesto i juričin phormium ( tu je lani bila velika hebe, doživjela je istu sudbinu kao i kalistemon)

Ovako to izgleda u kompletu , pogled kroz laburnum-zlatnu kišu, i ona je počela listati....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 09:54

Počet ću sa vrtom-krugom kojeg sam već prošle jeseni počela uređivati kao četiri godišnja doba tj da u svako godišnje doba bude jednako lijep....meni će osobno biti najljepši na jesen....najviše pažnje posvetila sam baš jesenskim biljkama i najviše njih posadila. Možda je sad malo pust ali još fali poneka biljkica i tek se sve pomalo budi..... U centralnom malom krugu izvadila sam lagerostoemiju (dobila je novo mjesto) i to za mene najatraktivnije mjesto u mom vrtu dobio je ukrasni drijen cornus kousa.... evo par slikica, počela je prva tura narcisa....

Cornus - slikan sa par strana, još nije ni prolistao pa se ne vidi baš dobro

I lanjska romanija je tu..... ubrzo će cvast..... na drugom kraju je Primorkina romanija... možda i ona procvate ove godine

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 09:48
uh kao da osjetim miris tih divnih ljubicastih cvijetica
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 09:45
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Hej Korijenko, prolistao mi je tvoj kalikantus, baš me veseli

Otok to je super....sad još čekam da pomirišiš prvi cvijet pa da mi javiš.....Wink

A sad da malo nastavim sa slikama i da vam pokažem malo novosti sa haciende......Smile

(zgora Opatije)
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 13:56
Korijenko kod tebe se uvijek ima ponešto lijepog vidjeti. Ovaj put moram izdvojiti grotu s ljubičicamasmile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 12:51
Hej Korijenko, prolistao mi je tvoj kalikantus, baš me veseli
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 12:41
Cure moje..... kako volim kad ste kod mene.....smile78
Evo rječanke ja sam ostavila poruku na temi rječka kava da se izorganiziramo drugi tjedan da vam podjelim biljkice....... imam listu želja pa da vam ih ispunim Wink

Maryann sad sam malo bila kod tebe, ti si u lijepom poslu sađenja...drago mi je da smo te razveselili sa biljkama.....

Pedro će bit ovaj vikend svečano izbačen Wink iz garaže a i sve ostalo što je još unutra a onda ćemo se ja i on jedamput uslikat da vidite kako je mališa porastao..... Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:32
-a moj Pedro draga moja šta sa njim ima bolan
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:54
..... a kamo je finil ovaj veliveli ogrovni katus..... moj ljubimac,  Tongue
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:19
Korjenko čekam sliku japanske trešnje, jesi li je konačno uslikala?Proljetni motivi su super,a što je s kaktusima jesu li vani?Preporučam se za jednu malu mlječiku....smile99
sutra je novi dan
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 20:45
ja sam skroz vise zalutala u vasim vrtovima,sve gledam jel kod mene sve u redu i skicam u vas...sve je prekokrasno
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 20:36
Ljubice su preslatke, a vjerujem da im je miris božanstven Smile.

I moran ti reć da sad kad san videla tu mini mlječiku jedva čekan drugo kafe Cool
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 00:03
Ljubice su mi zamirisale do tu, a mini jaglaci su mi fora, pravi, lijepi prirodni i iskreno draži su mi od naših hibrida, bez obzira što su veći.....A gdje je trešnja?jedva čekamo da vidimo gdje je dobila mjesto......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:42
fotka s ljubicama - fotografija mjeseca!
lijepi pozdrav
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 19:13
Prekrasno..ljubičice, mlječika..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 12:29
Ma nemam rijeći da više šta kažem samo ćekam još novi biljaka i onda u potpunosti uživamsmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:44

A što kod Korijenke nije divno.

Stvarno ti je hacijenda prava hacijenda. Nema što nema. ClapClapClap 

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:35
Grota i ljubičice - predivno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.