Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je jedan mini vrtić točno iza ljuljačke, tu je lani bio krasan bijeli dupli oleandar ( otišao u vječna lovišta.... grozno koliko toga mi je odnjela zima...
![]() ![]() U nastavku isto svašta niče....perunike, hoste-još su sitne, irisi žuti, mala mahonija....sve ispod bijelog jorgovana
![]() Maleni vrtić do tatinog pčelinjaka popunila sam raznim trajnicama i malim krizantemama... Sad cvatu samo ćuki i spremaju se zumbuli
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Korijenko, ideja ti je za 10!
4 godišnja doba! Super si to smislila i uredila! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kao što sam rekla lagerostroemija dobila je novo mjesto. Ne znam da li se sjećate moje kalistemon stablašice.... e nema je više završila je na lomači, zima je za nju bila kobna
![]() ![]() Blizu nje našao je mjesto i juričin phormium ( tu je lani bila velika hebe, doživjela je istu sudbinu kao i kalistemon)
![]() Ovako to izgleda u kompletu , pogled kroz laburnum-zlatnu kišu, i ona je počela listati....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Počet ću sa vrtom-krugom kojeg sam već prošle jeseni počela uređivati kao četiri godišnja doba tj da u svako godišnje doba bude jednako lijep....meni će osobno biti najljepši na jesen....najviše pažnje posvetila sam baš jesenskim biljkama i najviše njih posadila. Možda je sad malo pust ali još fali poneka biljkica i tek se sve pomalo budi..... U centralnom malom krugu izvadila sam lagerostoemiju (dobila je novo mjesto) i to za mene najatraktivnije mjesto u mom vrtu dobio je ukrasni drijen cornus kousa.... evo par slikica, počela je prva tura narcisa.... ![]() ![]() Cornus - slikan sa par strana, još nije ni prolistao pa se ne vidi baš dobro
![]() ![]() ![]() I lanjska romanija je tu..... ubrzo će cvast..... na drugom kraju je Primorkina romanija... možda i ona procvate ove godine
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
uh kao da osjetim miris tih divnih ljubicastih cvijetica
|
|
![]() |
|
Otok to je super....sad još čekam da pomirišiš prvi cvijet pa da mi javiš.....
![]() A sad da malo nastavim sa slikama i da vam pokažem malo novosti sa haciende......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Korijenko kod tebe se uvijek ima ponešto lijepog vidjeti. Ovaj put moram izdvojiti grotu s ljubičicama
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej Korijenko, prolistao mi je tvoj kalikantus, baš me veseli
|
|
![]() |
|
Cure moje..... kako volim kad ste kod mene.....
![]() Evo rječanke ja sam ostavila poruku na temi rječka kava da se izorganiziramo drugi tjedan da vam podjelim biljkice....... imam listu želja pa da vam ih ispunim
![]() Maryann sad sam malo bila kod tebe, ti si u lijepom poslu sađenja...drago mi je da smo te razveselili sa biljkama.....
Pedro će bit ovaj vikend svečano izbačen
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
..... a kamo je finil ovaj veliveli ogrovni katus..... moj ljubimac,
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko čekam sliku japanske trešnje, jesi li je konačno uslikala?Proljetni motivi su super,a što je s kaktusima jesu li vani?Preporučam se za jednu malu mlječiku....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ja sam skroz vise zalutala u vasim vrtovima,sve gledam jel kod mene sve u redu i skicam u vas...sve je prekokrasno
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ljubice su preslatke, a vjerujem da im je miris božanstven
![]() I moran ti reć da sad kad san videla tu mini mlječiku jedva čekan drugo kafe
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ljubice su mi zamirisale do tu, a mini jaglaci su mi fora, pravi, lijepi prirodni i iskreno draži su mi od naših hibrida, bez obzira što su veći.....A gdje je trešnja?jedva čekamo da vidimo gdje je dobila mjesto......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..ljubičice, mlječika..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nemam rijeći da više šta kažem samo ćekam još novi biljaka i onda u potpunosti uživam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što kod Korijenke nije divno. Stvarno ti je hacijenda prava hacijenda. Nema što nema. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Grota i ljubičice - predivno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |