Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 12:14
Hojčeka skontala sam , ali me tvoj post zbunio o puzanju pomidora. Mislila sam da je Flavija to napisala. E jesi me I bojala sam se da mi nepukne pomidorkao krumpirko. A da vidiš krumpirka uplićem mu 6 grana , postala sam experto motač grana. Hvala za ljepotanasmile78

Hvala Anaidica, si vidjela kakav sam kolekcionar kadifica. One tek sada, kad sve propada, daju svoj maksimum i tako dok ih mraz nestuče.smile71
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:22
Kakav vatromet boja Smrcko. Rekli bi, obične kadifice, a vidiš kakvu dimenziju ljepote daju u vrtu.
Ali, ona kompozicija s asterima...smile55
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:37

Smrcko, slab sam ti ja učitelj...ja znam samo par "fora"...a za prave savjete morala budeš se obratiti pravim stručnjacima!...Hoya ti je super slikicu stavila za paradajz!...ali nije ti to neka "umjetnost", mlade sadnice paradajza su podatnih stabljika i niske su i ne pucaju baš lako...Wink

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 21:57
Smrckice, a da te od sad zovemo kadifica? smile184
vidiš prednosti malo hladnijeg terena...cvijećke duže ostaju sviježe i kasnije cvatu...to mi je poznato Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 00:12
Flavijica ne govori tako svi me redom učite. Od tebe sam saznala tajne ureje7 , što malo tko zna. Sprže biljku ureom pa je više ne upotrebljavaju.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 00:17
Hvala Sarica.

Kontesice istina da je jesen lijepa u hladnim krajevimaSmile. Sve dok ne doživiš šok kad iznenadni mraz spali sveConfused.
Mogla bi se ja i pretvoriti u kadificu, koliko je volim. A volim i begonije, pokazale su mi najljepše lice u FužinamaHug

Hvala vam na šetnji mojim vrtom.smile79

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:16
I ja malo šetala, sjedila kraj astera, sve pršti od pčelica, kadifice sam pomirisala, meni paše taj miris.......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 10:08
Kadifice su prekrasne, skromne a tako dugo cvatu, bravo Smrčko
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:37
Di je Smrckić danas cijeli dan...smile89.....sigurno sadi paradajze na L..za zimsku berbu....smile91
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:22
Smrcko puni termosice i radi sendviće jer sutra ide na izlet. Čut ćete sutra kako više nikada neće voditi takvoga đaka sa sobom.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:25

....joj jedva čekamo nastavak Hoyić! smile188

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:28
Rekla mi je da spremim sendviče, kolača, soka i košaru. Jedino mi nije rekla da stavim crvenu kapicu, ali se toplo nadam da nas tamo ne čeka vuk nego lovac Luka.

Znam samo da ću imati veeeelikeee oči (od straha) ...
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:38
Hehe, crvenkapice, sretan vam put do čuka i dočekao vas lovac Luka Big%20smileLOL.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:39

Držim fige da lovac Luka bude mlad, nježan i neizbježan! LOLLOLLOL

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:44
ajme al ste večeras pjesnički vudrene i ja bih u šumicu ali me neće nitko voditi, a sama nesmijem   smile226šmrcko ....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:49
Zato mene vodi smrcko. Jaka i hrabra faca.
Ona nema pojma kakva se kukavica krije u meni. 

Moram se tješiti: novaca nemam, vuka se ne bojim ... i dalje neću jer svi i onako znate nastavak ...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:56
Hoya, hoya, pa ti bar nisi Grobnišćica, a ni Smrcko - to važi tamo, a tako jedna fina dama, pa još u Smrckicinoj temi - što budu na to rekli ukućani?smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 21:01
Oni rade ko ludi i misle da ja peglam. Budi tiša da ne čuju!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 21:10
smile96smile96smile96....Hoya, nebudu tvoji ništa čuli...ništa se ne boj! A Smrckić će biti sretna da joj temu održavamo "veselom" smile72
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 21:14
A ona se ne javlja ?! Je l' netko zna koje je gljive danas jela?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 126127128129130 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.