Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 243> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidjet ćemo da,što je to,na ja i dalje tvrdim da to nije smilje....ovdje kod nas te biljke nema i ne znam otkud bi došla u moje dvorište....bit će prije da je neki divljak!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ma došla biljka u
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma nije Dmirce,nije ništa takvo stiglo u
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
I ak netko zna ovu sa medvednice, blizina medvedgrada
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Moon, o travi smo raspravljali nedavno na temi Ime trave, Baka Bea je ustvrdila da je to Phalaris arundinacea "Picta".
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
može li mi netko pomoći kako se zove cvijet gore na slici
|
|
![]() |
|
belica...hvala
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Perzijski dvornik- Polygonum persicaria Ono drugo mi se čini kao platycodon, vidim da se može pojaviti i samoniklo. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ps. moon, ako ju misliš staviti van u zemlju ogradi ju u zemlji, voli se rizomima pretjerano širiti, ili ju čupaj stalno da ju držiš pod kontrolom.
Stefica, pucam u prazno, slika je malo mutna, ali cvijet mi liči na onaj moj- Nematanthus gold fish. List mi nekako ne odgovara , googlaj columnea jer su iz te familije čini mi se. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica....hvala, odmah sam se išla informirati, no nekako mi se razlikuju dimenzije u visinu, pa opet nisam sigurna kolika bi mogla narasti.
|
|
![]() |
|
Da , znam teško ih je nekako id, vidiš da su i znalci tamo poveli razgovor o njima.
![]() Ja ju imam u vrtu s obje stane kuće- viša mi je na suncu vjerojatno jer tamo češće zalijem- oko 1m je, a s druge je strane niža- tamo je hlad. Sa slike mi izgleda identična mojoj. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
stefica.n mislim da se radi jednoj vrsti koja pripada tustikam ili sukulentima i pogledaj pod imenom hypocyrta
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
čini mi se da je ovo vrsta campanule |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
to je jedna vrsta dvornika |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |