Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 17:43

I ja  Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 18:30
I ja također!!!Vrt je već sad u rano proljeće prekrasan,baš sam uživala.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 19:38
Psssst,samo sam se stiha prošetalaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 21:58
Vidim da su kaktusi na svojoj poziciji, uspješno prezimili a sad uživaju, u vrt stiglo prolječe u punoj svojoj raskoši, obilato je nagradilo tvoj trud , ne kaže se uzalud ljubav se ljubavlju vraćasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 23:52
Tako ti je sve bujno kao da nije početak proljeća! Imaš puno lijepog cvijeća, no zapeo mi je za oko onaj grmić koji cvjeta žuto, a ima crveno lišće. Što je to?
Btw, misliš da kaktusima neće smetati najavljene niske temperature (oko 2 stupnja noću)?
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 13:44
Bila, prošetala, vidjela bome svašta. Muscari je baš neobičan! Oduševila me tvoja ramblerica. Da li se one moraju orezivati? Tvoja ima tako lijep oblik.
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 20:21
Cure moje, hvala svima na prijavku i šetnji po mom carstvu ! Drago mi vas je vidjeti kod mene . 
Ove godine je proljeće bilo jako darežljivo prema meni, nadam se da će i ostatak sezone biti isti. No, vidjet ćemo to zajedno.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 20:24
Andina, da ti odgovorim....kaktusi su svi vani pod vedrim nebom, ali ništa im neće biti. Moje dvorište je tako lijepo smješteno, ograđeno zidovima i kućama da je na taj način zaštićeno od niskih temperatura. Osim toga, sve je tako dobro drenirano da voda samo procuri, a kaktusi mogu podnijeti dosta hladnoće.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 20:27
FLORAMYE, ramblerica se ovaj puta sama tako lijepo oblikovala i nemam ju namjeru orezivati do daljnjeg. Neka raste, a raste brzo. Inače, imam jednu poveliku površinu koju ona treba pokriti, tako da će morati rasti nekoliko godina da to sve prekrije. Kasnije, ako bude trebalo neko reckanje i friziranje, bit će i to.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 20:29
Andina, onaj grmić je neka euphorbia. Već su mnoge cure to komentirale, stvarno je lijepa biljka, a što je najbitnije, cijelu zimu je bila tako crvenih stabljika i listova.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 20:34
Danas je bilo tako ludo vrijeme, pa sam ulovila malo sunca i vjetra i ulovila lelujanje grana ovog, meni inače, prelijepog drvca!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2014 u 21:26
lijepo se zašarenilo kod tebe..ajugice su baš simpatične (uz sve drugo)Clap..e da imaš hrabrosti posaditi one sve kaktuse u zemlju, to bi bio posaoLOL
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 19:18
Baš ti je sve prekrasno ali ciglenjak me svaki put iznova oduševi koda ga prvi put vidim!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 22:55
Mari draga, ne treba tu hrabrosti nego snage, a toliko nemam. Ti moji kaktusi su sve mrcine i s njima nije lako baratati, dobro je i to što sam uspjela, gle ovo:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 22:56
Ivany, hvala ti Hug.
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 23:05
Prekrasno je
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 13:11
Ma krasno je to,samo kada dođe zima treba to sve nekuda spremiti.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 23:22

Bome, imaš ti dosta posla sa seobom, lijepu kolekciju si sakupila, kad bi barem moglo tako ostati cijelu godinu.
Ramblerica te sigurno bude ubrzo razveselila svojom cvatnjom, pa vjerujem da to budeš podijelila sa nama.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2014 u 11:22
Kaktus, hvala ti Hug
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2014 u 11:23
OSice, imam ja dovoljno mjesta za spremiti sve to. I za još više.
Drago mi je da me obilaziš, to je baš lijepo od tebe, pusa !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.