Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 142> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja također!!!Vrt je već sad u rano proljeće prekrasan,baš sam uživala.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Psssst,samo sam se stiha prošetala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da su kaktusi na svojoj poziciji, uspješno prezimili a sad uživaju, u vrt stiglo prolječe u punoj svojoj raskoši, obilato je nagradilo tvoj trud , ne kaže se uzalud ljubav se ljubavlju vraća
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Tako ti je sve bujno kao da nije početak proljeća! Imaš puno lijepog cvijeća, no zapeo mi je za oko onaj grmić koji cvjeta žuto, a ima crveno lišće. Što je to?
Btw, misliš da kaktusima neće smetati najavljene niske temperature (oko 2 stupnja noću)?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Bila, prošetala, vidjela bome svašta. Muscari je baš neobičan! Oduševila me tvoja ramblerica. Da li se one moraju orezivati? Tvoja ima tako lijep oblik.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Cure moje, hvala svima na prijavku i šetnji po mom carstvu ! Drago mi vas je vidjeti kod mene .
Ove godine je proljeće bilo jako darežljivo prema meni, nadam se da će i ostatak sezone biti isti. No, vidjet ćemo to zajedno. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Andina, da ti odgovorim....kaktusi su svi vani pod vedrim nebom, ali ništa im neće biti. Moje dvorište je tako lijepo smješteno, ograđeno zidovima i kućama da je na taj način zaštićeno od niskih temperatura. Osim toga, sve je tako dobro drenirano da voda samo procuri, a kaktusi mogu podnijeti dosta hladnoće.
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE, ramblerica se ovaj puta sama tako lijepo oblikovala i nemam ju namjeru orezivati do daljnjeg. Neka raste, a raste brzo. Inače, imam jednu poveliku površinu koju ona treba pokriti, tako da će morati rasti nekoliko godina da to sve prekrije. Kasnije, ako bude trebalo neko reckanje i friziranje, bit će i to.
|
|
|
|
![]() |
|
Andina, onaj grmić je neka euphorbia. Već su mnoge cure to komentirale, stvarno je lijepa biljka, a što je najbitnije, cijelu zimu je bila tako crvenih stabljika i listova.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo se zašarenilo kod tebe..ajugice su baš simpatične (uz sve drugo)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Baš ti je sve prekrasno ali ciglenjak me svaki put iznova oduševi koda ga prvi put vidim!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ivany, hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasno je
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ma krasno je to,samo kada dođe zima treba to sve nekuda spremiti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bome, imaš ti dosta posla sa seobom, lijepu kolekciju si sakupila, kad bi barem moglo tako ostati cijelu godinu. Ramblerica te sigurno bude ubrzo razveselila svojom cvatnjom, pa vjerujem da to budeš podijelila sa nama. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Kaktus, hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OSice, imam ja dovoljno mjesta za spremiti sve to. I za još više.
Drago mi je da me obilaziš, to je baš lijepo od tebe, pusa !
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |