Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 152> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RSara.....belica pijucka kavicu i šeta po vrtovima dok je još rosa na cvijeću
![]() krasan cvjetak kaktusića
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
onda nije ni čudo da je bolesna kada si tako namoči nogice ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() Dok vi lijepo spavate, ja već pol posla odradim, pa poslije mogu lijenčariti . Bogme nam je ova kišica donijela i zimicu ... sad kad mi je već bolje i kad bi mogla malo i šlandrati okolo, sve mi se nekako i neda. Dekica mi milija. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ps. estetika na mom balkonu je sve samo ne estetika trenutno- više onako mokro razvaljena priča...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
danas sam se malo posvetila estetici i pretumbala balkon u smislu da se može kročiti na njega ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Cvijet epifela je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sad brzo pošalji tm da uživa u pogledu s balkona jer sigurno nebu dugo tak. Buš ti to opet napunila. Meni se dopada kad je balkon nakrcan pa proučavaš kaj se gdi skriva.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Prekrasna cvjetna gužvica na tvojim balkonima, procvijetale čak i police na balkonu !! TM ima prekrasno mjesto za odmoriti se, divi im se i on, ali gunđati malo mora, radi reda !! Prekrasna ti je asarina, krosandrica !! Baš su pravo osvježenje, i jako dugo cvjetaju !! Lijepi pozdrav ti ostavljam !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
...anabistrica, Free...hvala vam na posjetu...
...i ja volim nakrcano, draga anabistrica, ali onaj dan kad ste mi bile u posjeti fakat se nije moglo izaći, a sada se već može sjesti i popiti kapućino ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
za ranojutarnje šetače, poput belice, moj rascvjetani plumbago i odmah koristim priliku da pohvalim skitnicu jer se pokazao izuzetno uspješnim u zakorjenjivanju reznica i naravno, poklonio mi jednu.
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ima još koji mogu prošetati izjutra, prekrasno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sjela na kavicu i uživala u pogledu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
uuuu kakv lijepi plumbagić
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala na pozivu, nikad se nezna. Ja sam uživala i u onom postavu.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno je lijepo to tvoje plavetnilo... prelijep je
moj je imao par cvjetića, ali brzo su prošli a i lišće mu je žuto... ne mogu mu ugoditi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Jučer sam vidjela to balkonsko carstvo uživo i stvarno je prekrasno.Sve lijepo složeno,zdrave biljke,svega lijepoga ima naša Sara.Mislim da će ti trebati mali kamion da cvijeće preseliš u Senj.Hvala ti na lijepim poklonima i naravno na još jednom lijepom druženju.
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Krasan plumbago
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aloooo ljenčinooo...ajmo slike na sunce
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ma, otkud si se samo stvorila
![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I ja došla vidjeti slikice, kad ono- šipak ! Nema ! Joj, joj ! Bude drugi puta ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |