Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 125126127128129 140> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosa 2, ja prije par godina nisam ni znala za pakujce , a onda sam "zalutala" na CIF i onda je sve krenulo... pa na jednoj Zg kavici curke dijelile sjemenje, a meni oči i naravno uzela, posijala i evo ih...
Nuna, neću biti lažno skromna i reći ću i mene oduševljava i cvijetom i hladovinom koju radi ljeti... zahvaljujući njoj u dnevnom boravku koji je sa južne strane kuće vrlo rijetko moram uključiti klimu... lani samo 2 puta sredinom ljeta kada su bile nesnosne sparine...
Bigić, batemanka je već ocvala, no tješim se... mlađa je 1 godinu od dr. Ruppel, no pomalo kreću i ostali... plavi, no neznam jeli multić ili predsjednik, jer ...opet cvate susjedu...ja ga mazim a on meni pokaže a susjedu svoje lijepo lice, t.j. cvjetove .
nastavak slika...
dr. Ruppel prije tjedan dana...
Korijenko perunika
i male plave, čini mi se da su stigle od SilveK
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da nisam upala u stavljanje slika.
Kako ti je sve prekrasno rascvjetano... ne znam bih li gledala lijevo ili desno...ruže, klematisi, perunike... iglice....
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
penjačica coral dawn
coralica isprepeltena sa ružom koju smo lani identificirali kao penjačicu, a koju sam ja godinama šišala kao čajevku i ljutila se jer mi poslije nije cvjetala... ove godine ju nisam dirala, pa ćemo vidjeti, a mogla bi biti penjačica Swan lake
njeni cvjetovi pojedinačno
rascvjetana
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti klematisi, ruže. Sve ! A ove zadnje slike očaravaju! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja dugo nisam znala za pakujce, kao ni ti, a sada tek ništa ne znam kad vidim ove tvoje, božanstvenisu, pa čak postoji i žuti, stvarno su prekrasni.
klematisi, ruže, čudesne boje zstupljene u tvom vrtu, pa kombinacija, koju nam pokazuješ na maćuhici, zaslužuju sve pohvale.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako nema veze što si "upala" doći ću ja pogledati tvoju cvjetnu rapsodiju.
Hoya, jel to telepatija, baš te u postu ispod tvoga spominjem, tebe i tvoje campanule, vidiš kako su se razrasle.
Triša, vidiš šta nam radi CIF, stalno otkrivamo neko cvijeće za koje nismo ni znali.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad te na ulaznim vratima dočeka ova ljepotica ruža koja tako bujno cvate, odna ni u vrtu ne očekuješ ništa manje. I zaista, kad uđeš i pomno razgledaš, očekivanja postaju stvarnost.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ulaz u dvorište,a u dvorištu eksplozija boja i mirisa.I ja puno,puno biljaka još uvijek otkrivam ovdje.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katice, rijetko nas daruješ slikicama, ali kad nam ih pokloniš onda zaista oboriš s nogu!! Divno! Ruže su ti prekrasne, zdrave, lijepe.. Pa onda isto tako razne biljkice okućnice - zaista lijepo i raznoliko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea, ja sam bila "tu negdje" i čekala ruže ...Znaš da sam zaljubljena u tvoj rascvjetan ulaz.
A telepatija !? Možda i jest jer sam ti redoviti gost! Nekad bez riječi, a nekad ipak moram izraziti divljenje
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene najviše oduševljava ulaz u dvorište. Mislim da ne postoji ljepši način od ovoga. |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok hvala ti, pohvala od tebe puno znači... Znam da imam par "sjajnih bisera", ali nikako da sve ukomponiram kako bih ja htjela, da bude skladna cjelina.
Mali kaktus u tome i je čar, jer stalno pokušavamo nešto novo uzgojiti kod sebe, nekada više, nekada manje uspješno, ali takav je život.
Anaida, imaš pravo rijetko stavljam slike, rijetko sam i u svome dvorištu, a još rjeđe obilazim vrtove dragih ljudi, jednostavno ne stignem i zato me raduju posjeti vas koji mi dođete unatoč tome što ja ne stignem do vas... ali... bit će bolje.
Hoya, drago mi je da si tu, da bar ja mogu reći da sam redoviti gost... no zanima me kako si ti te kampanulice, moje/tvoje, zapelcala ili odvojila... jer znam da sam u nečijem vrtu čitala kako si komentirala da one ne vole da im se prčka oko korijena. Sada su se lijepo razrasle i ja bih ih još negdje po vrtu htjela posaditi, ali se bojim da ih ne "ubijem".
Nataly hvala.
Svima vama jedna veeelika .
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže su ti prekrasne i kadulja...zvončiće ja presadim male biljčice koje su se zasijale ili jednostavno iskopam udaljenjiji dio i prerežem "vriježu" i nema frke primi se bez problema
|
|
Odgovori | Stranica <1 125126127128129 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |