Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj molim te MOŽDA , tebe čekamo u Rijeci ko ozeblo sunce
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o izgleda da sam propustila mnogo toga,ali nema veze ja uživam u svakom trenutku kad pregledavam tvoje stranice i divim se ,divim
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam ti reći da sam ipak danas Norvežanina posadila van (sviđa mi se kako ga je prozvala OTOK). ![]() Posadila sam ga uz ogradu do ceste. U katalogu piše da cvate u 7-8 mjesecu i da je visok 120 cm. Želim da se on "primi", a za visinu ćemo lako. Kao da je nama problem seliti biljke po vrtu.... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sarajko.....puno sam se ovih dana i nasadila i napljevila iiiiii....... a joj, čim dođem s posla hvatam se motike, trenutno to mi je najbolja prijateljica
![]() ![]() Saro....ja sam oduševljena sa svima vama koji ste bili samnom u subotu,
doći ću u tvoj Senj, pa ne zvala se ja Korijenko
![]() Nataly.... moj Norvežan se još moči u zalevalniku jer sam htjela najprije utvrditi visinu ali sutra ide u zemlju , našla sam mu mjesto
![]() Danas sam posadila Georgine a sutra počinjem saditi Kane.
Dovezli su nam popodne kamion kravljeg gnoja za povrtnjak, smrdi mi pred kućom strava, ali sutra će ga MM razvoziti po vrtu i zaorati.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Korijenko, stvarno veliki radovi kod tebe.
I meni bu trebalo malo gnjoja, ali bum još koji dan pričekal |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Medooooo.... falio si nam u subotu, puno smo te spominjali
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, vrijednice naša, kod tebe akcija non-stop!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sreća da ti gnoj nije došao u petak... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno tu se na veliko radi a bome se ima sta i vidit :)))
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Korijenkooooooo i meni je jako žao što nisam bio, još nisam stigao niti slike pogledati. prenijela mi je RSara pozdrave, hvala svima što ste me se sjetili. naravno da ću doći na druženje kada vi dođete simo, a tko zna, možda sljedeći puta i ja dođem u Rijeku
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Za sve moje drage goste koji mi dolaze u posjet i za sve one koji u subotu nisu vidjeli ovu lijepoticu....
![]() Šatirana kamelija lani iz Pordenone
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ha,ha, a znaš da je htio dovest u subotu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Korijenko, ja sam imala tu čast da vidim tvoju kameliju. Gore ispred ulaza u kuću. Da me nije stislo za pipi, možda je ne bi ni vidjela. Kako sam stalnno na wc-u, uvijek mislim da nešto propuštam. Ajde da jednom i to moje piškanje nešto dobro donese.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoja kamelija me ostavila bez daha |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna ti je ova kamelija, divne boje, baš djeluje zdravo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
uvijek veselo kod tebe
![]() proljetni radovi u tijeku a opet sve uredno ..nevjerovatno
kamelija je predivna
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Čekala sam da završite radove i onda u
![]() Predivna kamelija!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kravlji gnoj, malo neugodno miriši
![]() ![]() kamelija je prekrasna, hoćeš ju posaditi van u vrt |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |