Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 17:25
Ponavljam izbrisano, pravi vrtni dizajn i puno osobnosti u vrtusmilie_ga_041.gif.

Imam jedno pitanje u vezi noćurka , je li to ljekoviti i jestivi noćurak?Embarrassed

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:42
Samo ti Korijenko gradi svoje krugove, mi uživamo u njima jednako kao i ti.
Prekrasno ti je na tvojoj hacijendi. Sve je tako lijepo posloženo, isplanirano i za 10 izvedeno da je milina gledati.

Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:34
monumentalne grote okružene svježom zelenom travom uz posađene odgovarajuće biljkice-pravi pogodak. Odlična ideja!
lijepi pozdrav
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:47
Hvala za slikice koje su fan, fan, fantastične!
Prava idila kod tebe! odmor za dušu i tijelo!
U jednom krugu sam počela brojati šafrane ali sam odustala jer ih ima bezbroj. Molim te obavezno stavi sliku kad budu u cvatu, please!
Svaki krug je poseban za sebe!
Znam da sam ti obećala jos seduma i znaj da nisam zaboravila, mislim na tebe! Jesenski kutak će biti naj!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 14:30
Prohodala sam dva puta da mi nešto ne promakne Wink.
A što reći, lijepo, prelijepo - stabla i stabalca, grmovi, rascvjetano cvijeće, grote, a sve uređeno Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 14:15
LLijepo proljeće kod tebe, draga Korijenko!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 12:19
Korjenko, odlični su ovi tvoji krugovi Thumbs%20Up
fino sam sve na miru pogledala i sviđa mi se izgled vrta krugovi, grote...dosta je veliko jel da? ima fajn posla
bit će zanimljivo kada se sve rascvate Thumbs%20Up

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:57
Niho, Hoya, Mini, Proljeće ....smile78

Mini... luk sam stalno negdje tražila i nisam mogla naći a ono što sam ove godine vidjela u Bauhaus je ....pa tako, ne baš dosta čvrsto i mjere ne pašu....pa smo dali da nam napravi majstor koji nam je davno radio i ogradu za kuću. Moja ga je Nina lijepo popiturala, sad samo da ga cijeloga oplete Dudina lonicera i bit će ko bog........
A te lijepe slatke brige......svake godine mi ih je više......a stalno govorim kako sam dosta toga nasadila i nemam više gdje što staviti.....
Na jednoj se slici baš vidi u kutu štihača kraj iskopane rupe...... tu me danas čeka sađenje velikog oleandra (boja breskve) iz vaze...starog sam izvadila jer je imao 20 godina i bio je ružan i neuredan...grančice su već na pomlađivanju....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:50
Korijenko konačno se i ti "raspištoljila" sa slikama!!!Wink

Mislim da ti više ne trebam pisati koliko sam uživala u tvojim slikama cvijeća i u tvome vrtu.
Samo ću reći da sam oduševljena. smile227
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:35
nisam prije htjela prekidati postavljanje slika,....
baš mi se sviđa ovaj luk na prijelazu, jel handmade?? baš mi takav treba!
vrt ti je skockan korijenko za 5, sad sam pogledala kroz prozor svoj, čeka me mnogo posla al to je moja slatka briga....
od bilja ništa ne bih izdvajala, sve je super!
veli pozzz
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:27

Ajme, kalistemon, ona predivna heba ... ma dobro, ima novosti još ljepših i atrktivnijih (samo - onakvu hebu kakva je bila tvoja nisam nigdje vidjela).

Ako se radi klub krugomanijaka - i ja se pridružijem. A TM i MM neka se organiziraju u klub "kosci krugomrzci"  LOLLOL

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:56
-kad sam vidjela sve ovako ti sad izgledam---usta mi se zavezala--ma ne mogu više gledati -toliko je prelijepo da odlazim-svaka čast-nema baš riječi
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:45
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Meni uopće nisu užasni, baš su simpa!

Ako većini bude tako dobro neću niti dirati.....meni lakše, z osla breme- oslu lagje .....LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:44
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Neću te više hvaliti, da se ne umisliš Wink
Samo da kažem: fala bogu, nisam jedini krugomanijak!

Allo Bigmama.... ja stalno vučem doma razno kamenje i MM je odmah "lud" kad to vidi jer zna da stiže novi krug, ali meni je tako i lakše i jednostavnije saditi a i održavati. Ja ti njemu kažem da kad okolo kosi neka se samo vrti u krug LOL.
Volim da je okruglo, malo je po feng shui Wink. Stepenice i zidiće lani man je zidar radio sve oblo - kružno, ništa špikasto, MM kaže ah te tvoje fiks ideje LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:41
Meni uopće nisu užasni, baš su simpa!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:38
A sad odoh šaplastiti po vašim vrtovima jer znam da ima puno lijepih novih slika i novosti preko vikenda i moram ih sve,sve,sve..... vidjeti Smile

I da zaboravila sam vas pitati za savjet..... šta ne da su ovi crijepovi užasni ? i da tu ne pašu.....to sam ih pred dvije godine nabrzinu naslagala da ogradim vrtić a nisam imala kamenja....trebala bi staviti kamenje ko i drugdje jelda......... Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:34
Neću te više hvaliti, da se ne umisliš Wink
Samo da kažem: fala bogu, nisam jedini krugomanijak!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:32
Novi luk koji povezuje dvije parcele

Malo slikan bočno...

Prolaz direktno ispd njega...

Grota do njega....

Japanska dunja

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:26
Danas ću vas malo udaviti ali što vam ja mogu kad imam puno novosti....Wink

Sada sljede grote....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:21
Jedna od magnolija...... kad vidim onu od Hoye..... ko da smo na drugu stranu svijeta Wink, moje debelo još štajkaju

a ovo će cvjetat ispod nje...... roza zumbuli i crveni tulipani

Stolić uz ljuljačku

i kružić do.... sa proljetnicama i budlejom

Opet jedan krug - stvarno imam maniju krugova Wink.
Tu je do pred dvije godine bila ogromna majska ruža (božur grmoliki). Od nje je ostao mali batrljak, par novih izdanaka i do sam posadila istu takvu lorinu...sve lijepo napreduje. Naokolo sam da nebude pusto posadila kamenjarke......veliko hvala Domingu Hug.
Prvi je procvao najraniji bijeli arabis...

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.