Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 243> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Hvala monstera, Andina,
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Silvy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Monstera, mislim da ti je ono alpski zvjezdan. Ima ga Korijenko na ovoj stranici http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2284&PID=402440
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Draga Andina,Puno,puno ti Hvala!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad je konačno riješena misterija ovog mog cvjetića! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Molim Vas odgovor...kaj je ovog za drvce?
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Lovro neznam ime ali znam je živa napast i da jako brzo raste mislim da ga svrštavaju u jednu vrstu javora iako ja mislim da nije da je jasen.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala Dmirce!
Ako je jasen, pronaću mjesto za njega na nekoj lokaciji...on jasen, ja Jasenka...pa nek živi! |
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Eto baš ljepo zna on gdje treba da nikne kraj imenjakinje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A i bez obzira da li je korisna ili ne lijepo izgleda....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
meni liči na smilje još ako cvjeta žuto moglo bi biti.
|
|
![]() |
|
Ne bih rekla Dmirce,toga kod nas nema,bar ne na ovom području....otkud bi to došlo?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Možda se javi neko ko bolje poznaje livadske biljke,a jako mi liči na tu biljku,a vidjet čemo možda cvjet pomogne.
|
|
![]() |
|
ne znam kak se zove, al ja mislim da je to ono kaj ima nešto nalik žutom cvjetiću( stvarno malom) koji se jako brzo osjemeni...
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ako miriše,ako ima žuti cvijetić-mogao bi biti smilje!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Dmirce i meni jako sliči na smilje,no mislim da nije to ta biljkica,kamo sreće da je,ali gotovo sam sigurna da nije.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro,nemam pojma kakav će cvjetić biti,ima neke cvjetne glavice i vidim da se razvija nešto ko cvjetić. Tek sad se pojavljuju neke male latice koje bi ja usporedila s nekim slamnatim iglicama,tako zasad izgleda...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina moja,to bi i ja volila da je smilje,jer tu biljku nisam nikad imala,no nit miriše,nit je smilje....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja mislim sa smilje miriše tek kad prolazi kad se počinje sušiti,a eto i belina misli isto ma vidjet češ kad procvjeta.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |