Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 125126127128129 243> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej Triša, začatavam ti temu.....Danas sam gledala jedan katalog od Bauhausa i rekla mom mužu da mi se čini da bi moglo biti nekog zanimljivog cvijeća... Odgovorio mi je....."Dobro draga ići ćemo pogledati"
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa Lora očigledno su nam muževi što stariji - to bolji - bit će da smo im sve potrebnije
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ne mogu više bit u kući, dosta mi je kućnih poslova, kuhanja, peglanja, čišćenja, pa čak i čišćenja - HOĆU VAN - moram van.
Pojavilo se sunce, stavila sam kapu na glavu, obukla se malo bolje i lijepo se dala u posao. Naime po cjelom dvorištu mi izlaze lanjske bijele tratinčice i Silvekine roza trubice - to su super neuništive biljke.
E pa zato sam ih iskopala i pripremila im zajedničko staniše.
To je opet jedna od "onih" lampi, koje su duboke i široke, pa sam u sredinu smestila trubice, a oko njih bijele tratinčice. Zamlja djelomično iz vrta pomješana sa humusom. Nadam se da će im zajedno biti ugodno.
Takve ću "vaze" rasporediti uz ograđene cvijetnja, a po potrebi im mogu zamjeniti mjesto.
|
|
RIJEKA
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoću i ja van ali je duboki snijeg
znaš da ti zavidim na radovima u vrtu |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, evo nastavljam bar nešto.
Konačno sam smjestila svoje crvene tratinčice
Dvije sam odvojila i stavila na balkon da mi budu "na oku"
Evo to što sam danas posadila ili presadila nalazi se u ovoe dvije vaze-lampe
U tim vazama-lampama smjestila se još kamelija, heucere od bake bee, a jedna je još prazna, ali puna zemlje pa ću je uskoro "oplemeniti"
|
|
RIJEKA
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, dobro si to složila. Je l' te zebu prsti ? Danas je baš bilo ružno hladno za vanjske radove!
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim,ti si se več dobro primila proljetnih radova,i sve si lijepo posadila i uredila,mada znam da je to tek početak .A mi ,kad če mo mi iči van .
Znaš da su mi baterije pri kraju i jedino ih ovo sobno cvijeće drži da se skroz ne isprazne . |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bar cu uskoro uzivati gledajuci vase rascvjetane vrtove
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Au Triša dobro si se smrzla ako je bilo i pola hladno kao kod mene danas, tako je puhalo da cijelu kuću trese. Sviđaju mi se ove tvoje lampe
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wooow, lijepo, ja sam samo prošišala išla još malo zaštiti prinove i brzo u toplo, a ti po ovoj hladnoći neumorna....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, ma nije bilo tako strašno, jer je dvorište zaštićeno od bure, a na suncu i nije tako loše.
Ustvari već sam luda, mm se nije dao van-zima mu je- kaže, a ja lijepo iskoristila, i baš sam zadovoljna.
|
|
RIJEKA
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, čula sam da ovi iz Đakovštine traže gdje je nestalo žito iz silosa, a ovi iz Elektroprimorja gdje su nestale lampe
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha Otok - možeš ih slobodno uputit na mene, radila sam tamo preko 20 godina, pa valjda ću uspjet nešto smuljat.
Baš sam htjela reći kako sam s drugom polovicom lampe pokrila tratinčice da im ne bude noćas hladno, škuro je za slikat, to ću sutra.
|
|
RIJEKA
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su lijepe tratinčice..ovako posađene u te vazne-lampe ( svaka čast na ideji ) izgledaju baš krasno..
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budno HEP-ovo oko sve prati... lampe komada 5
Za sad mi je favorit ova s tratinčicama.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefi hvala ti.
Primorka, tko je trebi kriv što u generatore ne možeš posaditi rožice, ali mogla bi u onu turbinu - baš bi bilo zgodnoima jedna lipa va Triblju, ionako je svaki dan gledaš.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefi hvala ti.
Primorka, tko je trebi kriv što u generatore ne možeš posaditi rožice, ali mogla bi u onu turbinu - baš bi bilo zgodnoima jedna lipa va Triblju, ionako je svaki dan gledaš.
|
|
RIJEKA
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znaš, gledam ja sad tu turbinu pa si mislim: ima Triša pravo, moglo bi se to i iskoristiti
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedno i lijepo si nam ti to odradila. A kod mene snijeg, snijeg... I vrt samo mogu gledati, ništa više. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 125126127128129 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |