Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 243>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:41
hej Triša, začatavam ti temu.....Danas sam gledala jedan katalog od Bauhausa i rekla mom mužu da mi se čini da bi moglo biti nekog zanimljivog cvijeća... Odgovorio mi je....."Dobro draga ići ćemo pogledati"Wink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 13:45
Pa Lora očigledno su nam muževi što stariji - to bolji - bit će da smo im sve potrebnijesmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 13:52
E ne mogu više bit u kući, dosta mi je kućnih poslova, kuhanja, peglanja, čišćenja, pa čak i čišćenja - HOĆU VAN - moram van.
Pojavilo se sunce, stavila sam kapu na glavu, obukla se malo bolje i lijepo se dala u posao. Naime po cjelom dvorištu mi izlaze lanjske bijele tratinčice i Silvekine roza trubice - to su super neuništive biljke.
E pa zato sam ih iskopala i pripremila im zajedničko staniše.

To je opet jedna od "onih" lampi, koje su duboke i široke, pa sam u sredinu smestila trubice, a oko njih bijele tratinčice. Zamlja djelomično iz vrta pomješana sa humusom. Nadam se da će im zajedno biti ugodno.

Takve ću "vaze" rasporediti uz ograđene cvijetnja, a po potrebi im mogu zamjeniti mjesto.

RIJEKA

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 13:59
hoću i ja van ali je duboki snijeg smile65
znaš da ti zavidim na radovima u vrtu

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 15:41
Bromi, evo nastavljam bar nešto.
Konačno sam smjestila svoje crvene tratinčice

Dvije  sam  odvojila i stavila na balkon da mi budu "na oku"

Evo to što sam danas posadila ili presadila nalazi se u ovoe dvije vaze-lampe

U tim vazama-lampama smjestila se još kamelija, heucere od bake bee, a jedna je još prazna, ali puna zemlje pa ću je uskoro "oplemeniti"

RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 16:51
Wow, dobro si to složila. Je l' te zebu prsti ? Danas je baš bilo ružno hladno za vanjske radove!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:31
Vidim,ti si se več dobro primila proljetnih radova,i sve si lijepo posadila i uredila,mada znam da je to tek početak .A mi ,kad če mo mi iči van .
Znaš da su mi baterije pri kraju i jedino ih ovo sobno cvijeće drži da se skroz ne isprazne .
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:32
bar cu uskoro uzivati gledajuci vase rascvjetane vrtove
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:36
Au Triša dobro si se smrzla ako je bilo i pola hladno kao kod mene danas, tako je puhalo da cijelu kuću trese. Sviđaju mi se ove tvoje lampe Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:45
bravo Triša, vrednica jedna, tratinčice su preslatke        
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:49
wooow, lijepo, ja sam samo prošišala išla još malo zaštiti prinove i brzo u toplo, a ti po ovoj hladnoći neumorna....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 18:59
Hvala cure, ma nije bilo tako strašno, jer je dvorište zaštićeno od bure, a na suncu i nije tako loše.
Ustvari već sam luda, mm se nije dao van-zima mu je- kaže, a ja lijepo iskoristila, i baš sam zadovoljna.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 19:40
Triša, čula sam da ovi iz Đakovštine traže gdje je nestalo žito iz silosa, a ovi iz Elektroprimorja gdje su nestale lampe
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 20:03
Ha-ha Otok - možeš ih slobodno uputit na mene, radila sam tamo preko 20 godina, pa valjda ću uspjet nešto smuljat.
Baš sam htjela reći kako sam s drugom polovicom lampe pokrila tratinčice da im ne bude noćas hladno, škuro je za slikat, to ću sutra.
RIJEKA

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 21:10
Baš su lijepe tratinčice..ovako posađene u te vazne-lampe ( svaka čast na ideji ) izgledaju baš krasno..
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 21:12
Budno HEP-ovo oko sve prati... lampe komada 5 smile187
Za sad mi je favorit ova s tratinčicama.  
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:37
Štefi hvala ti.
Primorka, tko je trebi kriv što u generatore ne možeš posaditi rožice, ali mogla bi u onu turbinu - baš bi bilo zgodnosmile96ima jedna lipa va Triblju, ionako je svaki dan gledaš.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 22:37
Štefi hvala ti.
Primorka, tko je trebi kriv što u generatore ne možeš posaditi rožice, ali mogla bi u onu turbinu - baš bi bilo zgodnosmile96ima jedna lipa va Triblju, ionako je svaki dan gledaš.
RIJEKA

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 08:26
Ma znaš, gledam ja sad tu turbinu pa si mislim: ima Triša pravo, moglo bi se to i iskoristiti Tongue
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 09:27

Vrijedno i lijepo si nam ti to odradila. A kod mene snijeg, snijeg... I vrt samo mogu gledati, ništa više.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.