Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 124125126127128 381> |
Korisnik | ||
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hajd neka ce vrijeme mu je :)
|
||
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jedva čekam...kod nas je već zaladilo!!! brrr
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ljudi, ja ću krepati .....bit će opet odmetanja snijega..grrrrrrrr....
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da javim poceo i ovdje padati kod mene vriska po kuci o dragosti.znaj djeca bit ce
mons ne kujaj to ti je dobra dijeta za mrsanje snijeg i lopata |
||
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod mene još ništa....jakooo je hladnooo!brrr! Javim vam novosti!
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pustolovko , dosta mi je i snijega i lopate.....
|
||
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jel netko za čaj? |
||
|
||
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prolazi zima uzivajmo jos malo :)
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma Pustolovko....čekaj malo...nije to još gotovo..još će zima pokazivati zube...
|
||
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Seli se kod mene...kažu stiže sutra,al' već u ponedeljak opet prolećne T
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Betty onda šalji avion po mene....
|
||
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jeee l' devojke (i momci),što ja ne mogu da citiram postove sa smajlićima nego mi se uvek pojavljuju samo "ona slova i znaci"?...baš me više nervira to
|
||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jooooo 'di da ga nađem??? |
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Smajliće kad citiraš onda ih moraš te postojeće brisati i zalijepiti iste takve nove....inače ti ostane tako brojke i slova....A za avion, pa vidiš...što da tražim avion , dobar je i ovaj gore koji sam stavila...samo mi reci kamo da se prizemljim...Na krovu kuće, na terasi ili u tvom povrtnjaku?
|
||
|
||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Monsteraaaaaaaaaaaaaaaa,što neće da mi se pokažu avionče i smajlići iz tvog posta? |
||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moraćeš se prizemljiti...čekaj da razmislim...najbolje na mali hipodrom koji mi je u komšiluku
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ufffff sad bih se Avion i smjaliće moraš najprije kopirati onda zalijepiti...ako ti odu skroz dolje izrezati i zalijepiti na mjesto gdje želiš....
|
||
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš super ako imaš mali hipodrom u komšiluku..samo kako ću se spustiti...ne vidim prst pred nosom...
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 124125126127128 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |