Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 04:51
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Slike cvijeća okovanog mrazem su nestvarno lijepe, ali ono što oduzima dah su tvoji stihovi!
Samo onaj tko je upoznao svu ljepotu bezgranične ljubavi i
svu gorčinu života, može pisati jezikom srca.
tikvić mislim da ne griješim kad mislim da taj jezik poznaješ i ti! Ova je pjesma pisana na dalmatinskom dijalektu, no ti ćeš ga razumjeti jer umiješ čitati srcem!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 18:53
o draga tako sam uživala u ovim stihovima,zaboravila sam da pogledam slikice cvijeća i prirode,zaista si jedna senzibilna dušica,hvala ti na ovim stihovima
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 20:13
Krasni stihovi Clap, voljela bi kad bi se znala ovako pjesnički izraziti Embarrassed
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 20:38
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

gio, Mira lijepo je pronaći vaše tragove u vrtu

Po ovoj sličici se prepoznaje pjesnička duša ali i duša od čovjeka, a ti to jesi, i jedno i drugo!!!  A znaš i ganuti čovjeka, baš si me dotakla u dušu, pjesme su prelijepe, šteta da ih čuvaš!!!!  Još mnogo ovakvih tragova ti želim, poeteso naša!!
 Lijep pozdrav, Free
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 21:14
Draga Misty-da,
Listajući svih 126 tvojih stranica,nadivila sam se tvojoj iskrenosti,duhovitosti,dobroti i nježnost.
Nauživala sam se gledajući i čitajući,osjetila sam da i ja ulazim u tvoj novi dom,sa tobom sam sadila svaku biljkicu,sa tobom i dalje gledam visibabu kako nagovještava proljeće,suncokret koji grije gledajući ga.
Velika si ti osoba,slomila si mi srce,dok sam čitala tvoje pjesmice,a onda opet hrpa žutih,naranđastih cvijetova i veselje do suza.
Hvala ti ,i opet ću navratiti,udahnuti malo sviježeg zraka,ljubavlju otopiti sav snijeg i mahnuti ti.smile113

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 21:24
List na vjetru!!!

Misty čitala sam je tri puta jer duuuugo nisam tako nešto lijepo pročitala.

I ja imam jednu ružu sa dva pupa, koju je mraz okovao, šteta što nisu uspjele procvjetati ali su mi i tako prekrasne.

Inače ne volim zimu, ali ove slike cvijeća okovanog injem ( i ja sam danas cijeli dan to gledala kod sebe) mi se posebno sviđaju. Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 21:26
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

U rano jutro, puna rose i unatoč mrazevima i ova je mlada ruža poželjela još jednom procvjetati. Kao da me tješi.. Disapprove

Napisala  si: "Tješim se kako njima nije važno cvijeće na grobovima nego samo ono što su ostavili u nama, svjetlo u našim srcima, ono "hvala" što se ne izgovara nego osjeća ......"

Ova mala ruža, koja prkosi vremenskim uvijetima, poželjela je procvjetati ... mogla bih pisati o tome kako njima nije važno cvijeće na grobovima, ono je više utjeha živima, trag koji su ostavli u drugoj duši je ono što zauvijek ostaje....možda je ta mala ruža poslana tebi....

Listajući stranice gledala sam, čitala i osijećala.......
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 05:01
Mislim da je ovo prvi put da ne odgovaram svakome pojedinačno nego svima zajedno zahvaljujem na posjeti. Dirnule ste me svojom senzibilnošću i potvrdile mi još jednom da oni koji osjećaju prirodu osjećaju i ljude. Riječi svašta mogu, ali najljepše u njima je kad su utješne, a to u vašim riječima najviše osjećam!

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 08:49

Draga Misty koliko god me je tvoja poezija oduševila, još više me je dirnula, dotakla je samo dno moje duše i na trenutak sam pomislila da čitam stihove noji najdražih pjesnika Ujevića, Matoša, šimića i prvog među najdražim - Jesenjina.
Da su živi i da mogu pročitat tvoje stihove i oni bi im se naklonili.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 04:46

tikvić draga poetski velikani žive u svojim pjesmama, ili pjesme žive u njima, oni su uistinu "čuđenje u svijetu"! Hvala ti što si me usporedila s njima iako nam je jedino zajedničko što život živimo sanjajući..

Danas sam poput ovih golih grana na pragu zime, gruba realnost koja više ne dopušta ni sanjanje, ali ne uspjeva ubiti sjećanja!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 06:34

Misty - Heart

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 08:07
 Draga Misty vrijeme nekom izliječi rane , a nekom ih samo zaliječi i kod svakog ponovnog sjećanja one izbiju na površinu.
Ne možemo se odreći svijih sjećanja, jer bi se time odrekli i svoje prošlosti,a čovjek bez prošlosti, nema ni budućnosti.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 08:26
Misty...smile79...sretna sam što sam te uočila u mnoštvu,naprosto sam iz tvojih nekoliko rečenica prepoznala nešto drugačije,nešto poetsko,toplo,posebno....smile65
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 04:26

Anaida, tikvić, mirjam

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 09:08
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:38

Posađen je u proljeće i mislila sam da ove godine neću vidjeti njegov cvijet, a evo je propupao! Za Božić će me obradovati rascvjetan, nadam se ! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:39

Nakon toliko dana magle i mraza jutro je osvanulo sunčano pa sam svoj božićni kaktus malo "izvela na šetnju", na sunce. Stalno ga gledam kao da će zbog toga brže otvoriti svoje pupoljke Razz

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:53
paziConfused mislim da ga nije poželjno sada premještati da mu ne bi popadali pupovi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 22:15
Krasan je i pun pupoljaka i ja mislim da Mari dobro kaže, oni ne vole seljenja.
Neka vas sunce još malo grije smile78
život je more
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 23:10
Božićni kaktusi su ti preslatki sa tim pupovima,kakvi će tek biti kad procvijetaju.
Imam tri ali neće da cvijetaju koliko god se trudila.Živi su,pomalo rastu ali daleko od pravih"božićnjaka".smile43
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.