Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga tako sam uživala u ovim stihovima,zaboravila sam da pogledam slikice cvijeća i prirode,zaista si jedna senzibilna dušica,hvala ti na ovim stihovima
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni stihovi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lijep pozdrav, Free |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Misty-da,
Listajući svih 126 tvojih stranica,nadivila sam se tvojoj iskrenosti,duhovitosti,dobroti i nježnost.
Nauživala sam se gledajući i čitajući,osjetila sam da i ja ulazim u tvoj novi dom,sa tobom sam sadila svaku biljkicu,sa tobom i dalje gledam visibabu kako nagovještava proljeće,suncokret koji grije gledajući ga.
Velika si ti osoba,slomila si mi srce,dok sam čitala tvoje pjesmice,a onda opet hrpa žutih,naranđastih cvijetova i veselje do suza.
Hvala ti ,i opet ću navratiti,udahnuti malo sviježeg zraka,ljubavlju otopiti sav snijeg i mahnuti ti.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
List na vjetru!!!
Misty čitala sam je tri puta jer duuuugo nisam tako nešto lijepo pročitala. I ja imam jednu ružu sa dva pupa, koju je mraz okovao, šteta što nisu uspjele procvjetati ali su mi i tako prekrasne. Inače ne volim zimu, ali ove slike cvijeća okovanog injem ( i ja sam danas cijeli dan to gledala kod sebe) mi se posebno sviđaju. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Napisala si: "Tješim se kako njima nije važno cvijeće na grobovima nego samo ono što su ostavili u nama, svjetlo u našim srcima, ono "hvala" što se ne izgovara nego osjeća ......"
Ova mala ruža, koja prkosi vremenskim uvijetima, poželjela je procvjetati ... mogla bih pisati o tome kako njima nije važno cvijeće na grobovima, ono je više utjeha živima, trag koji su ostavli u drugoj duši je ono što zauvijek ostaje....možda je ta mala ruža poslana tebi....
Listajući stranice gledala sam, čitala i osijećala.......
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mislim da je ovo prvi put da ne odgovaram svakome pojedinačno nego svima zajedno zahvaljujem na posjeti. Dirnule ste me svojom senzibilnošću i potvrdile mi još jednom da oni koji osjećaju prirodu osjećaju i ljude. Riječi svašta mogu, ali najljepše u njima je kad su utješne, a to u vašim riječima najviše osjećam!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Misty koliko god me je tvoja poezija oduševila, još više me je dirnula, dotakla je samo dno moje duše i na trenutak sam pomislila da čitam stihove noji najdražih pjesnika Ujevića, Matoša, šimića i prvog među najdražim - Jesenjina. Da su živi i da mogu pročitat tvoje stihove i oni bi im se naklonili. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tikvić draga poetski velikani žive u svojim pjesmama, ili pjesme žive u njima, oni su uistinu "čuđenje u svijetu"! Hvala ti što si me usporedila s njima iako nam je jedino zajedničko što život živimo sanjajući.. Danas sam poput ovih golih grana na pragu zime, gruba realnost koja više ne dopušta ni sanjanje, ali ne uspjeva ubiti sjećanja!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty - |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Misty vrijeme nekom izliječi rane , a nekom ih samo zaliječi i kod svakog ponovnog sjećanja one izbiju na površinu.
Ne možemo se odreći svijih sjećanja, jer bi se time odrekli i svoje prošlosti,a čovjek bez prošlosti, nema ni budućnosti. |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Misty...
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida, tikvić, mirjam
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Posađen je u proljeće i mislila sam da ove godine neću vidjeti njegov cvijet, a evo je propupao! Za Božić će me obradovati rascvjetan, nadam se ! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nakon toliko dana magle i mraza jutro je osvanulo sunčano pa sam svoj božićni kaktus malo "izvela na šetnju", na sunce. Stalno ga gledam kao da će zbog toga brže otvoriti svoje pupoljke |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pazi
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan je i pun pupoljaka i ja mislim da Mari dobro kaže, oni ne vole seljenja.
Neka vas sunce još malo grije ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Božićni kaktusi su ti preslatki sa tim pupovima,kakvi će tek biti kad procvijetaju.
Imam tri ali neće da cvijetaju koliko god se trudila.Živi su,pomalo rastu ali daleko od pravih"božićnjaka".
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |