Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 140> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe vidim puno ljepotica...........pakujci (i ja ih jako volim), clematisi i ruže! Jedno ljepše od drugoga!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi su ti tulipani, pakujci su divni, plavilo u vrtu sa potočnicama predivni, ali ovaj puta slike ... pohvale i za fotorafa!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wooow ona narančasta ruža je posebna
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katice, kod tebe uvijek ima puno ljepote.. Pakujci su zaista predivni! A i ruže, krasne ruže..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivan vrt, Katica draga, od šeboja do ruža
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odusevljena sam sa tvojim pakujcima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme što sam propustila ovih dana... kakvog cvijeća imaš... ne znam hoću l' lijevo ili desno... ruže, pakujci... ma prava cvijetna simfonija!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ruža io pakujci su prelijepi ali nema do tvoje glicinije jednostavno je fenomenalna nemre se upotrijebit druga riječ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Draga moja koje ti carsvo imas..
pakujcisu fanatsticni, clematis-mrak, seboj supic.ja imam samoove klasicne boje onaj rozi i je super..molim te ako ces imat sjemena od njega molim te sacuvaj... Uzivala sam u setnji i jedva cekam doci ponovo!! |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koliko različitih boja imaš? Pravo carstvo pakujaca. Najviše mi se sviđaju ova dva čije sam slike stavila... |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam u cviću tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo je u tebe! svi nešto fale pakujce, lijepi jesu ali meni su predivni tvoji klematisi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Moje kuhanje drugog dijela ručka potrajalo
![]() Drage moje gošće i Toni, raduje me da vam se sviđa moje proljetno cvijeće, koje je več djelomično ocvalo, ali zato počinju ruže, drugi dio klematisa...
Šmrcko, svi moji pakujci su forumski pakujci, ali s obzirom da je sjeme stiglo iz više "izvora" nemam pojma koji su čiji... sad su moji
![]() A RS i maslačak su se zapiknule za ljubičasti/rozi šeboj
![]() Antonija, kreću pomalo i ostali klematisi
No kako sam rekla, poslikala i ja nešto pa evo slikica( starih, od prije 14 dana)
Molim zanemarite pozadinu, jer moj susjed je opet imao radove u dvorištu, a pogledajte samo moju/korjenčičinu peruniku
pa plava iglica
ljubičasta
u ovoj gužvi izviruju moje/Hoyine alstremerie
rožac
i panj sa rožcem |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je vrt posebno pakujci koji su me potsjetili na vrt od moje bivse susede ona ih je imala bar 30 vrsta al izgleda da su dotrajali jer sam vidla nedugo samo 3 grmica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koji klemići
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Sve je prelijepo ali glicinija me oduševila
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Batemanka ti je procvala! Moja još ništa.
![]() Drugo sve 5+, mislim da ne moram ni reć! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |