Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa znaš valjda tko je to - ubacila si svoj post zajedno kad i ja, a moj se naravno odnosio na nihu, ti još nisi u klubu "vještica" moraš to "zaslužiti", iako s tom crvenom kosom brzo ćeš - vidim ja
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
A mi kontinentalci možemo još uvijek u vrtu samo radit snjegoviće ..selim u primorje s prvim danom penzije Bit će opet super doć popit kavicu u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice možeš u naš klub ponesi metlu, maškare su danas, a ludilo sve do 17.2 - kako uopće možeš biti dom, a znaš što je u Senju.
Cvetlin samo dođi, bit ćeš počasni gost na riječkoj kavi, uh kad će ta penzija.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Danas se malo zabavljam sa starim slikama. Na žalost više nemam feliciju, no nabavit ću novu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, sad si me podsjetila - nisam vidjela moju (od Otok) feliciju. Nek je mrak sad idem vidjeti je li živa!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajme Triša, zar se felicija smrzla? šteta
Tratinčice su baš lijepe i biti će baš ukras kada uh posadiš u vrt, malo boje i veselja
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, zima uvijek donese neku štetu na biljkama, pa jednostavno treba s tim računati.
Danas sam malo sređivala kćeri cvijeće za ambulantu pa sam otišla u rasadnik i kupila na akciji jedan predivan fikus, koji će živjeti u tamnom kutu ambulante, ali pod umjetnom živinom rasvjetom - vidjet ćemo što će se događati.
![]() Našla sam još neke biljke za taj kutak, jer nam se sviđala ta mini džungla
![]() E kad sam već bila u cvjetnom centru zaljepila sam se za jednu paperomiu pa mi ju je mm kupio.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivni noviteti! |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
jako mi se sviđa ovaj "kantun", sredila si svoj vrt tako da sam se ja posramila svog, uh koliko me posla čeka al to mi je čista uživancija!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo i mene malo kod tebe da vidim što se događa u tvom vrtu...U vrtu zadnjih dana ( nakon radova ) nema novosti, osim da je felicija smrzla...
Baš mi je žao ali neka te tješi da je meni izgleda smrzla ona posebna mimoza, koja je već nekoliko godina u vrtu...Ova nas je zima sa onih nekoliko dana dobro udesila...Ali brzo će proljeće sa svim svojim radostima i i poslovima u vrtu koje nas vesele...Ostalo je puno biljaka koje će cvijetati a moramo i nešto novo kupiti, zar ne?Vidim da si se obnovila sa lijepim kućnim biljkama, koje su uvijek dobrodošle i nema problema oko smrzavanja...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe je uvijek dinamično, lijepo si sredila ovaj kantun
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma nisam baš sto posto sigurna, još ćemo vidjeti, ali samo se je prevalila, a dno je bilo kao ofureno, pretpostavljam da od korijena neće biti ništa.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ovaj foum jede postove. Napisala pohvalu novim biljkama
![]() a nigdje je nema, ili sam postala totalno ćorava
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kako je predivno a jeli bar se sijetiš mene u tim trenucima kupovine-
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Niho, na nikog niti ne mislim nego na tebe kako bi uživala samnom u kupovini.
Lora, ma što te briga za postove, već ćemo mi u četvrtak napravit novih postova milion.
Sarice hvala, tvoji me štosni smajlići uvijek uveseljavaju, ponekad ti ih ukradem.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša biljka za kćer je
![]() A lijepo si se očešala za peperomiju!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |