Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:20
Pa znaš valjda tko je to - ubacila si svoj post zajedno kad i ja, a moj se naravno odnosio na nihu, ti još nisi u klubu "vještica" moraš to "zaslužiti", iako s tom crvenom kosom brzo ćeš - vidim jasmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:23
Pa zar je uvjet samo kosa, draga moja Triša? 
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:52

A mi kontinentalci možemo još uvijek u vrtu samo radit snjegoviće ..selim u primorje s prvim danom penzije

Bit će opet super doć popit kavicu u tvoj vrt.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 11:38
Sarice možeš u naš klub ponesi metlu, maškare su danas, a ludilo sve do 17.2 - kako uopće možeš biti dom, a znaš što je u Senju.
Cvetlin samo dođi, bit ćeš počasni gost na riječkoj kavi, uh kad će ta penzija.
RIJEKA

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 13:10
Ne želim nikog povrijediti, ali nisam fan maškara.
samo se svi vi koji to volite lijepo zabavljajte.  

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 16:49
Danas se malo zabavljam sa starim slikama. Na žalost više nemam feliciju, no nabavit ću novu.

RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 17:54
Ajme, sad si me podsjetila - nisam vidjela moju (od Otok) feliciju. Nek je mrak sad idem vidjeti je li živa!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 18:05
joj Triša koja šteta     
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 18:18
Ajme Triša, zar se felicija smrzla? šteta
Tratinčice su baš lijepe i biti će baš ukras kada uh posadiš u vrt, malo boje i veselja Big%20smile.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 19:45
Hvala cure, zima uvijek donese neku štetu na biljkama, pa jednostavno treba s tim računati.
Danas sam malo sređivala kćeri cvijeće za ambulantu pa sam otišla u rasadnik i kupila na akciji jedan predivan fikus, koji će živjeti u tamnom kutu ambulante, ali pod umjetnom živinom rasvjetom - vidjet ćemo što će se događati.

Našla sam još neke biljke za taj kutak, jer nam se sviđala ta mini džungla

E kad sam već bila u cvjetnom centru zaljepila sam se za jednu paperomiu pa mi ju je mm kupio.

RIJEKA

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 19:58

Predivni noviteti!

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 20:06
jako mi se sviđa ovaj "kantun", sredila si svoj vrt tako da sam se ja posramila svog, uh koliko me posla čeka al to mi je čista uživancija!
smile57
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 20:33
Evo i mene malo kod tebe da vidim što se događa u tvom vrtu...U vrtu zadnjih dana ( nakon radova ) nema novosti, osim da je felicija smrzla...
Baš mi je žao ali neka te tješi da je meni izgleda smrzla ona posebna mimoza, koja je već nekoliko godina u vrtu...Ova nas je zima sa onih nekoliko dana dobro udesila...Ali brzo će proljeće sa svim svojim radostima i i poslovima u vrtu koje nas vesele...Ostalo je puno biljaka koje će cvijetati a moramo i nešto novo kupiti, zar ne?Vidim da si se obnovila sa lijepim  kućnim biljkama, koje su uvijek dobrodošle i nema problema oko smrzavanja...smile204
sutra je novi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 20:58
Kod tebe je uvijek dinamično, lijepo si sredila ovaj kantun Clap. Nego kako si sigurna da se felicia smrzla, možda joj je korijen još dobar
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:10
Ma nisam baš sto posto sigurna, još ćemo vidjeti, ali samo se je prevalila, a dno je bilo kao ofureno, pretpostavljam da od korijena neće biti ništa.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:18
Ovaj foum jede postove. Napisala pohvalu novim biljkamaClap
a nigdje je nema, ili sam postala totalno ćoravaLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:24
kako je predivno a jeli bar se sijetiš mene u tim trenucima kupovine-smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:31
pohvaljujem odabir!    
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 09:07
Niho, na nikog niti ne mislim nego na tebe kako bi uživala samnom u kupovini.
Lora, ma što te briga za postove, već ćemo mi u četvrtak napravit novih postova milion.
Sarice hvala, tvoji me štosni smajlići uvijek uveseljavaju, ponekad ti ih ukradem.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 09:47
Triša biljka za kćer je Thumbs%20Up

A lijepo si se očešala za peperomiju!WinkBig%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.