Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 312> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam prošetala.... lijepo je ovdje kod tebe. Veselim se novitetima, a pasiflora ti je prekrasna!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dadinice, dobro mi dosla..Pasiflora ima samo nekoliko cvijetova, svaki dan procvjeta po jedan i to me veseli.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Čekaju te sadnice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, hvala ti na posjeti, uvijek me razveselis....
|
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji, požari se malo smiruju pa su "uhvatili" vremena da poprave oštećeno i konačno smo dobili telefon i internet.... Sretna sam....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno Milica, svašta si napravila ovo ljeto, ima tu još posla, ali i veselja u svemu tome. Uživaj !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica, hvala ti što si mi došla u posjetu. Da, ovdje ima još dosta posla a i uživam zaista kada vidim da biljke lijepo rastu.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijep ti je oliander moja tri bijela od lani su uginula a roze koji je bio veliki gotov se osušio ali sam uspjela spasiti nešto ove godine nije cvjetao a tako volim njegov miris,prelijepo ti je sve milice
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasan ti je vrt,posebno volim palme,jer kod nas ne mogu uspijevat,,uživat ću gledat kako tvoj vrt napreduje
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Imaš svega lijepoga
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš je sladak, pogotovo veseli kad nešto potpuno sama uzgojiš
![]() |
|
![]() |
|
Fany, drago mi je da si prošetala mojim vrtom..... Moje brugmansije su neke preživjele a neke nisu...Još ne cvjetaju a možda i neće ove godine jer su dosta ozeble pa sam morala dosta orezati truli dio.....Sin ih pazi dok sam ja ovdje na jugu....Ovdje sam isto posadila jednu malu ( roza) koja za sada lijepo raste. Ovdje može biti vani pa se nadam da će cvijetati slijedeće godine...
Sarajka, hvala ti na posjeti.. Mene isto vesele palme i ovdje mogu rasti, neke su nam propale prošle zime jer i ovdje je bilo snijega i velikog vjetra koji ih je polomio pod teretom snijega.. Sadili smo nove, druge vrste, pa se možda neće ponoviti snijeg.... Ksan, hvala ti na posjeti... Svaka nova biljka me veseli... Ovih dana trebam još neke presaditi koje ću dobiti od susjeda pa će se moj vrtić bolje popuniti.... Moon, hvala ti na šetnji mojim vrtom.... Ja se zapravo najviše veselim kada odgojim biljku iz sjemena jer onda se tako bolje prilagodi uvjetima..... |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Milica, bas je uzitak kad sama nesto uzgojis iz sjemena, pa onda kad ti jos procvjeta uzitak je jos veci.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol, draga, u pravu si.... Svi koji tako iz sjemena dočekaju cvijetak znaju kakvo je to veselje....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivan oleander
![]() |
|
![]() |
|
Svesa, hvala ti, meni je taj mališan najdraži od svih jer sam ga odgojila iz sjemena i gledala kako raste. Imam ih još koje sam isto uzgojila iz sjemena ali još ne cvjetaju.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo me opet malo do tebe Milice,uvjek svačega lijepoga kod tebe. Hvala na torti,uzela sam komadić,baš je i fina i lijepa!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera,hvala ti na posjeti....To je voćna torta sa višnjama i bananama u nekoj mojoj kombinaciji...... Malo smo jučer slavili ( rođendan) i svima se ova torta svidjela jer nije jako slatka..... a dobro ohlađena u ove dane vrućine baš prija....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |