Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...imam dva balkona, na sjevernoj i južnoj strani, oba su mala, naročito sjeverni ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
fino si skockala biljkice i super se drže
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Konte našla sam sjeme hrastolisne salate što je za tebe ostavila Anabistrica. Sara oprosti što koristim tvoju temu no vidim da se često susrećemo u senjskom vrtu ili na tvom balkonu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
BB, pričuvajte mi ga do slijedeće kave, lijepo molim
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Draga Sara,balkon me opet oduševio.Scilla ti je prekrasna,sukulenti također,ruselija mmmm.Vidim da i ti imaš napade,drago mi je da nisam sama.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidiš draga da vručina ima i dobrih strana kad je tak inspirativna. Treba se samo prepustiti njenim poticajima i sve ispadne super ko tvoji balkončeki. Cveteki su ti stvarno prekrasni i jedri tak da se zaboravi na temperature koje nas okružuju. Uživala sam u svakoj slikici, hvala. ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovaj balkon nije osjetio vrućine, kod njega je proljeće kad je tako rascvjetano. Moj
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Saro, na tvoj balkon-cvjetarnu uvijek rado zavirim
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prekrasani su ti balkončići,puni cvijeća
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...hvala svima na lijepim komentarima
![]() ...moj muž prigovara da se više nemre normalno doći na balkon : ![]() ![]() ...i da se više ne može nasloniti na ogradu i uživati u pogledu na park: ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
...polica je prepuna:
![]() ![]() ![]() ...ne smeta mu jedino ovo kaj visi: ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Na tvojom balkonima puno ljepote .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
...jakonija mi je ovog ljeta poludjela, cvate neprestano, uskoro ću oorezati cvjetove iz druge cvatnje, a već vidim da se spremaju novi pupoljčići na mladim granama za treću cvatnju...zapravo, uopće ne mogu uzeti ljetne reznice jer stalno cvate:
![]() ![]() natalijina verbena, zapravo je više roskasta u prirodi: ![]() crvenu vinku obožavam: ![]() kao i lantane: ![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
krosandra se isto pokazala vrlo zahvalnom za ovo vrućo ljeto, malo polusjene i dosta vode i cvate cijelo vrijeme:
![]() biljka koja me apsolutno razočarala je Crnooka Suzi, ona nema nijednog pupoljka: ![]() aporokaktus je cijelo ljeto na najjačem suncu, također treba dosta vode: ![]() i na kraju moje ovoljetno otkriće za balkon, predivna asarina: ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Meni je đunglica na tvom balkonu vrlo zanimljiva.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma kaj tvoj mm prigovara? kaj takav divan čovjek to uopće zna?
![]() A gužva, ma ja tu nevidim nikakve gužve, uvijek se nađe još mjesta kad i misliš da ga nema ![]() Prekrasan ti je balkon, sve mi žao kaj nikak da sjednem na njega. Hm sve se razmišljam što bih ti uopće rekla da ti je naj naj, ali teško je kad sam ti već rekla jednom, meni je svo cvijeće lijepo. teškom mukom dodjeljujem nagradu krosandri i lantanama . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() A što tm nije lipše gledati kroz tu cvjetnu zavjesu,lipša je i njegovanija od parka! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
RSata...jako zgodan gustiš
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Reci ti tm da i ne treba izlaziti na balkon. Da bi gledal u park moral bi stajati na vručini, a to nije zdravo. Umjesto toga može lepo sedeti u fotelji i gledati cvjetnjak ih hladovine i pijuckati limunadu
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Davno sam i ja imala zakrčen balkončić ,ali pod utjecajem nekih nesretnih okolnosti sad na njemu mogu plesati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |