Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:49
Lantana!! Pa ovo je divno, predivno i prekrasno.. Kakva ljepota, koje boje, šarenilo, bujnost, živost, mirisi, dragosti... Nedostaju mi riječi kojima bih opisala svoje oduševljenje viđenim - kao da nismo gotovo na pragu prosinca! E, to je mediteran.. More.. Jadran..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:59

Lantana znam kako to izgleda kada te dijete ( ili unuk) jaaako zagrli. Drago mi je da si provela neko vrijeme s njime.

A što se tiče cvijeća, zaista, kod tebe je pravo proljeće ili sezona cvjetanja.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 10:18
Draga Lantana, ne mogu vjerovati svojim očima. Ljudi moji, približava se Božić, a kod tebe proljeće-ljeto, tko bi ga znao.
Prije svega čestitam na novim primjercima kupljenim i poklonjenim, prekrasni su, naročito heuchere.
A što se tiče vrta, što reći, a da već nije rečeno. Fascinira me savršen sklad biljaka u tvojem kamenjaru, a moj favorit i dalje pacifika.Smile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 17:47
Ma daj molim te i ja sam na moru ali ovako bogatstvo boja i cvjetova već odavno nema oko mene,baš sam ljubomorna!!!!DisapproveWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 15:35
Vidi malo nas obasula sa svojim cvijećem i nestala ------Lantana dolazismile232-i uživaj sa nama u tvome vrtu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 18:37
Lantana, gdje si, vrt pun špija, sve ćemo ti pokrastismile181
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 18:43
Koje boje, koje biljke... nesto predivno!!!!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 19:20
smile57predivno Latana, iberis znači se sprema za cvast- ma ne mogu vjerovat, sve lijepo a ove gro slike što si prikazala su kao u nekom magazinu, i stvarno bi bilo šteta da se ne prijaviš za najljepši brački vrt (naravno i šire)!!!
smile78
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 22:42
isuse boze!!!! pa koje ti cvijece imas..pa fantasrticno..nemogu vjerovat a ja jedva koji cvijetic...zato i nemam novih slikica jer nemam sta slikati...a kod tebe raj!!!smile93
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 16:49
Evo me drage moje, jučer sam bila na svadbi u Postira, udala se kćerka moga rođaka iz Dola, jedno prekrasno malo mjesto na Braču (staviti ću par slika ne temu Brač), a mladoženja je iz VŽ, eto očito mi je VŽ suđen.

Prekjučer sam malo rezala i gulila, za ove što se šuljaju, sve sam namočila u vodu i sada treba pakovati Wink.

Kod mene je jesen ljepša od ljeta, a i ja stalno nešto sadim, pa nekad ni sama neznam odakle sam toliko toga posadila. Niho ono je krizantema na trećoj slici, to ja nakon Sesveta kad ocvatu posadim u vrt i ovo su lanjske, ove godine im je jesen godila.

Imam i jednu novu biljčicu, neznam kako se zove, ali jako mi se svidjela, dobila sam dvije grančice

život je more
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 16:54
Lantana kod tebe je uvijek lijepo, ali sad mi je nekako još ljepše jer dok je kod mene magla i sivilo kod tebe sve živnulo nakon prestanka žege i naprosto buja. Lijepo sam napunila baterije i sad mogu dalje.Wink

Koliko vidim opet si uspjela nabaviti novi prekrasan cvijet.

Da nisi možda bila Petri na pir?!. Samo da znaš to je prijateljica MPK (baš je svijet mali).
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 17:11
biljkica je prekrasna a u postirama nisam bila ima 2 godine otkako sam tamo radila
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 17:53
Ma šta je daje  pakuj i menismile107 i dolazi-znači prelijepo je samo me sikiraš-vidi ljepotanasmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:42
Lana2, da bio je to Petrin pir, stvarno je svijet mali.

Rose i Niho Wink
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:55
Uvijek je gušt proći malo kroz tvoj vrt. Naročito kad je kod nas tmurno i kišno a kod tebe veslo sa puno boja!Clap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:03

Evo i ja se šuljam i tražim sunce makar kod tebe jer ovo vrijeme kod nas je već katastrofalno. Pasem oči kako ti je sve lijepo...... ti si naš zimski jocker ili as iz rukava, cvijeća nema da fali, novi cvijetak je baš interesantan, to je nešto zimzeleno ..... Clap

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:48
Teško je ovako po fotki procijeniti, ali je li možda nova ljepotica sukulentica? Ima neobične listiće koji me malo ovako, ne uživo, podsjećaju na sukulentić.
No, bez obzira na vrstu, biljka je neobično privlačna i vlo zanimljivog oblika cvijeta i drago mi je da si je dobila.
Lijepi pozdrav, draga Lantana
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:44
Biljčica je stvarno super!
Ma mislim si ga ja da bi kod tebe i kamen procvjetao!Wink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 17:28

Nemoj se čuditi što si toliko biljaka skupila. Vidiš da se uvijek kući vraćaš sa pelcerima. Samo tako i možeš imati takvo carstvo bilja!

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 17:29
Predivna ti je ova nova biljčica a osim toga još i cvate!!!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.