Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 370> |
Korisnik | ||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
![]() budleja, lantana, tvoja staza i kameni skalini zovu na šetnju, prekrasno
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Lantana nemoj niti pomišljati da bi nam dosadile tvoje slike.. Kod nas na kontinentu još malo toga cvate pa će nas tvoje slike posebno uveseljavati u ove zimske dane.
Ma kako se desilo da te nisam žicala lantane... ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Draga Lantana,kod tebe je sada sve rascvjetanije nego kod mene usred ljeta! Prekrasno!
![]() |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Kao i uvijek predivne slike biljaka. Ipak ovaj put bi izdvojila senecio, možda zato što obožavam žuto
![]() ![]() ![]() Tvoj pelcer koji si nam lani poslala lijepo napreduje, ali nije još cvao..... ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
slike govore više no riječi
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Mari lijepu si ružu odabrala
![]() Fany i Smail pacifička krizantema je interesantna kroz cijelu godinu jer su joj listovi sivi s bijelim obrubom uvijek dekorativni, tek kad sam ih slikal vidjela sam da imam tri vrste, ovoj koju ste izdvojili su cvjetovi skroz žuti, pa sa bijelim laticama i sa žutim. Antonija ![]() Otok drago je meni da si uživala, samo nemoj da ja budem kriva što si ostala gladna ![]() Hoya drago mi je da su se ostići razmnžili, u Dalmaciji su oni zimi pravi ukras. Niho draga pa gdje si ti, nema te baš na forumu, pa spremila si kaktuse sad se malo pričaj sa nama ![]() Korijenko volim ribu, ali kad bi je netko očistio, a posebno škarpinu, bode ko vrag. Sara, svjetlost vječna... Gio, Mira, Tikvić, Triša hvala svima ![]() U vrtu sve buja, žuta, bugenvilia, lantane, ruže, evo malo slika, nisam odavno ![]() Na cvjetnom zidu cvjeta podranea, žuta (senecio agulantus), lantana i budleja ![]() ![]() Žuta je pravi div ![]() ![]() ![]() ...popela se u najgornji vrt ![]() Budleja isto visoke su oko 3 m ![]() ![]() Lantanu sam nekidan pošišala drastično, jer se nije moglo prolaziti, a ona se okitila ko usred ljeta ![]() Svašta još tu ima, morala sam sve šišati da napravim prolaz ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Lantana, prekrasno
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Bez komentara sam. Što reći kad slike same za sebe sve govore!
![]() |
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
lantana nemam rijeći za tvoj vrt da kažem da je lijep ,on je još ljepši da kažem da je divan ne on je predivan moje mišljenje o tvom vrtu je uvijek u superlativu tako da se iznova uvijek vraćam i uživam u ljepoti.
ova lantana je prekrasna ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
PRAVI PRAVCATI MEDITERANSKI VRTOVI!!! A još bolji vlasnik i fotograf!!! Divno Lantana!!
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Uživancija je pogledati slajd, baš lijepo složeno
![]() Morski ulov odličan
![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma prekrasno cviječe stvarno nemam riječiiiiii
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Malo sam ćirnula u tvoj vrt, znala sam da ćeš nas obradovati lijepim sličicama. Reportaža o ribarima
![]() ![]() ![]() ![]() Kad si mi prvi puta poslala biljke (ili sjeme) podijelila sam sa MKM. Ne mogu si oprostiti što nisam slikala dio dvorišta kod MKM gdje je niknulo polje ostića - tvojih
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kako si nam lijepe slike pokazala.
A na pregledavanje slajda sam potrošila cijelu marendu, dvostruka korist - uživala sam, a još i ne deblja ![]() |
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga Lantana ona reportaža s mora i ulova je super, pregledada sam slajd odlično odrađen,a ova krizantema me posebno oduševila.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
prelijepe i raznobojne krizanteme, pa nebi valjda ostala tamo!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ova ja za sjećanje
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |