Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 370> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana!! Pa ovo je divno, predivno i prekrasno.. Kakva ljepota, koje boje, šarenilo, bujnost, živost, mirisi, dragosti... Nedostaju mi riječi kojima bih opisala svoje oduševljenje viđenim - kao da nismo gotovo na pragu prosinca! E, to je mediteran.. More.. Jadran..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana znam kako to izgleda kada te dijete ( ili unuk) jaaako zagrli. Drago mi je da si provela neko vrijeme s njime. A što se tiče cvijeća, zaista, kod tebe je pravo proljeće ili sezona cvjetanja.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lantana, ne mogu vjerovati svojim očima. Ljudi moji, približava se Božić, a kod tebe proljeće-ljeto, tko bi ga znao.
Prije svega čestitam na novim primjercima kupljenim i poklonjenim, prekrasni su, naročito heuchere.
A što se tiče vrta, što reći, a da već nije rečeno. Fascinira me savršen sklad biljaka u tvojem kamenjaru, a moj favorit i dalje pacifika.
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma daj molim te i ja sam na moru ali ovako bogatstvo boja i cvjetova već odavno nema oko mene,baš sam ljubomorna!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi malo nas obasula sa svojim cvijećem i nestala ------Lantana dolazi
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lantana, gdje si, vrt pun špija, sve ćemo ti pokrasti
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Koje boje, koje biljke... nesto predivno!!!!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
isuse boze!!!! pa koje ti cvijece imas..pa fantasrticno..nemogu vjerovat a ja jedva koji cvijetic...zato i nemam novih slikica jer nemam sta slikati...a kod tebe raj!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me drage moje, jučer sam bila na svadbi u Postira, udala se kćerka moga rođaka iz Dola, jedno prekrasno malo mjesto na Braču (staviti ću par slika ne temu Brač), a mladoženja je iz VŽ, eto očito mi je VŽ suđen.
Prekjučer sam malo rezala i gulila, za ove što se šuljaju, sve sam namočila u vodu i sada treba pakovati ![]() Kod mene je jesen ljepša od ljeta, a i ja stalno nešto sadim, pa nekad ni sama neznam odakle sam toliko toga posadila. Niho ono je krizantema na trećoj slici, to ja nakon Sesveta kad ocvatu posadim u vrt i ovo su lanjske, ove godine im je jesen godila. Imam i jednu novu biljčicu, neznam kako se zove, ali jako mi se svidjela, dobila sam dvije grančice ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana kod tebe je uvijek lijepo, ali sad mi je nekako još ljepše jer dok je kod mene magla i sivilo kod tebe sve živnulo nakon prestanka žege i naprosto buja. Lijepo sam napunila baterije i sad mogu dalje.
![]() Koliko vidim opet si uspjela nabaviti novi prekrasan cvijet. Da nisi možda bila Petri na pir?!. Samo da znaš to je prijateljica MPK (baš je svijet mali). |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
biljkica je prekrasna a u postirama nisam bila ima 2 godine otkako sam tamo radila
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta je daje pakuj i meni
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lana2, da bio je to Petrin pir, stvarno je svijet mali.
Rose i Niho ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uvijek je gušt proći malo kroz tvoj vrt. Naročito kad je kod nas tmurno i kišno a kod tebe veslo sa puno boja!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo i ja se šuljam i tražim sunce makar kod tebe jer ovo vrijeme kod nas je već katastrofalno. Pasem oči kako ti je sve lijepo...... ti si naš zimski jocker ili as iz rukava, cvijeća nema da fali, novi cvijetak je baš interesantan, to je nešto zimzeleno ..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Teško je ovako po fotki procijeniti, ali je li možda nova ljepotica sukulentica? Ima neobične listiće koji me malo ovako, ne uživo, podsjećaju na sukulentić.
No, bez obzira na vrstu, biljka je neobično privlačna i vlo zanimljivog oblika cvijeta i drago mi je da si je dobila.
Lijepi pozdrav, draga Lantana
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Biljčica je stvarno super!
Ma mislim si ga ja da bi kod tebe i kamen procvjetao!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj se čuditi što si toliko biljaka skupila. Vidiš da se uvijek kući vraćaš sa pelcerima. Samo tako i možeš imati takvo carstvo bilja! |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivna ti je ova nova biljčica a osim toga još i cvate!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |