Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 123124125126127 203> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ohoho, lijepo ste se družile
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa, i ja tek sad vidim ovo! Još jedno lijepo cvjetno druženje u konobi uz špek, vino i ...............
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke zavidim vam!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu se dobro jede, pije, sadi, ma nema čega nema!!
|
|
život je more
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad ugledah i druge stvari sem cvijeća,bogami privlačno mjesto zaista,e tu se može pravo guštat uz svakojake lijepe stvari za piti i jesti,svaka čast domačinima
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo je u toj konobi,pravo misto za uživanje,a cure sve lipotice
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćeš vani, ćeš unutra, imali vina, a uvijek ima, društvo koje se sakupi veselo je i uživa. Super cure nadam se da niste popile sve vino, valjda je neš ostalo i za nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok curke, evo da se malo javim i da vam pokažem "opsajdno stanje" u vrtu koje je bilo odmah početkom marta.
Situacija izgleda grozna ali sad je već sve zatrpano, pčelinjak je konačno zatvoren, dobio je dva velika aluminij prozora ( slike drugi puta), struju, vodu i dobila sam kod bijelog vrta i struju (vrtna lampa) i vodu. Na slikama su kanali u koje smo stavljali tuba (cjevi) za vodu i struju a kopali su ih MM i naš prijetelj koji nam sve zida što god treba ćeš vani, ćeš u kući.....
Krenuli su od ispred garaže gdje je špina za vodu
Pa sve ispred pčelinjaka....
Prema groti i bijelom vrtu......
Tu će biti špina za vodu i priključak za gumu a u kutu na zidu je već visoka vrtna lampa.
Za sad toliko, kao što sam napisala sve je već zatrpano i sređeno, po "kanalima" fali trava ali brzo će ona....., još samo da mi spoje vodu i aleluja!!!
Sljedeće slike sljede kad prosveti sunce.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe radove ste napravili,sad će ti biti lakše zaljevati,a i po noći ćeš moći vidjeti svoj vrt
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su bili ozbiljni radovi. Sada će biti još puno ljepše a vjerujem i puno lakše za zalijevanje.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko, a da pošalješ tog prijatelja malo k meni na brijeg? taman mi treba ovo je sve ko po špagi napravljeno
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navratila sam da vidim što je novo u tvom vrtu, a tu prava akcija
Baš ste vrijedni Kakva je ono sprava kojom kopate taj kanal za vodu, i je li tim kopano ili se samo uljepšava kanal? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam malo prosetala i vidjela svasta lijepoga i izvana i iz nutra !
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vi imate stvarno prave radove, baš ste vrijedni .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha,ha..... Konti, takve majstore je gušta imati doma, brz,stručan, simpa.... uvijek se veselim kad imamo neke radove jer znam da će na kraju bit prva liga
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrckić, to je kopačica s kojom inače oremo vrt.... kad smo odlučili napraviti kanal MM je pozvao lika da nam iskopa sa malim strojem..... tip je došao , vidio, rekao cijenu a mi......, onda su MM i njegov frend zasukali rukave i u jedan dan kopačicom "izorali" 50 m kanala, zemlja je bila tako rahla da smo nakon toga MM i ja to puno lakše razvukli nazad.
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wooow, ti si to ozbiljno "pretumbala" bit će tu svašta kad krene sunce
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odradili ste dobar posao i u pravo vrijeme. Za mjesec -dva se neće niti znati kuda se kopao kanal. |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma već je sad nakon više od tjedan dana dobra situacija a i zemlja koju smo navukli nazad dobro je slegla nakon kiše, sve u svemu jako sam zadovoljna..... čim stigne sunce slikati ću da vidite kakvo je stanje.
|
|
(zgora Opatije) |
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za vrijedne i sposobne,lijepo je kod tebe
|
|
Odgovori | Stranica <1 123124125126127 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |