Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jako lijepo, divan vrt draga Mari!
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Divim se bijeloj ruži. Kako je samo zdrava, ni mrljice nema na listovima!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nešto slika slikanih prije kiše..tako malo sunca je bilo u ova zadnja dva mjeseca, ali eto nekojem cvijeću odgovara..
![]() ![]() grančica žalfije sada cvjeta ![]() kadifice u posudi, jer vani u zemlji bi ih nešta "pojelo" ![]() ![]() bijela ruža (iceberg) dobivena iz reznice ![]() nekakvo "šumsko" bilje, samo se zasijalo, donijele ptičice, valjda ![]() strana od čempresa i šimšira ![]() ![]() ![]() ..i to je to! za sada ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prva slika iz ove serije - kombinacija cvijeća mi se jako sviđa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam dragi cvjetni prijatelji.
![]() Ne znam hoću li uskoro imati išta za slikati. Netko mi uništava cvijeće sve po redu. I povrće, i voće, šta god vrijedi. Svaki put kad dođem u vrt nađem nešta uništeno. ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Očekujem nove sličice kad ono...Mari spremi zasjedu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Baš mi je žao, da li se tu radi o nekim beštijama ili misliš na lopove?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ove slikice su ti baš krasne, jako ti je lijepo cvijeće!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ima tu svašta ![]() a sad malo novih slika.. ..a šta je ovo, ne znam ni odakle mi ![]() ![]() kozja krv ![]() zlatošipka ![]() ..pa sam se malo vozala na bicu oko grada ![]() ..čak i po blatnom poljskom putu ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Bravo, Mari!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kaže Mari: ..a šta je ovo, ne znam ni odakle mi ova visoka biljka s klasom i žutim cvjetovima
Možda vrtna razmjena o kojoj ti nemaš pojma. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
volim ja Mari doći i na tvoj balkon, tamo se uvijek nećemu nasmijem,
ali ova tema mi je puno draža, sve mi je ovdje lijepo i vrlo često mi zamiriše na neka vremena koja su davno prošla. ![]() tvoj bijeli aster mi je već procvjetao, baš mu se radujem. ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kako samo ove dvije stolice izgledaju primamljivo da se tu malo sjedne i odmori i uživa u rascvjetanoj ljepoti.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
SlavujVk na tu kartu nostalgije i igram, tješim i samu sebe, jer mi mnoge biljke nisu uspjele, baš one koje sam posadila nove..
Karli, obavezno sam s dvije stolice u vrtu; jedna je za sjedalicu, a druga za noge ili za rekvizite ![]() jedna ljubičasta gladiola, a pred dva dana porezala sam dvije naranđaste i jednu rozastu i poklonila sestrama.. čitava hrpa ih ima potrganih, ili je neka beštija glodala, ne znam ni sama ![]() pa dalje, još ima ponešto tekoma ![]() hibić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari , pa to je predivno ! Unatoc toj kishurini ti imas ovako velicanstveno cvijece ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |