Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 140> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idemo na jug... ispod one stablašice/penjačice glicinije cvatu iglice
neumorne su bijele ljubičice
za koji dan će se rascvasti pakujci, ali su zato šeboji u punom cvatu
ovi su narandžasto/ciglasti
žuto/ciglasti
ovi imaju samo male ciglaste mrljice
a ovi su lila/ljubistačni
počeli su cvjetati lanjski klematisi, ali okrenuli cvjetove susjedu pa ih nisam uspjela poslikati, ali sam ulovila ovu "čudnu" potoćnicu koja čuva noge klematisu
to je jedan grm, a iz njega i plavi i rozi cvjetići...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno. Večeras trčim od vrta do vrta i konačno stigla i do tebe.
Glicinija me očarala |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo cvijeće. Ipak ću izdvojiti (teška srca) gliciniju i tulipane.... |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj kako su ti lijepi pakujci,tako nježni.Naročito me oduševljavaju srdašca koja meni ne uspjevaju a tako ih silno želim.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako je sve lijepo, glicinija, tulipani, potočnice, ljubice... ajmeeee!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Umirem za šebojima, izludit ću one stričeke na placu, svakodnevno ih tražim tisuću šeboja!
Predivno!!! Odoh se smirit u ćošak i suzdržat da ti ne dođem malo ih prorijediti! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim tvoje nove slike jer nam uvijek sve lijepo i podrobno opišeš pa dobijemo cjelokupni dojam!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam se zadivila banani. Svaka joj čast. Na prvoj slici sam mislila da je , al' neda se, žilava.
A ostalo? Pa na sve strane svijeta kod tebe sve gusto i krasno cvjeta.Ispao nehotice stih!Ali mi se zbilja sviđa ovako lijepo, gusto šarenilo. Naravski glicinija je kraljica dok ne krenu ruže....
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja navratila - vidjela moje / tvoje, ja nikada ne propustim tvoje dvorište. Ima mi ono nešto, a još sada još ovo plavetnilo - divno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala vam na posjeti i pohvalama, ali nastavite li tako hvaliti gliciniju bojim se da će se uobraziti i prestati cvjetati . Sada ju malo kiša zeza, pa latice samo cure po terasi, a bez sunca nema ni mirisa...
Mikice neznam zašto ti srdašca ne uspijevaju, meni su ona cvijet iz bakinog( noninog) vrta. Ona ti vole biti u hladovini po ljeti, idealno mjesto je ispod nekog drva, a koliko se sječam kod tebe toga ima...
Lilika, znaš sad bih te onako, ko malo dijete, preko koljena pa po guzi, dok sam ja pričala o šebojima ti niti trznula nisi, ali imam još nekih malih...
Anaida, učim, učim od boljih od mene, pogotovo od nekih koje tako lijepo opišu svoje krugove da imam dojam da šečem međimurjem dok čitam i gledam slike .
Hoya znaš da sam bila jako sretna kada sam vidjela da proviruju, jer ova zima mi je bila nekako čudna, puno cvijeća je otišlo u ... vječna lovišta i kućnog i onoga pospremljenog u podrum, zato su me alstroemerie , koje su bile pokrivene samo sa par borovih grančica, jako razveselile i jedva čekam da procvatu.
Bako i ja volim da je šareno i gusto, a za to se svakog proljeća pobrinu moje potoćnice koje se same zasijavaju i šire ko korov... ne volim da je cvjetnjak ćelav .
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam da imaš helianthemum nummularium (za njega si napisala: "kada sam ga kupila nije mi bio baš nešto... nekakav grmić zelenosive boje, sa listićima sličnim lavandi, ali sada sam baš radosna, a guglajući malo zaključila sam da bi to bio H. N: pink flowered " ..... da li je još živ i kako si zadovoljna s njim, kolko je narastao? Ako možeš nešto napisati o njemu, bila bih ti zahvalna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna ti je glicinija kao i sve ostalo nadam se da će banana pustiti koji podmladak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katice, svako malo te se sjetim ovih dana jer mi i tvoje plave potočnice i raznobojni pakujci uljepšavaju vrt i krugove!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne boje!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joooj šeboji svakakvih boja su ti baš fino zamirišali u vrteku a mene je tvoj pakujac meu prvima počastio cvijetom la la la sreća da je bigi prije mene kukala glede glicinije i opet sam kćer ove tvoje skoro pokojnom proglasila kad ona meni u inat prolistala ...samo da joj pokažem mamu njenu pa da vidi kako se raste jedino bi me susjedi fakat čudno gledali da sa laptopom stojim ispred glicinije i objašnjavam joj neke stvari
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam s e nahodalaaa,,i nauživala
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, nažalost heliantum ne vidim ovoga proljeća, ali moram još vidjeti možda se skriva među potoćnicama.
Enrikova nona, banana ima podmlatka, pa ako želiš javi se na pp...
Anaida baš mi je drago da ti cvjetaju, ne stignem zadnje vrijeme u pregled vrtova, ali budem došla ovih dana vidjeti, jer me baš zanima koje boje su kod tebe...
Gio draga, baš mi te drago vidjeti, nisam te zaboravila, ali u stisci sa vremenom, jednostavno ne stignem, ali doći ću i ja do tebe.
Konte vidiš li kako je lijep moj/tvoj žuti šeboj, svjetli mi ko sunce...a moram znači i do tebe da vidim kakvi su pakujci kod tebe, jel mi bude drago il se budem za rit grizla
Drage moje goćče svima velika
A sada moji pakujci...
tu su 3, rozi, plavi i ljubičasti
roza-lila
iz potoćnica izviruje ljubičasto-bijeli, nježno roza - skoro bijeli i u donjem desnom kutu crveno -bijeli
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je neki dan bila emisija na TV o šeboju.
Rekli su da je šeboj skroz izumro u našim vrtovima ,da su jedva nabavili sjeme izvana.
Zato ti imaš Kate moja šeboje prlijepih boja
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno sve...od glicinije do pakujaca...svaka čast!
|
|
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |