Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 272> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neka si ti presađivala kampanule, sad je vrt tako prelijep ukrašen njima!
![]() ![]() Naravski i sve ostalo od hoye do crvenih ružica!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya draga moja, pa tvoja je cura Hoyica prava ljepotica!!!! A i zvončići su baš pravi zvončeki, zazvonili ti cijelom betonskom posudicom. Ruže sam također pomirisala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ha, ha Otok jesam zaplavila, ali ja od silne dužine vrtova, a slabog znanja o cvijeću tada nisam ništa drugo znala do li rasađivati campanule I tako godinama
![]() ![]() ![]() Mali katus, Lora
![]() Konti 15 godina raste moja hoya - i cvijeta. Moraš je motati jer - gdje bi ona došla da je ne obuzdaš. Samo pazi da je ne premještaš često. Mada mojoj ni to ne smeta da bi cvala. A mogu ti reći da njen miris u stanu i nije baš nježan i ugodan. Prejak je!
Nichll pusti je da miruje. Krenut će kad tad. Samo pusti da joj se zemlja dobro po vrhu osuši prije ponovnog zaljevanja.
Je smrcko, točno tako - samo jedan novi cvijetak u dvorištu i ja sam zadovoljnija.
Pčelice - scaevola me osvojila na prvi pogled. Znam mjesto gdje je mogu nabaviti i jednostavno je moram imati. Ljeti mi je najdraži cvijet.
Korijenko, nisam sigurna da ta ruža miriši. Samo ona "divljakuša" ima predivan, starinski i jak miris. Svim ovim drugima moraš doći jako blizu da išta (ili ništa) osjetiš.
Lantana, kako kod tebe sve buja ti ćeš vjerojatno dogodine imati lijepi niz ili grm campanula. A sve ti gledam padinu i mislim: Imaš li ti jastučac? Tako nezahtjevan, a tako lijepo puže po strminama.
Bromelija, a što je sa camapnula što sam ti poslala. Nikad mi nije jasno kako se one znaju ili začas uhvatiti ili odmah crknuti. Jesu li ti žive?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() Ruže su prekrasne, pravi odabir ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hoya....pa tvoje campanule su
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
prekrasno, prekrasno od ruža, campanula...da sve ne nabrajam jer mi se jako sviđa u tvom vrtu...a vidim da si i ovu godinu nabavila scaevolu
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da zaboravila sam Rupell je pravi princ
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kampanula i ruže su
![]() Mojoj mami se na hoji prvi put pojavio cvijet nakon dvije godine, da vidiš veselja. Kako čovjeka može sitnica uveseliti i koliko dugo može čekati jedan cvijet da se pojavi. Do sreće je tako malo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
hoya je prekrasna...a moja neka čudna kao da se nije primila...nekakva je "smežurana" ali nije suha....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
oduševila sam se kada sam vidla tvoju hoyu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne znam čemu da se više divim, hoya, clematis, ruže a plavetnilo odcampanula
![]() Morat ću se došunjati jedne večeri, ljubimaca se ne bojim , posebno ne Aresa, pa me neće odati
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi ga zaplavila. Prekrasno.
A hoya vraća Hoyi ljubav |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša draga, samo ti dođi Ovdje ima plavetnila i za tebe. A danas sam šetala vrtom i vidim da se spremaju cvasti plave brodiaee - i one su posebne!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bože gledajući tvoje plavetnilo, pa ruže, a tek Hoya, svašta bi tu još bilo, ali neka sve ostane u tvom dvorištu, jer baš je kako i treba biti, raskošno, predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gio, Lora, smrcko
![]() Nema joj mjesta na terasi i stoji u uglu dnevnoga, pokrivena zavjesom. Kad sam je otkrila oduševila sam se! Moja hoya u najljepšem izdanju do sada:
![]() I ja imam malog "konja za trku". Šinjor Ruppel:
![]() Zašto volim ovakve ruže? Nisu nešto, ali mene vesele:
![]() Mogla bi jednim cvijetom pokriti oba dlana:
![]() I od rozog pupoljka u jednom danu evo cvijeta. Njih jako vole zelene bube i svaki slijedeći cvijet će vjerojatno popapati:
![]() A ovo je ruža koju mi je poklonio zet. On je tužan jer je trebala biti tamno ljubičasta, ali meni je i ovakva draga:
![]() Moje "divljakuše na kojoj se naprijed nazire pupoljak cijepljene bijele ruže. Moj prvi uspjeh:
![]() I sad kampanule:
![]() ![]() ![]() Veliki grm u maloj, maloj rupici:
![]() Ima ih na rubovima još dva vrta, ali su tamo do prije par dana bile odložene stvari i kad sam ih oslobodila nisu bile baš za slikanje!
|
|
![]() |
|
Koje lijepe ruže
![]() ![]() Prošetala sam ti vrtom zgrabila koraljnu zvončiku i zbrisala ![]() Samo mi je žao što ti nisam obrstila trešnju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, sve racvjetano, a zeleni dijelovi
![]() sve složeno kao u priči, bravo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |