Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 203> |
Korisnik | |
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam šetala tvojim vrtom i odmarala, ali ne u onom zimskom snjegovitom vrtu nego u onom ljetnjem i lijepo se nauživala i odmorila.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeli i tebe zatrpalo kod mene uvijek snijeg
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Korjenka je divno i u ovo doba godine, uvjerila smo se Jagoda i ja. Jagoda gdje su slike????
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a mogla bi nam pokazati nešto od sadašnjeg stanja vjerujem da ima kod tebe proljetnica
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Korijenka je još zima, ali na njenoj hacijendi uvijek nešto ima, pa se mi svi kad tamo dođšemo osjećamo kao da smo ušli u neki cvjetni raj, jedva čekam da se počme šareniti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod Korjenka uvijek dobro je rekla Mira, jer uvijek ima nešto zanimljivo...Ako nema cvijeća, ima zanimljivosti u konobi...Evo i nekoliko sličica našeg kratkog druženja sa Korjenkom na hacijendi...
Evo njen poznati vrtić koji samo čeka proljeće da se zašareni..
Ljuljačka je uvijek u funkciji
A tek slavoluk sa lonicerom...
Mira i Korjenko u voćnjaku...
Nakon vrta gdje je postalo hladno, prešle smo u konobu...
Ja sam zastala kod suhomesnatih proizvoda...
Mira je zauzela poziciju za stolom gdje je i zvončarski bukerić...
Na kraju jedno fino piće na bačvi...
|
|
sutra je novi dan
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda baš ti hvala da si stavila par slika
Vani je stvarno još sve u nekom polusnu, bi-nebi,bi-nebi, a i ta šetnja nam je bila brzinska i smrznuta .
Konoba je još uvijek bolje mjesto za druženje , griješ se izvana a i čašica grije iznutra .
Danas više nebimo mogle proći ispred pčelinjaka jer je sve izrovano (kanal) za vodu i struju. Baš sam malo slikala, izgleda jezivo .....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure drage, baš vas je lijepo vidjeti!!!!! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, tvoje gošće otkrile su nam još jednu tvoju tajnu - konoba je savršena
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jagodi što je stavila slikice tvog vrta,vidim da ste se lijepo družile
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svašta se tu šareninaročito one kobasice u konobi
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, puna ideja, bijeli vrrt će sigurno biti čaroban, kao što je uostalom sve na hacijendi. MLada si, pa polako imaš vremena čerkati da ti se snovi ostvare. A kad nešto radiš s ljubavlju, nema da ne uspije. Konoba je super, vidjena uživo i baš bi dobro došlo jedno unutarnje grijanje.
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto čak i mi u daljini uživamo u vašem druženju! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno druženje u krasnoj konobici i hacijendi! Tri gracije! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da je u konobi bilo veselije i zanimljivije
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga korijenčice, odat ću ti jednu malu tajnu !
Kad sam tek stigla na CIF ostala sam zapanjena ljepotom mnogih vrtova ovdje, po cijele dane provodila sam razgledajući, najviše Lantanin i Muhlenbergijin vrt (toliko ljepote na okupu rijetko se vidi!), a onda sam pomalo otkrivala još neke koji po ljepoti ne zaostaju za njima (neću ih nabrajati da nehotice ne preskočim neke zbilja posebne). Kako ja inače volim prirodne vrtne ukrase (panjeve, kamenje) tvoj vrt me očarao grotama, na Cifu nitko nema ljepših! Znam da se veseliš novim planovima i novom bilju, ali tvoj vrt upravo je zbog tih grota toliko poseban! Nadam se da tvoji planovi uključuju upravo isticanje tih grota!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e vala sineeeeeeee..ove godine i ja ču tu sijediti pa makar i sam abila ...boli me briga više....--pa ovo mi je životna želja da vidim ovakvo nešto a ti tamana oto upicanila uhhhhhhhh..ma eto me sigurno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ja se pripremam na kavicu ispod breze, a za konobu nisam niti znala!!!
Od sada prvo idemo u konobu,a onda na kavicu ispod breze, može?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi dojam viđenja hacijende osobno, je nevjerojatna urednost, planirana. I vani i unutra.Naprosto iz svakog kutka vire znakovi obiteljske marljivosti,koja se prenosi s koljena na koljeno!! Konobu, kako reče Lora, vidjeli smo uživo... samo Lora bi se grijala, a ono što visi s plafona? Ne bi išlo s grijanjem!
|
|
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |