Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 11:09
malo sam šetala tvojim vrtom i odmarala, ali ne u onom zimskom snjegovitom vrtu nego u onom ljetnjem i lijepo se nauživala i odmorila.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 13:10
jeli i tebe zatrpalo kod mene uvijek snijegsmile168
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 17:03
Kod Korjenka je divno i u ovo doba godine, uvjerila smo se Jagoda i ja. Jagoda gdje su slike????
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 18:51
a mogla bi nam pokazati nešto od sadašnjeg stanjaWink vjerujem da ima kod tebe proljetnica
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:41
Kod Korijenka je još zima, ali na njenoj hacijendi uvijek nešto ima, pa se mi svi kad tamo dođšemo osjećamo kao da smo ušli u neki cvjetni raj, jedva čekam da se počme šareniti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 02:48
Lijepo je kod Korjenka uvijek  dobro je rekla Mira, jer uvijek ima nešto zanimljivo...Ako nema cvijeća, ima zanimljivosti u konobi...Evo i nekoliko sličica našeg kratkog druženja sa Korjenkom na hacijendi...

Evo njen poznati vrtić koji samo čeka proljeće da se zašareni..

Ljuljačka je uvijek u funkciji

A tek slavoluk sa lonicerom...

Mira i Korjenko u voćnjaku...

Nakon vrta gdje je postalo hladno, prešle smo u konobu...

Ja sam zastala kod suhomesnatih proizvoda...

Mira je zauzela poziciju za stolom gdje je i zvončarski bukerić...

Na kraju jedno fino piće na bačvi...

sutra je novi dan
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 15:28
Jagoda baš ti hvala da si stavila par slika Thumbs%20Up
Vani je stvarno još sve u nekom polusnu, bi-nebi,bi-nebi, a i ta šetnja nam je bila brzinska i smrznuta Wink.
Konoba je još uvijek bolje mjesto za druženje Wink, griješ se izvana a i čašica grije iznutra LOL.
Danas više nebimo mogle proći ispred pčelinjaka jer je sve izrovano (kanal) za vodu i struju. Baš sam malo slikala, izgleda jezivo .....Confused
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 16:04

cure drage, baš vas je lijepo vidjeti!!!!!Tongue

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:01
Korijenko, tvoje gošće otkrile su nam još jednu tvoju tajnu - konoba je savršena 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:35
Hvala Jagodi što je stavila slikice tvog vrta,vidim da ste se lijepo družileClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:31
svašta se tu šarenismile93naročito one kobasice u konobiLOLClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 23:35
Korijenko, puna ideja, bijeli vrrt će sigurno biti čaroban, kao što je uostalom sve na hacijendi. MLada si, pa polako imaš vremena čerkati da ti se snovi ostvare. A kad nešto radiš s ljubavlju, nema da ne uspije. Konoba je super, vidjena uživo i baš bi dobro došlo jedno unutarnje grijanje.

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 05:56

Eto čak i mi u daljini uživamo u vašem druženju! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 14:16
smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 14:36

Divno druženje u krasnoj konobici i hacijendi! Tri gracije!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 14:51
vidim da je u konobi bilo veselije i zanimljivije
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 05:56
Draga korijenčice, odat ću ti jednu malu tajnu Wink!
Kad sam tek stigla na CIF ostala sam zapanjena ljepotom mnogih vrtova ovdje, po cijele dane provodila sam razgledajući, najviše Lantanin i Muhlenbergijin vrt (toliko ljepote na okupu rijetko se vidi!), a onda sam pomalo otkrivala još neke koji po ljepoti ne zaostaju za njima (neću ih nabrajati da nehotice ne preskočim neke zbilja posebne). Kako ja inače volim prirodne vrtne ukrase (panjeve, kamenje) tvoj vrt me očarao grotama, na Cifu nitko nema ljepših! Znam da se veseliš novim planovima i novom bilju, ali tvoj vrt upravo je zbog tih grota toliko poseban! Nadam se da tvoji planovi uključuju upravo isticanje tih grota! Cool
Time is something you can never get back..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 18:14
e vala sineeeeeeee..ove godine i ja ču tu sijediti pa makar i sam abila ...boli me briga više....smile39--pa ovo mi je životna želja da vidim ovakvo nešto a ti tamana oto upicanila uhhhhhhhh..ma eto me sigurno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 15:15
Draga moja ja se pripremam na kavicu ispod breze, a za konobu nisam niti znala!!!

Od sada prvo idemo u konobu,a onda na kavicu ispod breze, može?Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 15:20
Prvi dojam viđenja hacijende osobno, je nevjerojatna urednost, planirana. I vani i unutra.Naprosto iz svakog kutka vire znakovi obiteljske marljivosti,koja se prenosi s koljena na koljeno!! Konobu, kako reče Lora, vidjeli smo uživo... samo Lora bi se grijala, a ono što visi s plafona? Ne bi išlo s grijanjem!WinkLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.