Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 407> |
Korisnik | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maris40, 50 kn??
Ja bolje da ne kažem koliko sam platila... Baš su bezobrazni, u rasdniku su baš nabili cijenu |
|
Sponzorirani linkovi | |
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Emilly, reci nam
gdje, koliko? |
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto mbm, ali u rasdniku. 110,00 kn
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mbm Lučko...ako si na to mislila,marsha. |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Emilly, bitno da si došla do njih budući ih rijetko ima.Tea, hvala na info.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono što se tiče teglica za presađivanje...probat ću se držati onih od terakote pa ak su i malo dublje nema veze.
Jedne imam posađene u terakotu a jedne u plastičnu. U terakoti se voda posušila drugi dan po vrhu, a u plastičnoj je još vlažno nakon 4 dana s tim da ih malo zaljevam, 3-4 žlice vode.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko često gnojite svoje adeniume???
Na gnojivu piše jednom tjedno. Na cvjetnom piše: vrlo umjereno svakih 6-8 tjedana.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je dovoljno jednom u dva tjedna
|
|
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, hvala. Tak ćemo onda i to dok su mali s duplo manje gnojiva nego što piše.
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj site ima jako dobre i opsirne informacije o uzgoju adeniuma, evo link direktno na prihranu: http://www.tropicanursery.com/adenium/cultivation.htm#nutrition
takodjer, na tom siteu spominju nesto sto se zove "monstrose adenium", kao cudan oblik klijanaca, i izgleda ovako: a moj najcudniji malac izgleda ovako: sve mi se cini da bi to moglo biti isto... vama? mislim da ce se bolje vidjeti kad poraste jos malo, ali definitivno ne ide normalno u visinu kao ostali (ostao je na istoj visini od kad je poceo razvijati druge listice, oko 4 cm). |
|
velika gorica
|
|
Wolfsbane
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa istog sitea predobra slikica, spojeni blizanci :D
|
|
velika gorica
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolfsbane,hvala na trudu i stavljanju slikicaOvakve stvari se ne vide čestoa korisno je znati i vidjetiKolko god da su čudni ovakvi,meni su baš simpatični
|
|
|
|
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su mi fora ovi blizanci
|
|
Wolfsbane
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, ak su vam ti fora onda budu i ovi, trojceki :
Tea - np ;) |
|
velika gorica
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I toga ima...šta mi sve nećemo vidjeti ovdje
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je baš super
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam već ovdje pisala, moji su stradali na suncu, ali ne bi oni toliko ni stradali da nisu bili u plastičnim teglicama, gdje im je jednostavno korijen zakuhao.
Pažljivo sam ih presadila u teglice od terakote, ustvari, samo sam ih premjestila zajedno s zemljom u kojoj su bili i dodala mrvicu nove.
Sad bi gospoda debeljuce trebali biti zadovoljni
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super suuuuuu!!!!!!!!!!bebolina
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će sretni s ovim što si napravila
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 122123124125126 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |