Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 11:18
maris40, 50 kn??
Ja bolje da ne kažem koliko sam platila... Baš su bezobrazni, u rasdniku su baš nabili cijenu smile39
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 11:47
Emilly, reci nam Smile
gdje, koliko?

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 12:22
Isto mbm, ali u rasdniku. 110,00 kn smile42
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:07
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Emilly, reci nam [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />
gdje, koliko?

mbm Lučko...ako si na to mislila,marsha.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:18
Emilly, bitno da si došla do njih budući ih rijetko ima.
Tea, hvala na info. 
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:30
Ono što se tiče teglica za presađivanje...probat ću se držati onih od terakote pa ak su i malo dublje nema veze.
Jedne imam posađene u terakotu a jedne u plastičnu. U terakoti se voda posušila drugi dan po vrhu, a u plastičnoj je još vlažno nakon 4 dana s tim da ih malo zaljevam, 3-4 žlice vode.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 09:57
Koliko često gnojite svoje adeniume???
Na gnojivu piše jednom tjedno. Na cvjetnom piše: vrlo umjereno svakih 6-8 tjedana.  
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 10:19
Mislim da je dovoljno jednom u dva tjednaThumbs%20Up
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 10:30
Tea, hvala. Tak ćemo onda i to dok su mali s duplo manje gnojiva nego što piše.
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 12:37
ovaj site ima jako dobre i opsirne informacije o uzgoju adeniuma, evo link direktno na prihranu: http://www.tropicanursery.com/adenium/cultivation.htm#nutrition

takodjer, na tom siteu spominju nesto sto se zove "monstrose adenium", kao cudan oblik klijanaca, i izgleda ovako:

a moj najcudniji malac izgleda ovako:

sve mi se cini da bi to moglo biti isto... vama?
mislim da ce se bolje vidjeti kad poraste jos malo, ali definitivno ne ide normalno u visinu kao ostali (ostao je na istoj visini od kad je poceo razvijati druge listice, oko 4 cm).
velika gorica
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 12:41
sa istog sitea predobra slikica, spojeni blizanci :D

velika gorica
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:19
Wolfsbane,hvala na trudu i stavljanju slikicaClapOvakve stvari se ne vide čestoLOLa korisno je znati i vidjetiThumbs%20UpKolko god da su čudni ovakvi,meni su baš simpatičniEmbarrassed
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 13:25
Baš su mi fora ovi blizanci Thumbs%20Up
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 15:22
ok, ak su vam ti fora onda budu i ovi, trojceki :

Tea - np ;)
velika gorica
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 15:43
I toga imaLOLWink...šta mi sve nećemo vidjeti ovdjeClap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 19:24
Ovo je baš superThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 21:24
Kako sam već ovdje pisala, moji su stradali na suncu, ali ne bi oni toliko ni stradali da nisu bili u plastičnim teglicama, gdje im je jednostavno korijen zakuhao.
Pažljivo sam ih presadila u teglice od terakote, ustvari, samo sam ih premjestila zajedno s zemljom u kojoj su bili i dodala mrvicu nove.
Sad bi gospoda debeljuce trebali biti zadovoljni Embarrassed 

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:06
smile127super suuuuuu!!!!!!!!!!bebolinasmile57
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:38
Bit će sretni s ovim što si napravilasmile73
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:46
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Bit će sretni s ovim što si napravilasmile73
Da ti ne tipkam koje sam manevre imala dok nisam našla te obične keramičke teglice u mojoj selendri. Obišla sam sve trgovine, poljoapoteke i zamisli, uspijela sam naći dvijeAngry Nije mi bilo druge, osim sjesti u auto i otići iz rovinja u Pulu po njih.Angry
Ako to ove debeljuce ne budu znali cijeniti, biti ćesmile42smile156
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.