Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 243> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj B. je moj, imaš ti svog B.......Samo se ti veseli tudjoj nesreći....grrrrrr
![]() Vidjet ćemo tko će se zadnji smijati ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ne zaboravi na mene šta god da kupiš -------samo ti javljam da ne zaboraviš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lorice, baš si grrr kad se "ljutiš", uživam kad me niho brani, ali ne mogu da ne kopiram
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma nikoga ne branim a pogotovo tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas sam bila dugo vremena u dvorištu i na suncu je bilo prekrasno. Do kraja sam orezala ruže, očistila granje, pobacala djelove smrznutog bilja, divila se lukovicama koje polaku najavljuju proljeće i pripremila moje crvene ljepotice za sutrašnje presađivanje.
Moram vam ih još jednom pokazati
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaka ti čast. Jest da je bio predivan dan, ali brrrrr za vrtne radove. Eh, što ti je mladost. Lako tebi Triša! |
|
![]() |
|
Je baka, moj vrt je u zavjetrini, i na suncu je danas bilo stvarno divno. Jedva sam dočekala da malo zaprljam ruke i ako sutra bude isto nastavljam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Blago tebi Triša, kod nas je zemlja još smrznuta pa još ništa od vanjskih radova.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Mladosti moja -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej Triša, mislim da sam pronašla ime one tvoje biljčice - sukulenta
proguglaj malo pod kalanchoe laciniata ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hej Triša dodji i kod mene, samo te upozoravam kod mene je zemlja isto tako još smrznuta....
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Otok baš ti hvala i ja bih rekla da je to moja biljkica, dakle još jedna vrsta kalanhoe, baš lijepo. Niho, pa naravno treba ostali zauvijek mlad- stalno to pokušavam...... Lora djelimično je i kod mene smrznuta zemlja, ali dio na suncu nije, a kako je to polovica mog dvorišta evo nekoliko slikica očišćenog cvjetnjaka. Agava mi ima 4 mladice. Lamparantus sam očistila od "ozeblina" maknula neko suho lišće i malo ga ograničila.
![]() Dalje u prvom redu maćuhice su živnule, a plava lantanina trava je stalno prelijepa. Iza sam sve očistila, tu su bili kraljevski ljiljani, by Korijenko, tek iznikli, ali ih ne vidim, a iza je purburna ehinacea od kat.ree. mislim ne vidi se sada, ali sigurno je ona tu.
![]() Roza božur već ima nabrekle pupoljke, a iza ima svega: gladiola, žutih rudbekija, crvenih božura, razno raznih lukovica i nekih pokrivača tla.
![]() Tu pak ima zvjezdana, pacifika, encijana, balončića, vide se rumenke, a negdje otraga je i lucifer i jagodine kampanule, Hoyin jastučac, a i mahonija se vidi, iako tu dominiraju Korijenkine anemone u dvije boje.
![]() To je vrtić sa čuvarkućama i raznim sukulentima, nešto je smrzlo, ali sam pripremila hebu za posaditi direktno u zemlju.
![]() Iz ovog ograđenog vrtića izviruju listovi velikih bijelih ivančica-margerita, ali tu je i i stablo žute i crvene ruže penjačice
![]() Baš sam zadovoljna koliko sam posla napravila danas. Posložila malo kamenje, stavila neke cigle od starih termo peći da mi služe za hodanje ili čučanje dok pljevim. Nije mnogo, ne izgleda atraktivno kao u proljeće ili ljeto, ali mene već jako veseli pogled na moje malo dvorište.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Onaj tko pozna tvoje dvorište i vidi sada već spremne lešice može se samo veseliti fotkama koje će nas uveseljavati za koji mjesec!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo kod tebe već proljeće, sve pupa, ma kako ti je samo narasla ona plava trava (festuca glauca) ne mogu vjerovati od onih malih picmoljaca
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Trišaaaaaaaaa, lako tebi kad ti tlo ne smrzava. .
![]() Vrt ti je stvarno za peticu ![]() ![]() ![]() Danas sam provela i ja nešto vremena u vrtu, prije svega prekopala jedan manji dio, da skinem ledeni pokrov......ali i kod mene će doći sunce ![]() ![]() Moja festuca je mizerna, ali kad zatopli već će krenuti |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala cure, ma baš sam učer uživala. A još je veće zadovoljstvo, što svi vi koji dolazite u moje dvorište imate svoj kutak u njemu, pa kad pogledam bilo koji vrtić bilo koji cvjetak, koji sam dobila od vas, a dobila sam zaista puno toga ne mogu a da ne mislim na sve vas - moje cvjetne prijateljice.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Joj Triša, pa kod tebe već stiglo proljeće. Prekrasno izgleda tvoj botanički vrt. Stvarno bi se mnogi profi hortikuluturisti trebali ugledat na tebe.
Baš ti hvala na fotkama, da se barem na slikama nauživam te zelene ljepote. Kod nas sve bijelo, u minusu i do 11 °C, šmrc.... Al svizac je rekao da zima neće još dugo, pa se i ja nadam ovakvim prizorima u vrtu uskoro
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Baš si to lijepo sredila,jedva čekam da počne bujati!
|
|
![]() |
|
Mali Gogo, velika mi je čast kad ti dođeš u moje dvorište pa još me i pohvališ. Da ja sam isto imala susret sa svizcem i zaista mi je prišapnuo da se zimi bliži kraj.
Jurice, mogla bi svratit kad si u ovim krajevima, jer volim čuti kakav tvoj savjet, ipak si ti radila u toj branši - uvijek si dobrodošla.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |