Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 10:55
A sad da vam predstavim svoj najslađi " kaktusić", srećica bakina !!!

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 10:51
Draga EN, samo dođi i prošetaj kad god stigneš, samo pazi ovih dana i moja zimska trešnja počela crveniti, nemoj da ju Enrico vidi Embarrassed

Dijana, vidimo se danas ? ( nadam se)

Nina, drago mi je da si došla kod mene, hvala na komplimentima, imam svašta, a još svašta si želim.

Moon, draga, jezerce mi je dugogodišnja želja, sad ga imam, a kao što je Free rekla, ima tu posla, al u tom i jest fora, tu se stalno nešto može raditi.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 23:18
jezerce smile55
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 16:40
Auuu, ljepote kod tebe, Glikice!!!!!! Toliko razlicitosti, i tako lijepo ukomponirano, pravi strastveni biljkoljubac!
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 14:44
smile134funkcionira i bez jezerca.Šteta što nam Free nije bliže pa da se i uživo isklaframo.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 09:15
smile199smile113

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 00:57
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

E jesmo, a? Baš smo se napričale, više ja nego ti..........
Joj, trebam još puno toga....

Al si mi zato napunila dušu i srce svojom vedrinom i .....Nuke svojom radioaktivnošću !!!LOL
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 23:49
Prekrasno  smile76
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 23:49
Oćeš da te sad nazovem ? Odmah?
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 23:29
Ma da! Jesu li ti smile134rezervirani samo za one sa jezercem ili???
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:54
Da Svesa, smile121pa onda smile198 i na kraju smile48
e baš sam sad tako !
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:26
glikice,jezerce je predivno,sad stvarno samo smile121,i odmoraj,ali moram pohvaliti i predivne ružesmile78
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:16
E jesmo, a? Baš smo se napričale, više ja nego ti..........
Joj, trebam još puno toga....

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 14:59
Pa . . . . .    mogu ti samo reči da sam prezadovoljna izgledom tvog jezerca !!!  Jezerce je gotovo, ali sada ćeš draga moja, izvadit jednu ciglu pa posaditi nešto, pa izvaditi ovaj panjič pa posaditi nešto, pa češ proširiti ovaj dio a za dva dana onaj dio !!  I tek u tome je prava draž i čar uređenja, nemožeš stati ni da želiš !!

Prelijepo, baš sam sretna kaj sam te tako lako navukla na jezerce, pa bi mogle ja kraj svog jezerca - ti kraj svog jezerca i povezati se . . . smile134   i popiti  smile142  ili  smile121!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Hoćeš li, idemo ????

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 14:37
Draga Flover, toliko sam se i ja nakanjivala, googlala, listala, smišljala i predomišljala se, a onda sam iz Koprivnice u moj VK dovukla lopoče i kamenje i ..... krenula, po najvećoj žegi ! Vjeruj mi da se isplati raditi tako nešto, ja uživam !( a trebalo bi i mog sina pitati koliko je uživao kopajući Wink )
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 14:21
joj prekrasno ti je jezerce.....ja več 2.g. planiram napraviti jedno maleno,pa nikada da dođe na red......a i ostalo je sve krasno....smile64
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 12:45
Jezerce se polako dotjeruje, nešto napravim, pa gledam, pa mudrujem, pa raznosim cigle i kamenje, panj ovamo, panj onamo......evo kakvo je stanje sada :

lopoči rastu, možda još i procvatu ove sezone

ovaj panj stalno vrtim, jadniku se već vrti u glavi, a i meni:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 12:35
misty-da hvala, ta ruža je jako lijepa i krasno miriši.
dadinica, pa-pa i tebi.
ksan, ja ti stalno nešto lovim, pa nešto i ulovim.
gute, stvarno me čeka još posla, al napredujem polako.

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 23:50
Draga Glikica i tebe ceka jos dosta posla , ali sve kaj sam vidla je jako lijepo !   Clap
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 22:45
Dobar novi ulov smile76 a ostale biljčice prekrasne Smile
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,922 sekundi.