Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sad da vam predstavim svoj najslađi " kaktusić", srećica bakina !!!
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga EN, samo dođi i prošetaj kad god stigneš, samo pazi ovih dana i moja zimska trešnja počela crveniti, nemoj da ju Enrico vidi
![]() Dijana, vidimo se danas ? ( nadam se) Nina, drago mi je da si došla kod mene, hvala na komplimentima, imam svašta, a još svašta si želim. Moon, draga, jezerce mi je dugogodišnja želja, sad ga imam, a kao što je Free rekla, ima tu posla, al u tom i jest fora, tu se stalno nešto može raditi. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jezerce
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Auuu, ljepote kod tebe, Glikice!!!!!! Toliko razlicitosti, i tako lijepo ukomponirano, pravi strastveni biljkoljubac!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Al si mi zato napunila dušu i srce svojom vedrinom i ..... ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Oćeš da te sad nazovem ? Odmah?
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ma da! Jesu li ti
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Da Svesa,
![]() ![]() ![]() e baš sam sad tako ! |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
glikice,jezerce je predivno,sad stvarno samo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E jesmo, a? Baš smo se napričale, više ja nego ti..........
Joj, trebam još puno toga.... |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa . . . . . mogu ti samo reči da sam prezadovoljna izgledom tvog jezerca !!! Jezerce je gotovo, ali sada ćeš draga moja, izvadit jednu ciglu pa posaditi nešto, pa izvaditi ovaj panjič pa posaditi nešto, pa češ proširiti ovaj dio a za dva dana onaj dio !! I tek u tome je prava draž i čar uređenja, nemožeš stati ni da želiš !!
![]() Prelijepo, baš sam sretna kaj sam te tako lako navukla na jezerce, pa bi mogle ja kraj svog jezerca - ti kraj svog jezerca i povezati se . . . ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Hoćeš li, idemo ???? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Draga Flover, toliko sam se i ja nakanjivala, googlala, listala, smišljala i predomišljala se, a onda sam iz Koprivnice u moj VK dovukla lopoče i kamenje i ..... krenula, po najvećoj žegi ! Vjeruj mi da se isplati raditi tako nešto, ja uživam !( a trebalo bi i mog sina pitati koliko je uživao kopajući
![]() |
|
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
joj prekrasno ti je jezerce.....ja več 2.g. planiram napraviti jedno maleno,pa nikada da dođe na red......a i ostalo je sve krasno....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Jezerce se polako dotjeruje, nešto napravim, pa gledam, pa mudrujem, pa raznosim cigle i kamenje, panj ovamo, panj onamo......evo kakvo je stanje sada :
![]() lopoči rastu, možda još i procvatu ove sezone ![]() ovaj panj stalno vrtim, jadniku se već vrti u glavi, a i meni: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da hvala, ta ruža je jako lijepa i krasno miriši.
dadinica, pa-pa i tebi. ksan, ja ti stalno nešto lovim, pa nešto i ulovim. gute, stvarno me čeka još posla, al napredujem polako. |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Glikica i tebe ceka jos dosta posla , ali sve kaj sam vidla je jako lijepo !
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Dobar novi ulov
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |