Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 17:09
Novi stanovnik našega vrta na jugu......

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 17:28
Bilo je samo pitanje vremenaClap
Prekrasna jeThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 20:50
Bebolina,  hvala ti na posjeti.... Svaka nova biljka nas jako veseli.....Imamo za sada još jednu druge boje ali još nismo našli pravu lokaciju gdje da posadimo......
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 22:33
predivni stanovnici tvog vrta smile80
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 05:51
evo i mene da malo zavirim u južni vrt, one stanovnike iz prirode, moram priznati nisam do sad nikada ni vidjela, zaista su lijepi. A Bugica je preslatka, bodrim ju za vas da vam naraste veeelika i prekrasna. Thumbs%20Up
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 10:28
Dragi moji ranoranioci, evo stigla nova pošiljka grožđa pa izaberite koje volite.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 10:32
Svesa, Belica, smile71  drago mi je što se navratile u moj vrt. Ovaj južni vrt pomalo se popunjava ali treba još jako puno vremena i biljaka da se napravi  nešto nalik na vrt. Ovdje je skoro pa sami pijesak pa se mora dobro odabrati biljke koje mogu rasti u ovim uvjetima. Po malo zavirujem u vrtove naših susjeda i gledam biljke koje rastu pa nastojim takve biljke nabaviti da ne bude trud uzalud....
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 13:00
Pametno LOL škicanje. Znam ja to da treba puno vremena, biljkica i kunica dok se ne digne lijepi vrt, ali znam da ćeš ti to kao od šale odraditi.

hmmm... grožđe- ja ću bijelo.
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 13:27
Ovaj južni vrt je zaista velik. Cijela parcela je 6200 m2, Na srednjem dijelu je kuća a okolina je još skoro  pa  prazna. Ima 40 -tak tuja, calistemoni, nekoliko palmi, vrtnih hibiskusa,  2 hortenzije, 10- tak oleandera i još nekih sitnijih biljaka ali toliku površinu treba napuniti. 
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 10:51
Milice, upravo jedem neko bijelo grožđe kupljno u Billi (akcija) ne vrijedi ni pišljivog boba. Jela papir, ili grožđe ovo - imaju isiti okus. Zato ću malo čipnuti tvoje, već mi i sa slike miriši...Wink
Lipik
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 11:29
Ljiljus, hvala ti na posjeti. Ovo grožđe je zaista fino, slatko je i ne znam koje je zapravo bolje.....
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 11:32
Kakvih sve boja imaš oleandera?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 13:31
Kamelia, smile71 imam za sada ove boje oleandra: bijeli, crveni, roza, bijeli dupli i roza dupli. To su mlade biljke koje još nisu cvjetale, tek su posađene i na moju sreću vidim da su se primile i lijepo rastu. Sada su visoke oko 50 cm.... Ovdje po vrtovima i uz cestu vidim još nekih boja  koje ću nastojati nabaviti.... Zapravo svi su  lijepi...
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 14:29
Ima li možda žuti, narandžasti ili sa šarenim listom.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 17:11
Kamelia, nisam vidjela takve boje, većinom su razne nijanse roza boje....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 07:27
bit će slatkog posla u južnom vrtu, draga milice, no...najvažnije da ima vodeSmile.
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 07:47
Auuuu, veliki vrt, stvarno ćeš imati poslaaaaa, ne znam jel ti zavidim ili baš i ne. smile190
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 11:24
Retriver Sara,smile71 dobro mi došla. Posla ima na pretek i sve ide polako a vode ima u izobilju....

Glikica,smile71
lijepo je što si zavirila , dobro mi došla, zajedničkim snagama (MM i ja ) polako popunjavamo naše dvorište. Ima posla dosta  ali uživamo u tome. Posađene biljke dobro napreduju i sada planiramo koje ćemo još  biljke posaditi ovih dana da se zakorjene do zime....
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 14:44
Baš smo komentirali kako ovo grožđe po trgovinama nije baš ukusno. Sigurna sam da je ovo tvoje jako fino.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 15:55
Ovo je grožđe slatko, zapravo ovo crveno, kardinal je slađe i po malo mirisno a bijelo je tvrđih bobica i manje slatko ali još dovoljno slatko da ga ne bi smjeli jesti dijabetičari previše....

Naš nećak ima vinograd sa nekoliko sorti grožđa, neke su stolne a neke  za vino a isto su slatke i za jelo a  neke sorte su samo za rakiju.....tzv.  lozovu rakiju koja se peče od čistog grožđa( ne od ostataka kada se iscijedi vino).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.