Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 203> |
Korisnik | ||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma baš me zanima kako će sve ispasti
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
S nestrpljenjem očekujemo nove sličice!!!!!!
A malo me zanima i kakvo je to mjesto ispod vrbe, nešto mi govori da se tu nalazi jedna lijepa klupica!!!!! Idem zavirit u tvoj vrt, možda naletim na sličicu vrbice!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Jos uvek sam redovan gost kod tebe
![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
U slijepoj šetnji CIF-om naletjela sam na pričicu o crnim tulipanima tvojoj majčici nakon tvog rođenja, da li si ih nabavila? Ako nisi, zapisano za tebe, šaljem ti ih nakon cvatnje, kada se lišće osuši, tako da sljedeće godine 100 posto krase tvoj vrt kao maleni znak pažnje za tvoje roza anemone!!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Niho, sjećaš se kako ti razumiješ taj "njemački" kad ti ga ja pričam uživo??
![]() ![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Vidim da i vas drage moje interesira kako će sve to na kraju ispasti, aliiiiii strpljenja...... bit će to pravi roman u nastavcima
![]() ![]() ![]() ![]() Ako si zavirila u moj vrt onda nisi našla vrbu nego breze ispred kuće i klupu ispod njih, omiljeno mjesto za popodnevnu siestu.....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
O moja Korijenko, pa naravno da je breza. Ona se ni ne može usporediti sa vrbom po svojoj ljepoti. Ali znaš mene...čas posla ja to zamijenim...
U svakom slučaju, ti si mene shvatila i čekaj me tamo...
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Koliko novosti kod tebe draga!!!
![]() Vidim da si vrijedna i da imaš lijepe planove. baš se veselim što ću doprinjeti tvom bijelom vrtu i na kavi ću ti donjeti reznicu bijele ruže i Oxalis ( djetelinu) bijele boje a i roze.
Samo naprijed i veselim se kavi u tvom novom dijelu vrta!
![]() |
||
![]() |
||
|
Korjenko, stavila sam te na listu, baš mi je drago da ti se nečime mogu revanširati!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Predivno dvorište, čeka vas puno posla
![]() Baš ti zavidim na vodi i struji, moji pusti snovi ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Lijepe imaš planove za ovo proljeće....Krenula si, bit će dosta posla ali i zadovoljstva na kraju....Moram se sjetiti da ti donesem grančice bijele pacifike....
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Ej Korjenčice, vidim da si puna planova, svaka čast. Trenutno mi ne pada na pamet neka biljka koju bi mogla donirati za bijeli vrt, ali ako se sjetim tj. ako je imam....
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Korjenčice naša, veselim se krasnim proljetnim planovima koje si nam opisala! Mi ćemo biti uz tebe i radovati se svim tvojim uspjesima!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
I tebe su zasvrbili prstići
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
dolaziiiiiiiiiiiii
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lipi planovi za White garden
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Vidim da se ovdje spremaju veliki radovi.....planovi za pohvalu.....sa zanimanjem će pratiti razvoj situacije!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
I ja se spremam ove godine jedan mali vrtić u sjeni urediti. A ova tvoja "bijela ideja " je baš zgodna. Doduše kod mene će biti crveno-žuta kombinacija oivičena ljubičastom, nadam se da će uspjeti...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |