Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 17:07
ma baš me zanima kako će sve ispasti Big%20smile s veseljem ću pratiti razvoj  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 17:44
S nestrpljenjem očekujemo nove sličice!!!!!!

A malo me zanima i kakvo je to mjesto ispod vrbe, nešto mi govori da se tu nalazi jedna lijepa klupica!!!!!   Idem zavirit u tvoj vrt, možda naletim na sličicu vrbice!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 18:25
Jos uvek sam redovan gost kod tebe smile113
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 18:57

U slijepoj šetnji CIF-om naletjela sam na pričicu o crnim tulipanima tvojoj majčici nakon tvog rođenja, da li si ih nabavila? Ako nisi, zapisano za tebe, šaljem ti ih nakon cvatnje, kada se lišće osuši, tako da sljedeće godine 100 posto krase tvoj vrt kao maleni znak pažnje za tvoje roza anemone!!!!smile78

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 19:31
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Došla san samo videt ča je novega, aš jutros sam u vrtovima od preko 100 stranica, moran se z nečen zabavit, pa malo izmišljan.
Dragi bože kakav je ovo jezik......ona opet sad taj Njemaćki koristi i ništa je skontatismile232prićačeš ti meni lijepoWinkLOLLOLLOL

Niho, sjećaš se kako ti razumiješ taj "njemački" kad ti ga ja pričam uživo??Wink, tebi očito bolje ide lektira od gramatike LOL. Ajde kad dođeš dobit ćeš osnovne instrukcije od našeg njemačkog Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 19:41
Vidim da i vas drage moje interesira kako će sve to na kraju ispasti, aliiiiii strpljenja...... bit će to pravi roman u nastavcima Wink. Tako je moja mama u mladim danima na kiosku jedanput tjedno kupovala roman Grička vještica u nastavcima LOL. Još ga danas ima ali uvezenoga u veliku knjigu Wink
Free.... crni tulipan je ipak prvi cvijet s kojim sam se susrela, bilo je to u rodilištu i nisam još ni znala što je to cvijet ali vidiš ima nešto u tome... obožavam tulipane a crni su mi najdraži. Imam na broj 2 komada, jako su mi žgoljavi i sitni ali ih obožavam. Ako imaš i jednu lukovicu viška bit će to kao da si mi poklonila 100 drugih. Hvala ti puno Hug.
Ako si zavirila u moj vrt onda nisi našla vrbu nego breze ispred kuće i klupu ispod njih, omiljeno mjesto za popodnevnu siestu.....Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 19:46

smile79Očarana ljepotom,hvala,hvala,boja nebeska,hvala ,hvala.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 21:05
O moja Korijenko, pa naravno da je breza. Ona se ni ne može usporediti sa vrbom po svojoj ljepoti. Ali znaš mene...čas posla ja to zamijenim...

U svakom slučaju, ti si mene shvatila i čekaj me tamo...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:01
Koliko novosti kod tebe draga!!! smile141
Vidim da si vrijedna i da imaš lijepe planove. baš se veselim što ću doprinjeti tvom bijelom vrtu i na kavi ću ti donjeti reznicu bijele ruže i Oxalis ( djetelinu) bijele boje a i roze.
Samo naprijed i veselim se kavi u tvom novom dijelu vrta!

smile78

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:09
Korjenko, stavila sam te na listu, baš mi je drago da ti se nečime mogu revanširati!!!Wink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:50
Predivno dvorište, čeka vas puno posla

Baš ti zavidim na vodi i struji, moji pusti snoviCry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 00:21
Naradit ćeš se, no iz tvojih riječi vidi se i osjeti da ćeš uživati u tom poslu, a za koju godinu i u bijelom vrtuBreezy%20White%20&%20Yellow%20Daisy%20Images
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 01:26
Lijepe imaš planove za ovo proljeće....Krenula si, bit će dosta posla ali i zadovoljstva na kraju....Moram se sjetiti da ti donesem grančice bijele pacifike....ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 07:01
Ej Korjenčice, vidim da si puna planova, svaka čast. Trenutno mi ne pada na pamet neka biljka koju bi mogla donirati za bijeli vrt, ali ako se sjetim tj. ako je imam.... Wink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 07:33
Korjenčice naša, veselim se krasnim proljetnim planovima koje si nam opisala! Mi ćemo biti uz tebe i radovati se svim tvojim uspjesima!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 07:47
I  tebe su zasvrbili prstićiSmileStiglo proljeće i krenila u akcijuClapPlanovi su ti fenomenalni,ali ti češ to nama sigurno pokazati slikamaThumbs%20UpTvoj vrt je  i sada prelijep,a mogu misliti kakav će biti tek kada se realiziraju svi ti tvoji zamišljeni planoviClapClapClapClapClap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 21:46
dolaziiiiiiiiiiiiismile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 22:55
Lipi planovi za White garden Clap
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 15:04
Vidim da se ovdje spremaju veliki radovi.....planovi za pohvalu.....sa zanimanjem će pratiti razvoj situacije!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 09:38
I ja se spremam ove godine jedan mali vrtić u sjeni urediti. A ova tvoja "bijela ideja " je baš zgodna. Doduše kod mene će biti crveno-žuta kombinacija oivičena ljubičastom, nadam se da će uspjeti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.