Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasne slike cvijeća
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Sve je prekrasno Leona31 ali kako se zove onaj roza cviet na prvoj današjnoj slici?
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
predivno sve draga
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepi tulipani, narcisi posebni; drago mi je da si živnula i svoju ljepotu podijelila s nama, ipak si ti lavica
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Joj, kakvi narcisi! Ostala sam ovako
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Jakobinija ti je prekrasna, ali sam se posebno odusevila narcisima!!!Bastensko cvece ti je predivno, I zato uvek rado svratim u tvoj vrt da se nauzivam i odmorim u svoj toj lepoti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
I narcise su predivne,ma sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jakobinija je prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Dugo te nema... Nedostajes nam puno!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Leona ja se nadam, ne da se nadam, već sam sigurna, da ćemo vrlo brzo opet uživati u tvom prelijepom cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje cvetne prijateljice.....
jako ste me lepo iznenadile sa vasim postovima... dobro je kad znas da nekom nedostajes pa makar to razlog bio i cvetic....nasa ljubav....nas hobi... nadam se da cu se ponovo sa vama onako intezivno druziti...imam opravdane razloge zasto nisam sa vama da delim lepotu vasih prekrasnih biljaka... ali u mislima sam sa vama....ljubim vas sve ...nedostajete mi.... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
jeste staro ali nije vidjeno....
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |