Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 272> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja tvoj vrt je savršen, campanule predivne i tvoje- moje su se primile
još ne cvijetaju ali vjerujem da će uskoro.....neznam šta bih još izdvojila jer mi se sve sviđa....živica od santoline......savršeni krupirki na ulazu u Arestovu kućicu su ![]() umalo sam zaboravila hoyu predivna je |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Hoja,fenomenalna dobra ideja za stepenice i kamenjar.već dugo pokušavam nešto smisliti i ukomponiraati kamenjar sa stepenicama,ali do sada mi se ništa nije sviđalo.OVA tvoja ideja mi se jako sviđa i moram ti reći da ću ti ju ukrasti
![]() pusa ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije tako, nego pelsić ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme što sam sve propustila u par stranica koliko me nije bilo tu, raskoš da umreš!!!! Sve ljepše od ljepšeg! Pošto je teško izdvojit nešto osvrnut ću se na ono na što sam posebno slaba - Ares mi je baš pravi ares, prekrasan je! šaljem pusu u tu njuškicu!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kućica je baš za malog cara, a hoya je... Predivna!!!! Ni mrvicu me ne čudi odabir tvojeg nadimka. Prelijepa je.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hamara, pa naravno i to ti odmah ovih dana donosim.
Forzicija
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ah kod tebe kao i uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma bijelo-žućkasti. pokloniš mi (kak ono Smrčko kaže?) pismoljak, cmopiljak... tako nekako... ne bi ja, i s mojom više ne znam kud al - ROZA
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kućica za psa je savršena, oxalisi razni,ruže,lantana ali ovo je kraljica
![]() imala sam davno jednu ogromnu hoyu ali obrstile su je uši i otada sam izgubila volju da je više obnavljam |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
bigmamma, i sad pada kiša kao i sve ove ostale dane. Ne može se zaredati par dana suhoga da se sve sredi. A i kad to prekopam bit će samo "gola zemlja". pa neka čeka!
misty-da za moju hoyu vezano je puno lijepih priča iz našeg života. Njeno ime sam uzela za svoj nik, a na neki način je simol naše obitelji!
Triša, koštala je ta kućica MM zdravlja i živaca. Ako u nju stane moj zet slobodno možemo i nas dvije zajedno. Kako ti kažeš: Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna!"
![]() ![]() ![]() malaluna, baš smo prije par dana sjedili i gledali ga: da li je svjestan koliko mu ljubavi posvećujemo? Znaš da je! Tako je odan i zahvalan, privržen i nježan!
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Triša, baš je i meni to palo na pamet! Srećković
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ako Ares neće u kućicu, mogu li se ja doseliti, nekako mislim da bi mi baš odgovarala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Savršena! Ne čudim se nimalo da za nju trebaš (prelijepog!) stražara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ja došla, pogledala, nadivila se...
Hvalit neću ništa, ne znam ni otkud bi počela, kad je sve prelijepo, čak i onaj "neuredni" dio ima svoje čari! |
|
![]() |
|
nichl moja hoya je gotovo punoljetna - da je zimi ne unašam u ograničeni kutak i onda je moramo svake godine za polovicu skratiti sam Bog zna kolika bi bila!
Miro, šarenim polako. A tko bi odolio kad vidim sve vaše ljepote!
Otok, plavo - zeleno dvorište, plavo - zeleno odijevanje, ali u sebi stalno pjevam "nosi mi se bila boja ..." A pas? Ne može on uništiti koliko ja mogu ponovo zasaditi.
Lora, nemoj biti nestrpiljva. Lani je samo Triši odmah procvjetala alstroemeria. A lantane sam kupila sa cvijetnim glavicama - morale su barem dio cvjetića otvoriti!
Smrcko, ove godine alstroemeriama je sve naopako. One ne vole mokre noge, a jako vole sunce.
R.saro, a šta da ti kažem, nitko nema snage reći: E sada Ares ide u boks! Da se nije desila nezgoda MM bilo bi lakše. sad je velik i sve više dio obitelji.
Kad smo doselili skakali smo od kamena do kamena da nebi gacali po blatu i bilo što se napravilo bilo je super. E sada to "bilo što" izgleda bez veze. Stalno nešto moramo skrivati!
lilie, veeeeliiiikiiii pozdrav tvojim NJO Aresu i Lari! Meni je smiješan kad plijevim korov. Zna da nesmije u vrt pa stoji na zidu i onda skoči bočno sa sve četiri noge u vrt i odbije se nazad na zid i čeka da ga grdim. Toliko mi je to simpatično da prasnem u smijeh, a biljke poslije malo popravim i idemo dalje!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Cvijeće ti je
![]() Ali..... najljepši ti je ovaj cvjetić na četiri noge.
Ares... I ja imam Aresa (njemački ovčar) i ženku Laru, zato sada i pravim novi vrt, sve prekopali, pogazili. Ludi su za pčelama, muhama, leptirima i dr. i moraju ih uhvatiti. Onda nastrada moje cvijeće.
![]() ![]() Kada me pogledaju sa svojim lijepim okicama i počnu se maziti, pogotovo kada viknem na njih, ne mogu im odoljeti.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga hoya, prvo počinjem s najvažnijim članom - koliko je taj mali pesek narastao, pa to je već pravi momak. Nekak, sumnjam da će ti on nakon vašeg silnog maženja i druženja ući u ovu elegantnu kućicu, hahaha...
Cvijeće -što da kažem? Baš si prava kampanulomanka, kakav savršen plavi tepih. A tek alstromerije!!! Veličanstvena hoya, predivne tritome.
I, odlična i vrlo kreativna ideja za uređenje stuba.
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E i ja bi Lora napisala iste riječi, predivno je sve
![]() Lora ako ti alstroemerije ne procvjetaju ovu godinu, ima u mom dnevniku nešto o tom problemu i seljenju na drugu poziciju. Moje su preživjele, malo sam ih mrdnula dok sam provjeravala i nisu se pojavile poslije toga. Pojavile su mi se one koje su se upetljale u kraljevski ljiljan. Moramo strpljivo čekati ljepotice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bacaš me u očaj, cvijetaju ti alstromerije, lantane, predivni vrtić tvoje PK, pa krugovi ovakvi, pa krugovi onakvi
![]() ![]() ![]() zašto moja lantane i moje/tvoje alstromerije su mali picmoljci
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hoya kad sam ugledala campanule ja sam
![]() ![]() pusa za Aresa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |