Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 05:18
Draga moja tvoj vrt je savršen, campanule predivne i tvoje- moje su se primile

još ne cvijetaju ali vjerujem da će uskoro.....neznam šta bih još izdvojila jer mi se sve sviđa....živica od santoline......savršeni krupirki na ulazu u Arestovu kućicu su smile120alstroemije takođe,
umalo sam zaboravila hoyu predivna je
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:52
Hoja,fenomenalna  dobra ideja za stepenice i kamenjar.već dugo pokušavam nešto smisliti i ukomponiraati kamenjar sa stepenicama,ali do sada mi se ništa nije sviđalo.OVA tvoja ideja mi se jako sviđa i moram ti reći da ću ti ju ukrastiLOL

pusasmile78 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:35
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

ma bijelo-žućkasti. pokloniš mi (kak ono Smrčko kaže?) pismoljak, cmopiljak... tako nekako... ne bi ja, i s mojom više ne znam kud al - ROZA

Nije tako, nego pelsićsmiley4392.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:37
Ajme što sam sve propustila  u par stranica koliko me nije bilo tu, raskoš da umreš!!!! Sve ljepše od ljepšeg! Pošto je teško izdvojit nešto osvrnut ću se na ono na što sam posebno slaba - Ares mi je baš pravi ares, prekrasan je! šaljem pusu u tu njuškicu!smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 16:42
Kućica je baš za malog cara, a hoya je... Predivna!!!! Ni mrvicu me ne čudi odabir tvojeg nadimka. Prelijepa je.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:20
Hamara, pa naravno i to ti odmah ovih dana donosim.

Forzicija Thumbs%20Up
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 11:53
Ah kod tebe kao i uvijek smile64 smile57!!!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 11:37
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Pa je li joj i pupoljak bijeli? I moje su kad procvatu više bijele, ali nisu sasvim. 
ma bijelo-žućkasti. pokloniš mi (kak ono Smrčko kaže?) pismoljak, cmopiljak... tako nekako... ne bi ja, i s mojom više ne znam kud al - ROZA
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 10:05
kućica za psa je savršena, oxalisi razni,ruže,lantana ali ovo je kraljica

imala sam davno jednu ogromnu hoyu ali obrstile su je uši i otada sam izgubila volju da je više obnavljam
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:55
bigmamma, i sad pada kiša kao i sve ove ostale dane. Ne može se zaredati par dana suhoga da se sve sredi. A i kad to prekopam bit će samo "gola zemlja". pa neka čeka!

misty-da za moju hoyu vezano je puno lijepih priča iz našeg života. Njeno ime sam uzela za svoj nik, a na neki način je simol naše obitelji!

Triša, koštala je ta kućica MM zdravlja i živaca. Ako u nju stane moj zet slobodno možemo i nas dvije zajedno. Kako ti kažeš: Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna!"LOLLOLLOL 

malaluna, baš smo prije par dana sjedili i gledali ga: da li je svjestan koliko mu ljubavi posvećujemo? Znaš da je! Tako je odan i zahvalan, privržen i nježan!

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:55
Triša, baš  je i meni to palo na pamet! Srećković HeartHeart uhati!!!! Kod tebe se Hoya, zapravo, sve usrećilo Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:40
Ako Ares neće u kućicu, mogu li se ja doseliti, nekako mislim da bi mi baš odgovarala.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:32
Savršena! Ne čudim se nimalo da za nju trebaš (prelijepog!) stražara Tongue

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:10
Ja došla, pogledala, nadivila se...
Hvalit neću ništa, ne znam ni otkud bi počela, kad je sve prelijepo, čak i onaj "neuredni" dio ima svoje čari!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:03
nichl moja hoya je gotovo punoljetna - da je zimi ne unašam u ograničeni kutak i onda je moramo svake godine za polovicu skratiti sam Bog zna kolika bi bila!

Miro, šarenim polako. A tko bi odolio kad vidim sve vaše ljepote!

Otok, plavo - zeleno dvorište, plavo - zeleno odijevanje, ali u sebi stalno pjevam "nosi mi se bila boja ..." A pas? Ne može on uništiti koliko ja mogu ponovo zasaditi.

Lora, nemoj biti nestrpiljva. Lani je samo Triši odmah procvjetala alstroemeria. A lantane sam kupila sa cvijetnim glavicama - morale su barem dio cvjetića otvoriti!

Smrcko, ove godine alstroemeriama je sve naopako. One ne vole mokre noge, a jako vole sunce.  

R.saro, a šta da ti kažem, nitko nema snage reći: E sada Ares ide u boks! Da se nije desila nezgoda MM bilo bi lakše. sad je velik i sve više dio obitelji.
Kad smo doselili skakali smo od kamena do kamena da nebi gacali po blatu i bilo što se napravilo bilo je super. E sada to "bilo što" izgleda bez veze. Stalno nešto moramo skrivati!

lilie, veeeeliiiikiiii pozdrav tvojim NJO Aresu i Lari! Meni je smiješan kad plijevim korov. Zna da nesmije u vrt pa stoji na zidu i onda skoči bočno sa sve četiri noge u vrt i odbije se nazad na zid i čeka da ga grdim. Toliko mi je to simpatično da prasnem u smijeh, a biljke poslije malo popravim i idemo dalje!

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:34
Cvijeće ti je smile227 Ne znam koje je ljepše.... Sve!!!!
Ali..... najljepši ti je ovaj cvjetić na četiri noge.
Ares... I ja imam Aresa (njemački ovčar) i ženku Laru, zato sada i pravim novi vrt, sve prekopali, pogazili. Ludi su za pčelama, muhama, leptirima i dr. i moraju ih uhvatiti. Onda nastrada moje cvijeće.  smile107    smile85
Kada me pogledaju sa svojim lijepim okicama i počnu se maziti, pogotovo kada viknem na njih, ne mogu im odoljeti.smile69
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:29
draga hoya, prvo počinjem s najvažnijim članom - koliko je taj mali pesek narastao, pa to je već pravi momak. Nekak, sumnjam da će ti on nakon vašeg silnog maženja i druženja ući u ovu elegantnu kućicu, hahaha...
Cvijeće -što da kažem? Baš si prava kampanulomanka, kakav savršen plavi tepih. A tek alstromerije!!! Veličanstvena hoya, predivne tritome.
I, odlična i vrlo kreativna ideja za uređenje stuba.ClapClapClap
lijepi pozdravSmile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:19
E i ja bi Lora napisala iste riječi, predivno je svesmile99
Lora ako ti alstroemerije ne procvjetaju ovu godinu, ima u mom dnevniku nešto o tom problemu i seljenju na drugu poziciju. Moje su preživjele, malo sam ih mrdnula dok sam provjeravala i nisu se pojavile poslije toga. Pojavile su mi se one koje su se upetljale u kraljevski ljiljan. Moramo strpljivo čekati ljepoticeHug
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:21
bacaš me u očaj, cvijetaju ti alstromerije, lantane, predivni vrtić tvoje PK, pa krugovi ovakvi, pa krugovi onakviClapClap.....nabijaš mi komplekseCry
zašto moja lantane i moje/tvoje alstromerije su mali picmoljciCryCry

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 19:34
hoya kad sam ugledala campanule ja sam i naravno i ja bi voljela onako divan prizor ispred 'moje' kucice
pusa za Aresa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.