enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 221> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došetala sam i ja do tvog vrta,
Velike ti pozdrave šaljem i uživam u tvom društvu,ispod rascvijetane glicinije ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Predivne su ti ove noćne slike, nemam uvjete za gliciniju, imala sam je davno i morala sam posjeći kada smo radili fasadu, i od tada je više namam, i pakujac je lijep, baš si me podsjetila imam negdje sjeme pakujca, dansa moram potražiti i posijati u teglice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nona, lijep ti je vrt!
Nekako sav u ljubičasto-bijelom tonu ovog trena... baš mi se sviđa! A Tara je prava mala puslica! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam opet provirila kod tebe. Samo da se javim.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Odusevljna sam tvojim vrtom,ali Zlatna kisa
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam se malo
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
EN zlatna kiša je posebno lijepa
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Preljepo, ja sam danas skicala iz auta
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zlatna kisa je preliepa,kupila sam sadnicu al jos nista od nje,dali je propala neznam..i salix ti je lijep
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Zastanem drugom prilikom, jurila sam kod svekra po kolice za paradajz prije ove kise...
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() Draga nona, čuvaj se ovog ukrasa u vrtu, to ti je prava pošat, doslovce uđe u sve biljke, a korijen širi podzemno i nikad neznaš gdje će se ponovno pojaivti, prije tri godine sam ostavila u kamenjaru jer mi se dopala, a sada je imam u cijelom cvijetnjaku, kipučom vodom nastojim iskorijeniti ali ne uspijevam, jer osim korijenom širi se i sjemenkama. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
moon
![]() Smail znam za tu napast , ovo sam uslikala jer mi je bilo simpa a raste u pukotinama betoskih staza koje su kod mene dosta star i popucale, povremeno počupam i to je to, dok ne budemo mogli promjenit staze bit će tako ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno EN, baš krasno !!! Zlatna kiša me oduševljava, ove godine kupim sadnicu i ne posadim ju odmah nego dosta kasnije, mislim da od nje neće biti ništa.
Lijep ti je cijeli vrt i svo cvijeće ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |