moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 150> |
Korisnik | |
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo je kod tebe
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Takva ljepota i to u mojoj blizini!!???!!!
Hibići- prekrasni: kaj prekrasni??? PREEEEEEEKRASNI! Orhideje? Fuksije????? Nemam riječi!!! A kaj je ono za cvetek kaj ti je dala Flavia??? Gledam ja to i najprije mislim to su dve sorte, ali ne, to je jedna... Kak spremaš fuksije prek zime??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tek danas sam setala tvojim rajem ! Ostala sam bez daha , bez rijeci ! Genijalno !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rijetko nas počastiš slikama, ali onda su veličanstveni primjerci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hana, ako u proljeće ispred svoje kuće vidiš kamp kučicu, uredno sparkiranu, to sam ti stigla jaaa!!!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Drenova - hvala puno,daleko je to do lijepog ali veseli
Lovro - ono je clerodendrum thompsonii a fuksije su zimi pored prozora u podrumu na oko 10 stupnjeva |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Gute fee - hvala draga!
Lantana - ![]() |
|
![]() |
|
Free ti si jedan veeeliki optimist!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
za sv. Nikolu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i za imendan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
hmmm, tu je još Božič, nova godina- još se bu dalo štošta upecati!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepi cvijet, to su orhideje, zar ne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
da Antonija,to su orhideje, hvala!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je uvijek lijepo doći, ma sve je prekrasno, toliko prelijepih cvjetnica
|
|
![]() |
|
hvala Moon!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo kakvi lijepi darovi za Sv. Nikolu i imendan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Fany i Baka
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod tebe je uvijek lijepo doći u posjetu. Slike su predivne.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |