Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2013 u 10:20
Drage moje prijateljice smile79 Bile ste mi u posjeti,a ja nisam bila tu ni da vam dobrodošlicu poželim!

Lantana, hvala ti na posjeti! Drago mi je da ti se Katica svidjela. Od svih koje sam napravila, ona mi je ipak najdraža.... prva je.Heart

Ane, drago mi je da si svratila! Čini se da ova zima i neće biti tako duga.Wink

Miranda, lijepo je vidjeti te u mom dvorištu! Hvala ti na komplimentu, ali nisam ja nipočemu posebna. Sasvim sam obična, a mm kaže i doboga neozbiljna LOL

Gute, drago mi je vidjeti te opet! Hvala na posjeti Hug

Ljiljus, tebe baš dugo nije bilo vidjeti!! Eh, obradovala si me posjetom Hug (... ne pretjeruj.:)

Leona, ma nisam! Samo se volim igrati i družiti Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2013 u 10:44
bili smo mi nekoliko puta,ali ti od lutkica nisi imala vremena proviriti nos u vrt.no one su toliko lijepe da ti sve opraštamo
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2013 u 10:57
Ajo smile78
Pa vrt je uspavan, ništa se u njemu ne dešava..... a kao što kažeš, lutkice me preokupirale i eto!
Baš mi je drago da vam se sviđaju!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 00:07
Pa ja sam tek sada vidjela Katicu ljepoticu, ni imendan joj nisam čestitala. Prekrasna ti je, divim se tvom umijeću.
Reci molim te, kako prezimi vrtni puzavac? Vjerujem da smrzne, a jel ponovo nikne u proljeće iz korijena ili ga moraš saditi?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2013 u 11:08
Hvala ti Ana na komplimentima za moju Katicu!smile78
Vrtni puzavac se sam osjemeni, ali vrlo često nikne i iz korijena. Uglavnom, svake godine ga je sve više pa ga moram i raščupavati. Jako zahvalna biljka koja ništa ne traži, i bez zalijevanja preživi, a neki bi rekli i da je napast.
A ove zime još nije niti smrzao, malo mu je pofuren list, ali stabljike su još jedre.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 23:33

Hvala ti za ovu informaciju. Ja sam takav puzavac dobila od Retriver Sare ali ga držim u tegli. Po ljetu je na prozoru u hladovini, a preko zime ga selim u kupaonicu. Volim ga jer je jako dekorativan i brzo se razraste kad ga u proljeće ošišam na "nulericu". U proljeće ću ga probati malo preseliti u vrt.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 23:38
Isla sam traziti Katicu da , da , bas me bilo sram ! Samo sam preletila i njoj uopce nisam obratila paznju !

Ma bas si mi super !
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 10:12
Dugo nisam navratila, a kod tebe novih biljkica kao u priči.....što će sve to na proljeće krasno izgledati.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 20:53
Samo da vidim da li ima šta novog..
čekam slike
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 18:41
dadinice.oni ti švrljaju po vrtu.gdje si čekamo kavu
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 18:35

Uspavala si se Sleepy kuc kuc

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 12:18
Hej, ovdje se sprema neka feštasmile41....bez mene ! Dolazimsmile98i donosim smile99
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 12:52
... dan! Smile Samo da virnem malo...
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 15:58
možemo mi viriti koliko želimo.gazdarice nema s kavom,a mogla bi ''pasti'' i koja torta
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 17:42
Drage moje Hug!
Pa hajde, dođite već jednom!Nemojte se samo uludo prijetiti.
Past će i torta i kava, a i nešto za prije toga...... Pa ne mogu se kolači valjda na prazan stomak!!!

Vrt se poooooolako počinje buditi, a dok se ne probudi ja "lutkarim".
Svima koji me se sjetite smile79smile79
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 18:32

smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2014 u 10:23
Polako, polako, puževim korakom proljeće stiže i u moje dvorište....

čak se i travnjak pretvotio u tratinčicnjak LOL

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2014 u 11:45
dadinice , samo setam i divim se smile64  prekrasan ti je vrt svaka cast !

Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 15:26
Glavno da je stiglo!

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 20:53
Tratinčice su ti ko biserčići
proljeće ti polako dolaziWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.