dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje prijateljice
![]() Lantana, hvala ti na posjeti! Drago mi je da ti se Katica svidjela. Od svih koje sam napravila, ona mi je ipak najdraža.... prva je. ![]() Ane, drago mi je da si svratila! Čini se da ova zima i neće biti tako duga. ![]() Miranda, lijepo je vidjeti te u mom dvorištu! Hvala ti na komplimentu, ali nisam ja nipočemu posebna. Sasvim sam obična, a mm kaže i doboga neozbiljna ![]() Gute, drago mi je vidjeti te opet! Hvala na posjeti ![]() Ljiljus, tebe baš dugo nije bilo vidjeti!! Eh, obradovala si me posjetom ![]() Leona, ma nisam! Samo se volim igrati i družiti
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bili smo mi nekoliko puta,ali ti od lutkica nisi imala vremena proviriti nos u vrt.no one su toliko lijepe da ti sve opraštamo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajo
![]() Pa vrt je uspavan, ništa se u njemu ne dešava..... a kao što kažeš, lutkice me preokupirale i eto! Baš mi je drago da vam se sviđaju!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa ja sam tek sada vidjela Katicu ljepoticu, ni imendan joj nisam čestitala. Prekrasna ti je, divim se tvom umijeću.
Reci molim te, kako prezimi vrtni puzavac? Vjerujem da smrzne, a jel ponovo nikne u proljeće iz korijena ili ga moraš saditi?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala ti Ana na komplimentima za moju Katicu!
![]() Vrtni puzavac se sam osjemeni, ali vrlo često nikne i iz korijena. Uglavnom, svake godine ga je sve više pa ga moram i raščupavati. Jako zahvalna biljka koja ništa ne traži, i bez zalijevanja preživi, a neki bi rekli i da je napast. A ove zime još nije niti smrzao, malo mu je pofuren list, ali stabljike su još jedre.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala ti za ovu informaciju. Ja sam takav puzavac dobila od Retriver Sare ali ga držim u tegli. Po ljetu je na prozoru u hladovini, a preko zime ga selim u kupaonicu. Volim ga jer je jako dekorativan i brzo se razraste kad ga u proljeće ošišam na "nulericu". U proljeće ću ga probati malo preseliti u vrt. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Isla sam traziti Katicu
![]() Ma bas si mi super ! |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Dugo nisam navratila, a kod tebe novih biljkica kao u priči.....što će sve to na proljeće krasno izgledati.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice.oni ti švrljaju po vrtu.gdje si čekamo kavu
|
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Uspavala si se |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hej, ovdje se sprema neka fešta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
... dan!
![]() |
|
![]() |
|
možemo mi viriti koliko želimo.gazdarice nema s kavom,a mogla bi ''pasti'' i koja torta
|
|
|
|
![]() |
|
Drage moje
![]() Pa hajde, dođite već jednom!Nemojte se samo uludo prijetiti. Past će i torta i kava, a i nešto za prije toga...... Pa ne mogu se kolači valjda na prazan stomak!!! Vrt se poooooolako počinje buditi, a dok se ne probudi ja "lutkarim". Svima koji me se sjetite
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
dadinice , samo setam i divim se
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glavno da je stiglo!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |