Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 09:32
Ovih dana smo izbušili još dva nova bunara. Sada imamo dosta vode u našem južnom vrtu.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 09:35
Za dva sata radova potekla je voda....

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 09:44
Milice što je kod tebe sve predivno, nemam riječi. A ovo sočno i zdravo povrće mi baš budi apetit.
I ja planiram bušit bunar u kolovozu pa me zanima ima li puno komplikacija oko toga?
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:04
Mali Gogo, pozdravljam te u mome vrtu. Dugo te nije bilo pa sam se pitala što je s tobom i kako napreduje tvoja fontana. Ove zadnje slike su iz moga južnoga vrta. Ovdje je vrlo lako bušiti bunar. Voda se nađe na 6 m dubine i ima je zaista u izobilju. Taj posao je gotov za dva sata a poslije se još za kratko vrijeme postavi pumpa i zaista je lijep osjećaj kada poteče voda.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:05
Jutros rano sam išla u "lov" na morske narcise. Otkrila sam novu lokaciju i baš ih je lijepo vidjeti ovako rascvjetane.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:07
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:10
Zaista je prekrasno vidjeti ove narcise gdje rastu u kojim uvjetima, bez vode, u pijesku....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:12
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:22
smile79vidim da se u tvom vrtu svašta novo desilo, a najvažnije je ovo što si dobila vodu sad će sve biti još ljepše, osjetim miris dinja iz tvog vrta ali ova slika na kraju mi je posebna neznam što je to jer vidim da  ga ima rasuto po livadi
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 11:29
Fany,  dobro mi došla. To je polje morskih narcisa, pankratium maritimum, raste blizu naše kuće na Velikoj plaži. Otkrila sam novu lokaciju .....Rastu bez mrvice zemlje u čistom pijesku na obali a vodu dobiju samo kad pada kiša. Imaju prelijep miris.....Imam namjeru iskopati nekoliko i prenijeti u moj južni vrt jer i kod nas je uglavnom pijesak, pa se nadam da će uspijeti.....
Povrće i voće nije moja zasluga.... To su proizvodi našega nećaka, koji  ima veliki vrt...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 11:45
Evo me opet do tebe Milice! Kod tebe uvjek nešto novo i zanimljivo! Ovo s vodom je super stvar i mislim da ćemo i mi morati nešto isplanirati za vrt,inače će mi izgleda svaka godina biti kao i ova....neću reći bez ičega jer nije baš tako,ali niti nema ne znam što od svega silnog sijanog i posađenog povrća....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 11:53
Bravo milice za marljive ruke i krasno cvijećeClapUživala sam u tvome vrtuHeart
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:01
Monstera, Tea! Dobro mi došle po ovoj vrućini.....  Ovdje nije problem za vodu. Ima je zaista puno.... Svaki dan natapamo naše biljke, sistemom za zalijevanje, samo se otvori slavina i voda poteče do svake biljke i zalijeva pomoću maloga tuša tako da svaka tuja, oleander, albicija, palme, javor i ostalo dobije vodu ravnomjerno....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:10
Upravo mi stiglo nekoliko sličica iz moga slavonskog vrta.... Velika je suša ali ipak moj sin ih uspjeva održati na životu....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:11
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:13
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:14
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:15
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:17
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:19
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.