dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 222> |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže obozžavam, ali one tvoje regine, mi smo ih nekad zvali georgine, su me vratile u djetinjstvo. MOja mama je u vrtu imala jedino georgine prekrasnih boja i oblika i palmence.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krupa je harala i po mom vrtu pa te dobro razumijem, ali biljke se brzo oporave! Divim se tvojim ružama, prelijepe su i raskošne, a ova je jednostavno savršena! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdravčić ti ostavljam, brzi oporavak tvojim biljčicama, maloj bakinoj srečici, zahvaljujem na prekrasnom poslijepodnevu, i želim ti ugodnu nedjelju!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam poprilično unazad da sve pohvatam.
Žao mi je štete koju si pretrpila... ali kako i tvoj potpis kaže... Inače volim panoramske ili bar djelomično panoramske slike. One pokazuju pravu sliku. A kod tebe se na njima vidi sva predivna raskoš tvog cvijeća. Preprekrasno... a tek kaktusi u cvatu... Stvarno imaš oko kuće čaroliju!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi u cvatu su me baš osvojili, no i sve drugo je prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam da je kod tebe bilo nevrijeme, žao mi je zbog štete koju si pretrpjela. Pada mi na pamet da pošto sam upoznala tvoje dvije prijateljice sa Međimurske kave, da si sada ti na redu za upoznavanje i dolazak u Primorsko-goransku županiju..A iduća kava je u Liču - svrati... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svim mojim šetačicama
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj kutak mi se baš sviđa za odmor . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups, svi smo u isto vrijeme pisali, mislim na one slike prije . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free,jel da je dobar,ha ha ha ,baš ga neću baciti
Hana
Anastazija,to je više ukras u vrtu nego mjesto za odmor,znaš i sama kako je to
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrtni hibiskusi su mrak
|
|
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |