Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 125> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visibabe
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusinjak
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam znam...ja imam pit bula koji prede i kao da mijauce a slovi kao opasan pas...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haloooo....kad ćeš prit ?, sive peruniki te čekaju (posajene), ne pozabi .
Ja još niman niš ni visibabi ,ni sopice, ni vijolice, ni lukonci.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko - ne znon baš kad ću prit sada se otpire sezona dela po kampanji...vidin da ti nisi zobila na perunike,ča je to ona belkasta sa blovemi prašniki, spod grote...čudno malo da ti nič ne cvate kad si dosta blizu mora...ti me vajk iznenadiš s neku novu besedu,ča ti je to lukonci?Kad ti nič ne cvate evo još por slik
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ča su lukonci,ne znam ni ja
ali visibabe i šafrani su mi predivni
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jušto sliku z lukonci si prvu stavil. Lukonac - Šafran. Šla san čera malo po vrte i našla i ja par njih otprteh, narančasteh
Zibrala san si zadnju sliku ćuki i čelica . Zajno san ju stavila na desktop. Pogodil si to su one niske peruniki zdola groti a znan da ti moran spravit i šatirane pul gornje groti ali su mi se zmešale z čisto lila pa moran čekat proljeće da vidin ka je ka.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada je vrijeme kad mi kontinentalci posebno uživamo u ljepotama vaših vrtova, dok naši još čekaju toplije dane da krenu u život
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muhlenbergia, svaka tvoja slika i svaka biljka su razlog da se pogledaju po nekoliko puta i da nikada ne dosade. Ovo je priča o vrtu, pravom, jednostavnom i prelijepom, o prirodi kojoj si puno pomogao a u isto vrijeme joj dopustio da se pokaže u svoj svojoj ljepoti.
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt i biljke u njemu svaka ti cast samo setam kroz vase vrtove nakon dugo vremena i odusevljen sam , a kaktusinjak me odusevio kad bih barem ja u slavoniji mogao nesto ovako napravit
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ti je snijeg zaštitio biljke, i da temperature nisu ovih dana previše niske. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buđenje tvoga vrta je nešto posebno
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan kukurjek...ja sam odusevljena njima....koliko sam mislila o svemu nisam znala da postoji tako nesto prdivno kao on,koji prkosi vremenu i dize se u svoj svojoj ljepoti pod snijegom...podsjeca me na one ljude koji se bore u zivotu i prkose problemima koji su veliki i teski...jednostavno je savrsen.....
kod vas u obilasku nije nikad dosadno i prdivno je...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <1 118119120121122 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |