Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poslije kiše dolazi sunce. Meni su jutro razvedrile smrcko i Lora. Cijelo jutro su grabljale, čistile, umorila sam ih, skinule su par kila
![]() ![]() ![]() ovo:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa je li ti to izrabljuješ radnu snagu
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepe cvijetiće si dobila
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, čime si to zaslužila, da ti pomognu i još donesu cvijeća???
U biti sam znala da si super, a evo one su i potvrdile.
Bravo Hoya, bravo smrcko i lora.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nego, pravi kapitalista, mene je natjerala da čak i kramp ponesem
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobar posao
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok
![]() Proljeće, bila sam nježna prema njima, časna riječ!
Lora, sijećaš se Snjeguljice? Već te zamišljam kako si prebacila kramp preko ramena
![]() Lantana, predivno smo se zabavile, a biljke već sadim!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim, vidim kako mašeš repom od sreće.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Da, samo što ja nemam sedam patuljaka da mi pomognu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja moram priznati istinu. Ono cvijeće je od Lore, a ja sam donijela samo sebe i sjemenke od anemona
![]() Sad bi mogla reći da me leđa bole od grabljanja, ali vraga toliko me natovarila kao magare biljkama, pa pjeskom, pa časopisima. Jezik sam do kuće isplazila noseći to sve i MM dozivala u pomoć ispod balkona. A tek kakav je bezglutenski kolač napravila ![]() ![]() Istina tjerala nas oko kuće grabljama, ali ovako " Tu biljku moraš uzeti, a bogme i ovu ![]() ![]() Hvala ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...Hoya je prva krenula "pametom idejom"...hoćeš u moj raj, nema problema, donesi ulaznicu...(cvijetak koji imaš viška a meni baš taj nedostaje) a ja ću tebi dati višak...ionako svi nemamo sve i prekasna ideja, ma zavidim vam na druženju..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno dobra ideja! Mogle bi tako od vrta do vrta. Posla sad na proljeće ima, od grabljanja lišća pa na dalje. Ja, npr. nisam uopće bila u vanjskom kamenjaru od jeseni...............
Bravo za hoyinu ideju!
![]() |
|
![]() |
|
Franjice, iako svaki dan čitam tvoje mailove, iako mi se čini da smo svaki dan skupa ipak mi je posebno drago vidjeti tvoj avatar u mom vrtu
![]() Eto, malo dobre volje, fer igre i vrtovi sve puniji.
Bergenija, ti si mi daleko pa ćeš sadnice dobiti bez trunke znoja
![]() Baš sam jučer pokazivala za tebe krasulu na zakorjenjivanju.
|
|
![]() |
|
Sa Silbe sam dobila mirtu . Valjda ću i ja jednog dana uživati u njenom predivnom mirisu:
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, to na slici nije mirta, to je čini mi se pitosporum
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ideju bi trebalo proširiti.Umjesto kavica u dimu cigareta i trošenju po MBM-ima, lijepo svaki put kod nekog drugog u vrt. Radne akcije. Hranu i bar jednu biljku, alat, donijeti sobom!Vode imamo svi na slavini! Hoya vidjeh li ja dobro - fitonijice?
|
|
![]() |
|
Otok, ja stalno vodim borbu sa mojima na poslu i sa poznatima sa Silbe. Tvrdim da je to pitosporum. Još mi nitko nije rukom pokazao na nešto drugo i rekao - Ovo je mirta.
Ova žena mi je donjela i rekla "Ovo ti je pitosporum ili mirta !?". Kako je ovo mlada biljka ja sam joj čak crtala listove pitosporuma, ovakve:
![]() Ona je rekla: Neeeee ... I ja sam bila uvjerena da sam ovaj puta konačno dobila mirtu
![]() ![]() ![]() ![]() Bako, donjela mi je Lora fitonije. Presretna sam.
A u vrtu smo samo iskopavale biljke i otkrivale ih ispod malča.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dobro jutro Hoya. tražeći malo sunca, evo me i u tvom vrtu. Sunca nema, a ona vodurina je zastrašujuća. No zato pozitivne vibre koliko hoćeš, prave ste, žemske! Ideja s radnim akcijama umjesto kava po zadimljenim kafićima s nervoznim konobarima je odlična.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya pitosporum je sladak i divno miriši, a mirta je kako je već Otok objasnila nešto sasvim drugo, no isto prekrasno miriši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej Hoja, pravu mirtu ću ti uživo pokazati kad dođeš kod mene a sad ću ti pokazati na slikama, ovo je iz mog vrta ![]() I ja sam imala slučaj kad su me uvjeravali da je pitosporum mirta.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |