Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 184> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno povrće-vjerujem da je fino kao što lijepo izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nisam i sumnjala da imas svega
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovo su thuje?? Predivno izgledaju.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajmo pogađati - ja mislim da je to ljetni čempres
Smrčko, što je? Moram te pohvaliti, zaista ti sve tako lijepo raste i uspijeva i cvijeće i povrće |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad ću se ja praviti važna u smrckovom vrtu. Anaida, to ti je ljetni čempres i ja ih uvijek imam u svom vrtu jer su mi predivan ukras ljeti. Nezahtjevni za zemlju i vodu, predivni za tvoje otoke ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sijala sam te ljetne čemprese dva puta proljetos i ništa...možda je sjeme staro bilo
![]() ovi baš dobro izgledaju ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svega kod tebe ljepog ima
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pa stvarno, mislim da će kod vas biti zidam kuću trokatnicu.....,a ono svaka etaža jedna soba jer mora biti tlocrtno mala kuća da imaš mjesta za cvijeće
![]() Ovi ljetni čempresi stvarno famozno izgledaju, a tek povrće..... ja dans pojela zdnje svježe krastavce iz moga vrta
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Namirisala sam se cvijeća, najela krastavaca i pomidora, spremila si mrkvicu za doma - mogu li sada otići iz tvog vrta ili da čekam kavu?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Smrcko, prekrasan ti je ljetni čempres, samo ga ostavi u vrtu poslije će srkoz pocrveniti, onda je isto intersantan, a onda ga možeš za Božić staviti u neku kantu, pošpricaš sa onim umjetnim snijegom, malo okitiš i imaš bijeli bor na ulazu ili na terasi.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da Baka to ti je "Šmrckić institut"za poljoprivredno poticanje i buđenje poljoprivrednika u Fužinama. I svi misle da smo dva luda znanstvenika,pogotovo kad smo sanduk i komposter pravili.
![]() ![]() Je to je ljetnji čempres i crveni. Dobila sam ga od Hojčeke ![]() ![]() Možda Kontesica nešto nije bilo uredu sa sjemenom ili uvjetima u kojim se naklijavalo. Morat ćemo pitati stručnjakinju koja mi je dala svoje sadnice što i kako Hajde Hojčeka tajnu na sunce ![]() Hvala Bromica, Gijica, Otočica, Štefica. Triška otišla si kavu nisi probala, a ni sarmu ![]() Katica pametna si ti. Ja sam proektirala kuću, arhitektica je samo precrtala moj dizajn. Tlocrtno i je najmanja dozvoljena dimenzija za taj kraj, samo 80 m2 ![]() ![]() ![]() Aaaaaa ![]() Morate me izvjestiti kad da kupim sjeme da ne pobjegne. Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima, lijepo je kad se nekome svidi ono što radite. Inspiracija su mi vaši vrtovi i savjeti, mada u mom osobnom izdanju. Ali ipak sam dobar učenik ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pobrkala sam lončiće kad sam napisala od kog su koji pelcići. Moram ispraviti grešku. I jedni i drugi su prekrasni i dragi .
![]() Ovo je od Lore + nešto i od moje mame. ![]() A ovo je od Korjenčice. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedna, ali vrijedna za laku noć.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ljetni čempres je predivan, nadam se da skupljaš sjeme...
![]() Ovo proljeće sam ga sijala, i od dva pakovanja, ništa nije izraslo
![]() Kadifice su toliko lijepe i zahvalne-tvoje su posebne!
Mrkva je
![]() Smrcko-predivno, doći ću opet prošetati!
![]() |
|
![]() |
|
Samo ti navrati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šmrsko draga, tako sam jutros uživala u tvome vrtu, ali i u tvojim komentarima...
![]() recimo ove tuje su ti prekokrasne!!!!
Nije mi jasno, kako sve to stigneš, vrt ti izgleda kao sa naslovnica nekih časopisa, a ti si stalno na forumu, stigneš na svaku kavicu...pa kad spavaš i kada " griješ bubrege suprugu"???
![]() ![]() ![]() A za mrkve samo mogu reći
![]() A krastavci i paradjz su mi zamirisali iz monitora...
Nema šta postaješ pravi majstor!!!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imaš krasno povrće, ko sa place..... ja imam već dvije godine žutu mrkvu mi ju zovemo (prašća) zato jer mi ova narančasta uvijek ostane sitna.
I ja imam ljetni čempres, dala mi je Hoya, sad čekam da počne crveniti, kako je to lijepa biljka, ja nisam za nju ni znala..... a ću ih nasaditi druge godine...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i meni je zapeo za oko ljetni čempres
a sve ostalo je krasno samo mi reci zašto ste odustali od sanduka sa povrćem?
|
|
![]() |
|
Proljeće i jesmo se prepoznale na čudan način . Krv nije voda te zato i uživaš u mom vrtu
![]() Draga kako ne znaš kako stignem sve , pa ja sam ti ženski supermen ![]() Ma vrt me sluša , imam hrpu paukova i bubamara tamane mi uši i ostale napasti,malčiram , MM natjeram po vodu. Što je najbolje ništa nisam očekivala , a puno sam dobila i to je najveće zadovoljstvo ![]() Hvala što si prošetala mojim vrtom i namirisala se svega ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Korijenko. Možda i ja kupim sjeme te žute mrkve, pa probam.
Moj vrt je šokirao sve u kraju, a tek neobične biljke koje će i da crvene ![]() E Hana odustala sam jer moraš biti svaki dan i pomalo zaljevati. Sve je nabujalo i iznenada stagniralo. Mrkva iz sanduka me iznenadila, ravna i dugačka. Mrkva u običnoj zemlji je sa rašljastim ne ravnim korijenom. Ma bitno da sam dobila mrkvu uopće, mislila sam da će biti kao dlake. ![]() Hvala vam na šetnji i pohvalama ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |