Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 54>
Korisnik
Poruka
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2014 u 20:23
a moram ti reci smajlici su ti originalni....slatki i simpa...a ranc je prava divota...Wink
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2014 u 09:58
Draga Arčik, hvala ti na ovako predivnim slikama prirode, to je stvarno raj...posebno rijeka i potočić...ugodno oku, a tek plućima na divnom svježem zraku...prava uživancija.
 Čestitam sinu na velikom uspjehu i nek mu je i dalje sa srećom!
Pesonja je presladak i vidi se da je i on presretan u tom divnom biljnom i životinjskom okruženju.

Povrtnjak još uvijek daje plodove tvojeg vrijednog rada, nema finijeg povrća nego onog kojeg sam uzgojiš, bravo!

Drage ptičice su zbrinute, jako su sretne što su kod tebe na Arčilendu!
Šaljem ti puno toplih i veselih pozdrava!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2014 u 10:19
I ja se pridružujem čestitkama tvome sinu! smile82 I naravno ophodnji s tobom prema ranču i po ranču, čekam nastavak s veseljem... smile55
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 06:41
JosipaNu,...
temzi,...
bugicaza5,...
...hvala vam puno na lepim rečima......da mi nije moje porodice, one male preslatke devojčice, malenog čupavka, mačkice šašavice i arčilenda...odavno bih završila...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 22:16
panjevi koji su ostali nakon seče drveća...odnesu debeli deo, a vgrane na sve strane...
......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 22:31
i dalje panjevi, koje su ostavili lopovi...ja i MM, idemo često do ranča, ali nikako da ih nahvatamo.........

jedan dan , ima da se naoružam ......i da ih čekam...

nervira me što te panjeve ostave previsoko...a ja uvek žurim , i saplićem se od njih......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 22:45
...e ovo je već oluja...moramo nekako da spustimo ovu granu...ko će...ja ili MM......
ovakve grane, budu obično suve...dobre za...... ...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 22:57
...e, na šta još neću naići...blizu izvora neko iskopao rupu...krater......
navodno, ovde je zemlja dobra da se meša sa stajskim đubrivom, i da se time pune leje za setvu...
bože me sačuvaj...e nećete više...ima da je napunim bockavim granjem od divljih ruža...ili šipka...to kad se zakači za kožu, kuku majko......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 23:11
...kakav divan kamen...liči mi na kaldrmu......odneću ga u arčilend...možda mi zatreba......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 23:28
...

neven...
predivna biljka...sama se zasejala...imam jednu celu gredicu, presadnica...

ova biljka je baš čudna...sama se zaseje...leti, skoro da je nema...u jesen, kad zahladi, ona cveta...
u sredinu...ima nešto drugo...kupila sam  pre mesec dana...cveta žuto...videću sledeće godine...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2014 u 23:49
...
brokoli procvetao......gredice na kojima se trenutno nalazi brokoli, blitva, prokelj, keleraba...pripremljene su za prolećnu setvu i sadnju...napunila sam ih lišćem , grančicama i zemljom iz bagremara...stavila sam nešto kartona, papira, novina i konjskog đubriva...preko svega toga, slama...nadam se da će do proleća lišće i ostalo da se,  bar delimično razgradi...
moj MM napravio je rusku lopatu (riljač)...slikaću vam to kad ga budem koristila...njime ću malo prorahliti gredice (bez okretanja slojeva) i to je to......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2014 u 00:10
JosipaNu,  smajlići su specijalno za tebe......

..čupka spava,

...čupko spava,
odoh i ja (MM), a ......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 22:46
...

...

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 23:01
...

...

...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 23:11

... arčilend zavejan......

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 23:20
...hladno je...idemo kući...

...

...

...

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 23:40
Očekivala sam da ćeš i danas posjetiti arčilend, unatoč snijegu i zimi.
Lijepo je vidjeti grane koje su se okitile pahuljama.smile167
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2014 u 23:52
SlavujVk,
...upravo dolazim iz tvog vrta...kod tebe puno snega... ...predivno...
u pravu si...bila sam u arčilendu...prava zima......smrzli smo se...ali nema veze...

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 00:18
Brrrrrrrr smile66 ledeno doba! Kod mene nema snijega,ali puše ko ludo!

Ostavljam veeeeeeeeeliku pusu tebi i Čupku!smile79
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 00:35
Miranda,......

dođi na piće...sigurno ćeš se zagrejati...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.