Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno si pohvala na prethodnoj stranici dobila, dakako zasluženo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Mirandice draga, hvala ti! Biljkice razumiju da svatko ima svoje favorite
![]() Imati i floru i faunu pod istim imenom (chihuahua), pa kaj nije fora? Piše na netu da ga je dosta teško uzgajati, nadam se da će mi ići od ruke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Hvaaaaaalaaa ti puno Desert rose! Ja ti jako volim znati i otkrivati imena biljaka, osim što je interesantno, mogu se bolje brinuti o svojim biljkicama! Isto tako kada sam u posjeti drugim vrtovima i meni dobro dođu natpisi imena biljaka, pa tako svi obostrano učimo!
Vrata mojeg vrteka su ti uvijek otvorena, navrati mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() Buddleia davidii
![]() ![]() ![]() Ovdje je mala Mina već jako umorna od cjelodnevnog "pomaganja" u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus, hvala ti draga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Miska, Miranda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uvijek jednako uživam listajući tvoje stranice.Slike su ti prekrasne i jedva čekam nove.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Camellia |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Za "laku noć" večeras sam ponovo posjetila tvoj vrt. Kad nema novih slika, ja se vraćam na stare.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
temzi, krasne fotke i cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Kod tebe mi je sve lijepo i uživam navratiti. Čuvarica ti je za deset!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Lucy jako me vesele tvoje lijepe poruke i svaki tvoj posjet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Moon, hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugice, drago mi je svaki put kad navratiš i uvijek si dobrodošla!
Pozdravlja te i moja "velika" čuvarica, bez njenog nadgledanja ne prođe sadnja ni jedne biljčice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bambus
![]() Kadifice i Verbena
![]() Stolisnik-Achillea filipendulina
![]() Divizma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dvornik-Polygonum affine
![]() Mini cinija
![]() Veličanstveni "El desperado", stalno ga slikam i ne mogu se nagledati njegove ljepote
![]() A ovo je vrh jedne od grana moje bijele Gaure, koja je izgleda "mutirala" u diva, grane joj se uvijaju, izgled im je kao da su tri zajedno srasle,a tek koliko pupoljaka... to će biti milijarda cvjetića!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |