Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 64> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,i ja se nadam dobrim rezultatima...Evo sličice jedne grupne od jučerašnje sadnje...Ove ljiljane sam dobila od moje drage prijateljice!!Lijepa moja hvala ti na ovim ljepoticama!!!
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Alisa imaš predivnu prijateljicu.Svaka joj čast kad te počastila ovim prekrasnim darovima.Ja mislim da nema ljepših darova od ovih.Zbilja su svi prekrasni i ako budu kao i na slikama,pa i ako budu samo slični bit će prekrasni.Stvarno ćeš se nauživat
![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Calla,ovo nije ljiljan..To je hosta..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
ok.... hvala na informaciji...dobila sam ga kao ljiljan
![]() za naziv hosta,iskreno prvi put cujem...jel to puni naziv? al kako god,predivno mirise |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Calla iako nije ljiljan prekrasan je.Zanimljiv cvijet....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Calla, da to je puni naziv - hosta. Imaš na forumu puno informacija o hostama, vidjet ćeš..
Cure, moramo li lukovice ljiljana zimi vaditi iz zemlje? Ja sam na kontinentu doma.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida,ja vadim orijentalce.Trubaste i azijate ne vadim.Bez problema prezime hladne zime-..Ove godine sam dublje zakopala i orijentalne,imam namjeru i njih ostaviti u bašti sa nekim manjim malčom,preko zime.Ipak ,mislim da neću sve ostaviti,samo neke duple.Pa ćemo vidjeti jel mogu il ne,da prezime.Na netu sam čitala da i oni opstaju preko zime u bašti ako su dublje zakopani..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Anaida,hvala,pogledacu.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, hvala ti!!
Calla, nema problema - tu smo jedni za druge!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Calla, to je cvijet iz vrtova naših baka.
Moja baka ga je zvala augustiner!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Alisa koji ljiljani
![]() Super ti je prijateljica, neke od tih boja nisam ni vidjela
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
predivne su boje! obožavam takve kombinacije na bilo kojem cvijeću!
reci, gdje se nadju takve prijateljice? ![]() |
|
![]() |
|
Moram priznat da se i meni boje jako sviđaju.Izgledaju predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zanima me nesto u vezi prihranjivanja.Prihranjivala bi ih na pocetku vegetacije dok ne procvjeta s gnojivom povecane koncentracije dusika a tijekom i nakon cvijetanja s povecanom koncentracijom kalijs.Mogu li pogrijesiti takvim kombiniranim gnojenjem,naravno to treba prema uputama,ili to moze samo pozitivno utjecati i dodatno nahraniti lukovicu???Nadam se da ce neko znati.Trebam tudje misljenje....
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Evo mene i ovdje ja mislim da ih nebi trebala puno na početku prehranjivati,ako si kupila lukovice u trgovini onda su one dovoljno jake da othrane cvjet i list,a kad procvjeta možda malo sa ječe razređenom otopinom gnojiva tj.na tu mjericu koja piše za litar vode dodaj bar deci više vode da nebi bilo prejako ovaj put nebi tebalo sa takom otopinom škoditi.Ako neko ima još neki predlog nek me nadopuni.
|
|
![]() |
|
Ok hvala probat ću tako
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Draga Alisa, i ja bi takvi prijateljicu...hheh
željno isčekujem slike kad procvijetaju.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |