Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 64>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 18:54
Da,i ja se nadam dobrim rezultatima...Evo sličice jedne grupne od jučerašnje sadnje...Ove ljiljane sam dobila od moje drage prijateljice!!Lijepa moja hvala ti na ovim ljepoticama!!!

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 19:07
Alisa imaš predivnu prijateljicu.Svaka joj čast kad te počastila ovim prekrasnim darovima.Ja mislim da nema ljepših darova od ovih.Zbilja su svi prekrasni i ako budu kao i na slikama,pa i ako budu samo slični bit će prekrasni.Stvarno ćeš se nauživat smile57
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 21:47
prekrasni su,uzivat ces citavo ljeto.ja sam kupila ovaj prvi na slici crveni.nadam se da ce uspjeti.
a ovo je slika mog bijelog ljiljana proslo ljeto.ako neko zna latinski naziv nek
javi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 21:52
Calla,ovo nije ljiljan..To je hosta..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 22:03
ok.... hvala na informaciji...dobila sam ga kao ljiljanSmile
za naziv hosta,iskreno prvi put cujem...jel to puni naziv?
al kako god,predivno mirise
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2011 u 22:15
Calla iako nije ljiljan prekrasan je.Zanimljiv cvijet....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:27
Calla, da to je puni naziv - hosta. Imaš na forumu puno informacija o hostama, vidjet ćeš..

Cure, moramo li lukovice ljiljana zimi vaditi iz zemlje? Ja sam na kontinentu doma.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 13:05
Anaida,ja vadim orijentalce.Trubaste i azijate ne vadim.Bez problema prezime hladne zime-..Ove godine sam dublje zakopala i orijentalne,imam namjeru i njih ostaviti u bašti sa nekim  manjim malčom,preko zime.Ipak ,mislim da neću sve ostaviti,samo neke duple.Pa ćemo vidjeti jel mogu il ne,da prezime.Na netu sam čitala da i oni opstaju preko zime u bašti ako su dublje zakopani..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 19:39
Anaida,hvala,pogledacu.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 22:10
Alisa, hvala ti!!
Calla, nema problema - tu smo jedni za druge!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:24
Calla, to je cvijet iz vrtova naših baka.

Moja baka ga je zvala augustiner!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:35
Alisa koji ljiljani smile227

Super ti je prijateljica, neke od tih boja nisam ni vidjela smile126.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 21:11
predivne su boje! obožavam takve kombinacije na bilo kojem cvijeću!

reci, gdje se nadju takve prijateljice? Tongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 23:57
Moram priznat da se i meni boje jako sviđaju.Izgledaju predivno smile93 Alisa,takvi prijatelji se najviše cijene Wink
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 14:17
Zanima me nesto u vezi prihranjivanja.Prihranjivala bi ih na pocetku vegetacije dok ne procvjeta s gnojivom povecane koncentracije dusika a tijekom i nakon cvijetanja s povecanom koncentracijom kalijs.Mogu li pogrijesiti takvim kombiniranim gnojenjem,naravno to treba prema uputama,ili to moze samo pozitivno utjecati i dodatno nahraniti lukovicu???Nadam se da ce neko znati.Trebam tudje misljenje....
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 21:12
Evo mene i ovdje ja mislim da ih nebi trebala puno na početku prehranjivati,ako si kupila lukovice u trgovini onda su one dovoljno jake da othrane cvjet i list,a kad procvjeta možda malo sa ječe razređenom otopinom gnojiva tj.na tu mjericu koja piše za litar vode dodaj bar deci više vode da nebi bilo prejako ovaj put nebi tebalo sa takom otopinom škoditi.Ako neko ima još neki predlog nek me nadopuni.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 23:19
Ok hvala probat ću tako
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 23:12
Draga Alisa, i ja bi takvi prijateljicu...hheh
željno isčekujem slike kad procvijetaju....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 10:14

Evo dmirce,ovako je visoki moj ljiljan koji bio uskoro mogao procvjetati
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 10:16

Tu se vidi i pup,izgleda da bi mogao ubrzo procvjetati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.