Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj da velim ? Ovo izgleda kao kolekcija koja je sakupljana godinama ! ![]() Normalno da sve tako lijepo raste kad zna koliko ga mama voli ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Iskupila si se ovim krasnim slikama što te dugo nije bilo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo, lijepo, lijepo...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko toga u tvom vrtu!!! Jako lijepo. Sviđaju mi se oslikane teglice. A krasopis je.... pa krasopis!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Vrijedilo je ovako dugo čekati sličice!
![]() Sukulenti su prekrasni! |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ovo je fantastično.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoj novi kutak tako se lijepo razrastao, krasno
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasni sukulenti i ocaravajuce heuchere..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja malo malo pa iznenadiš sve, samo neka , stavljaj sličica koliko god. Sukulenti bilo mali, bilo veliki očaravaju svojom ljepotom
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dugo me nije bilo kod tebe , draga i dugo se nismo vidjele ni na kavici !
Ali zato su mi se okice sad ljepote napasle ! Prekrasno si si ti to uspjela posloziti i urediti ! Doci cu ti opet skoro ! ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Potpisujem Nisu, sve je lijepo, ali sukulenti - jedinstvena zbirka divote na jednom mjestu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Draga tek sad sam uspjela pogledati tvoje sukulentiće,pa ima ih već jako puno.Ako itko ima zlatne ruke za presađivanje,onda si to ti.Baš mi je drago da si vratila prvobitno brojčano stanje.I...našla sam one heuchere i sve ih kupila,divne su,a nisu skupe.Nadam se da ćeš imati gdje sve to pospremiti prije zime.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A joooj, 1000 godina sam sad pisala i pisala zahvale svakoj od vas dragih cura posebno.... i onda sam nekaj tipnula i izašla van i sve se poništilo...
![]() Uglavnom hvala vam svima od srca drage moje, žao mi je kaj ne stignem i više biti ovdje s vama, ali tu sam ja uvijek negdje , pusa svima ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo još par fotki koje me raduju ovih dana
calamondin non stop cvate i miriši kao lud ![]() godina je bila jako loša za bugice, pa tek stidljivo i neke stvarno kasno cvatu ![]() nemathantus i dalje cvate ![]() iresina od moje Sarice posebno me raduje ![]() sukulentić pokoji ![]() ![]() ![]() haemanthus procvao, pa ga sad više ne zanemarujem ![]() ![]() ![]() senecio cephalophorus iz dana u dan sve lijepši , krcat pupovima, a još imam i 2 takva da me vesele ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Puno je lijepoga ovdje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, zlatne ruke (ili zelene) ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lucy
![]() Anastazija- bolje rečeno blatnjave i zmazane |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |