Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 38>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 00:07
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Ako Bistrica ovo vidi ili ako netko zna dali je ovo pepeljuga?
Raste kod susjeda Wink s kojim ne pričam, hoće li ona baciti sjeme ( možda malo i kod mene) ili ću morati krasti Embarrassed

Vidim, vidim, ali ne aspoznajem. Ovak izdaleka izgleda ko crveni lješnjak. Ako ima listove ko lobodfa samo puno veće i  boje cikle, onda je to pepeljuga. Ali, netrebaš krasti, imam ja sjemena.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 19:04
Riješeno, crveni lješnjak   Approve hvala!

Hvala vam na posjeti smile79 i na svim vašim darovima smile78

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 19:37
Ksan, bila ti meni u susjedstvu kod Malene i Klepetana smile78
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 19:42
Evo i ja sam konačno prošetala kod tebe i istinski sam uživala.Povrtnjak ,cvijeće ,tvoje mace ,one slike pogled preko ograde.Sve je jako lijepo i vidi se da uređuješ s puno ljubavi.Paukova mreža ,mak i ljubičasta ruža su mi posebni za vrijedne ruke
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:05
Stefica.n jesam bila sam  Smile dida Stjepan mi je svekar pa onda svratimo koji puta - mogli bi i češće Embarrassed

Alad - trudim se, još je to sve novo, još nisam sigurna gdje što, ali nagodinu će ipak biti ljepše, puno toga i ne cvijeta jer mu je prva godina. Ali biti će smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:19
Biljsko jezero - stara Drava  malo šetnje, panjeva Smile

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 21:00
Pikavci... ma nek si i ti dobila" virus"! Koliko je Malena prekrasna toliko je veliko srce dide Stjepana smile141 i za snahine vridne ruke naravno!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 21:08
Pokloni, pazim ih i mazim  Smile  Dadinica, Kamenjar smile79

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 21:31
lijepe poklone si dobila, neka ti dobro napreduju smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 21:39
Konačno i kod mene cvijeta sitno ali cvijeta  smile76

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 21:45
Nona hvala smile78

Moj Don Juan Heart

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 22:08
Malo zelenoga Smile

Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 22:57
Ksan, baš sam se našetala i nauživala. sve je lijepo, iz svega ljubav proviruje.
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 23:50
Ljubav sve pobjeđuje. Lijepo Ksan, a ove slike s Biljskog jezera, su super. Ja nisam u Bilju, ali sam vrlo blizu Biljskom jezeru i zaista je krasno u svako doba godine.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 11:06
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Ukrasni mak

Možda sam pretjerala ali nemojte mi zamjeriti smile84
I ja bih ovako pretjerala da ga imam, zbilja je prekrasan! LOL
Šapnut ću ti da ne čuju ostali cvjetoljupci, danas sam se najviše divila tvom povrtnjaku! Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 18:26
Radoja956, Zbiral hvala na posjeti i dođite mi opet smile78

Misty-da  zar se kod mene u povrtnjaku ima čemu diviti Stern%20Smile Geek  HVALA smile79

evo malo novih slikica Smile pa da provjerimo!
Još je zelena Smile

Ciklicu smo već papali Smile

Ima Dragoljuba i među rajčicama Smile

Krastavčići se već papaju Big%20smile

Mamuni još malo Smile

Tri dana  u tjednu se papaju tikvice - tikvice na  100 načina -  MD će požutiti LOL

Blitvica Embarrassed

Raste Thumbs%20Up

Ukrasne tikvice, sad još samo da shvate da se mogu penjati na kajsiju LOL

Ima još toga ali evo jedna zajednička Approve

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 18:39
Na zajedničkoj slici visoke kadife samo što nisu Heart

Karanfili samo što nisu Wink

Dalije samo što nisu Wink

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 18:44
Ali imam ja i što je smile84

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 19:45
Lipik
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 21:24
predivne slike jezera,sigurno je lijepo tamo šetat,a cvijeće i povrtnjak Clap,nemam što izdvojiti smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.