Sukulenti u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 46> |
Korisnik | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a e
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo je, nije baš dobra slika. Ima dvije rascvjetane grane, a stvarno su dugačke, svaka oko pola metra. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno izgleda cvijet, prvi put ga vidim
mislim da imam takvu gasteriu, ali nikad joj nije palo na pamet da cvjeta, ljenjivica bome će prezimiti vani |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ova moja je procvala prvi put.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum burito
|
|
Lošinj
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
burito je predivan...gasteriu san danas udomila ..ima li ona dubok korjen (ne znam kakav ću pitar?
|
|
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima!
ja sam nova u svijetu biljaka pa imam pitanje. ovo su moje biljčice pa me zanima kako se zovu. pogotovo me zanima ovaj najmanji. prilikom presađivanja ispali su mu listovi ali danas sam vidjela da su počeli rasti novi, ne znam kako bi to nazvala, zeleni cvijetići? mislim da su se svi oporavili od šoka zbog presađivanja. osim što je otpao cvijet sa kaktusa. bila bi vam zahvalna na odgovoru |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla one 3 grančice su vrsta crassule - perforata, čini mi se sa šarenim listovima, kaktusić mi se čini da je gymnocalycium, a sukulent možda neka echeveria ti zeleni cvjetići na listovima su u stvari nove biljke koje se stvaraju na krajevima listova nekih sukulenata, pa ćeš umjesto jedne biljke imati čopor |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok....predivno
Mateus...dobro došla
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đeni je
|
|
život je more
|
|
Mateus
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super! prvi put u životu sam se odlučila imati nekakve biljke doma i sad sam se skroz oduševila. kako stvari stoje neću stati na ovome. a onda ću imati puno pitanja za vas i hvala na odgovoru |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vratio sam se danas sa Flore bogatiji između ostalog za Sinningia (Rechsteineria) leucotricha, Fockea edulis , Cyphostemma juttae.
Ima li tko koju od tih krasnih biljaka u svojoj kolekciji ? Što bi trebao znati o njenom uzgoju ? |
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.bihrmann.com/caudiciforms/DIV/c.asp
Pokušaj ovdje |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miss M. hvala. Koristim bihrmanna svake jeseni kada dajem sukulente spavati. Kod njega su informacije o dormaciji biljaka pregledno dane i jasne. U stvari odlična internetna strana za sve ljubitelje kaudioformnih biljaka. Samo i on nije nepogrešiv. Evo primjer: Naveo je podatak da Sinningia leucotricha zahtjeva puno sunce. Većina ostalih internetnih stranica a recimo i sam Bešlić govori o svijetloj sjeni/sunce. Sve podatke treba uzeti sa rezervom i držati se većine.
Potražiti ću podatke na netu o svakoj od mojih novih biljaka. Za to nema problema, samo malo diskusije u živo ne bi bilo slabo. Ova Flora mi je bila super. Upoznao sam osobno Bešlića, Lovrekovića, Sekelja i jednog odličnog kaktusara Iz V. Gorice. Kupovao kod svakog od njih tako da bi trebao biti miran cijelu godinu. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,a da nam pokažeš kupovinu
A da ćeš biti miran cijelu godinu,teško!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatke su mi, gledala sam ih kod Bešlića već dugo simpatična biljka ali nikako da se odlučim.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tisuću ljudi tisuću čudi. Hoću reći kako smo različiti. Bešlić je svoje raritete na onom svome drugom štandu uzdignuo 30 cm iznad ostalih kaktusa. Tako da budu vidni svima. Sekelj obrnuto. Sakrio ih je ispod štanda tako da smo morali kleknuti uz štand (kao u crkvi) ako smo htjeli što izabrati.
Miss M, Bruve ? Dali je to onaj gosp. sa bradom iz V. Gorice. Štand između Lovrekovića i Sekelja ? |
|
Miss M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |