Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 77> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam zašto ti je slika ove boje: tvoje sunce zrači ljepotom.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam svima na posjeti ...kod mene je lijepo vrijeme pa ga koristimo da malo uredimo moje gredice ..ideja i rad je mog muža ,ja samo gledam da se ne oštete biljke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mozda ove saksije od crijepa pofarbam ,neznam i ovako su mi fine,samo moram dobro razmislit šta u njih stavit
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Odlično osmišljeno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eupforbia lachtea
![]() |
|
![]() |
|
natalija vidi kako se razrasla ligualaria
![]() a ovu kalu si mi dala nedavno i vidi kako je lijepo počela rast ![]() |
|
![]() |
|
a sad malo sukulenata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Sukulenti su ti prekrasni ! Imam samo jedno pitanje: gdje nabavljaš ove četvrtaste tegle? Čini mi se da je njih lakše slagati od okruglih. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalije evo moj klorofit..lijepo mi napreduje
![]() pogled na dvorište ![]() moji bozicni kolaci ![]() |
|
![]() |
|
![]() natalija na ovo cvijeće sam mislila ![]() |
|
![]() |
|
i za kraj moje sunce sa jednom predivnom curom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radi se, radi ..... I kod nas je lijepo vrijeme i moglo bi se malo prčkati po vrtu, samo čekam da dan malo naraste.
Lijepe su nove gredice, spremni ćete dočekati proljeće i sadnju novih biljaka |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A ispod velikih plastičnih flaša su ruže ili nekaj drugo?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!! novi izgled gredice je super, opet sve pohvale majstoru - za ideju i izvedbu
![]() sukulenti i kaktusi izgledaju odlično, kao da nije zima i kao da nisu unutra, nije ni čudo kad im je super pozicija, ne fali im svjetla ligularia i kala su za 5, a njevicu (iberis, ognjica) bijelih cvjetića pusti vani, ništa mu neće biti a gle zaljubljenih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoj vrt poprima novi izgled,kakvo će to veselje biti kad se sve razraste što ćeš posaditi,a sukulenti i kaktusi su prekrasni ,rastu kod tebe kao da nema zime.
![]() A zaljubljeni par je priča za sebe.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Super ste to vi uredili.
Nova gredica je kao bonbonček!
Naravno, tvoj dečko wau-wau također!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
super su nove izmjene!! jedva cekam da ih vidim u zivo!
a i biljke su zdrave i lijepe ko uvijek:)
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ostala sam bez teksta, zar je moguće da postoji ovako uredan i njegovan vrt! Svaka ti čast. Čoviku ponestane rići kad sve ovo vidi. Cure su napisale SVE, suvišno je ponavljati se. Želim ti puno uspjeha!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |