vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Vjerojatno ga je miris privukao,zna on di je lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Draga Ivančica flower, tek sam se uključila na ovaj portal i već sam se nauživala cvijeća i mora! Prekrasno mi je. Ja sam sa kraja i moj vrt je drugačiji, ali svaki ima svoj čar i dušu vlasnika! Pozdrav!!!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Ivancice, predivno, plazica slatka, a s leptirima je uvijek tako, ali vrijedi truda! :)
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Iva61,naravno da svako mjesto i svaki vrt imaju svoj šarm,nije samo na moru lijepo.Ne bi ni valjalo da ne postoji raznolikost.Drago mi je da si mi bila u posjeti i da ti se sviđa moj vrt,uvijek je lijepo čuti pohvalu.
maso,plaža koja je donedavno bila skoro pa pusta polako se počinje puniti šetačima a jučer i mladim kupačima! Da,dobro ste čuli,i ja sam bila iznenađena! Osjeća se da pomalo dolaze ljetni dani,a i ovi šareni leptirići dokaz su da je zima već odavno iza nas. |
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
Ivančice draga, da li su ti se ružice primile?
|
|
![]() |
|
Mislim da jesu,lišće izgleda lijepo,uskoro ću staviti slike.
Pozdrav! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma prekrasno... sve... od plaže do djeteline, jezerca i ostalog, naravski i pesonje koji blaženo spava!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
baka,moon,hvala što ste redoviti gosti u mom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno,jezerce je tako slatko,ma sve je ok,onako planski,na svom mjestu....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno carstvo imas i ljiepo je setatii uzivati tuda...
nadam se da cu uskoro doci i osobno vidjeti to carstvo... bas sam se dogovorila danas s Dudom da cu iduci tjedan imati slobodno pa bi mogle mi dogovorit otocnu kavu ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno a mezimac je za 10 :))
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dugo nisam bila u tvom vrtu,i ova setnja mi je prijala
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ova prica tik uz more ostavlja bez daha a tek kornjacice... a Ogi je jednostavno car
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
živiš u prekrasnom ambijentu
![]() ova slika je posebna |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lipo, posebno garifuli, to je cvit kojeg se sjećam još iz najranijeg djetinstva
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |