pandin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 36> |
Korisnik | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj grmić mi je pun bobica nzm kako se zove???
ova loza je pocrvenjela a sda vec i otpala ovo je slikano pa sigurno ima jedno tri tjedna eo malo krizantema bijela se tek otvara |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad dobio sam jednu ideju i uspio sam ju ostvarit samo sto mi fali malo sljunka to cu morat negdje nabavit pa evo da vam i prezentiram :D
evo kako to izgleda unutra ima dva kaktusa mala agavica hawortia i schindapsus te suhe grane i metlice ukrasnih trava te onaj cvijet sto se susi za aranzmane ....nije kako sam zamisljo al oke je |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad prinove koje sam dobio kaktusi i sukulenti tj 3 sukulenta i 2 kaktusa
opunthie hawortia crassula euphorbia trigona (nju sam odmah posadio to je reznica naravno, tj stajala je tri dana ne posadjena i ja ju posadio i zalio i et tak stoji sad , tako i crassula pa ja se nadam da ce se primit) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam bacila oko u tvoj vrt, bravo za bracu . Bas je super pogledati staro-novo like i vidjeti kako vrt napreduje u svojoj ljepoti. Super su ti nove biljčice
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno panda, lijepo si ti to preuredio dio ispred kuće, a i pikavci su super!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj aranžman u staklu je vrlo originalan, a prinove su jako lijepe. Obzirom na tvoje zlatne ruke nema razloga da se sve ne primi.
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon- hvala na posjeti i pohvali naravno svrati jos koji put :D
sunceee - hvala ti tikvić tvoje rijeci mi puno znace hvala ti a ne sumnjam uopce da i ono od tebe nece se sve primit....i da ja sam ono judino drvo posadio u saksiju i na prohladnom je mjestu tu ce zimovat ove god 10C stupnjeva ima pa eto ja se nadam da sam oke postupio :D |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja s akvarijem, i sve pohvale tvome bratu
|
|
život je more
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow, prekrasna okućnica! još kad se to sve na proljeće uveseli šarenilom cvijeća bit će kao u bajci! sviđaju mi se noviteti..a posebno kaktusi u onom staklu! izvrsna dekoracija!!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
panda, ideja sa cvijećkama u akvariju je odlična i super je ispala
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da si ga dok je još mali posadio u saksiju, a na proljeće ga posadi u vrt i za dvije -tri godine će te obradovat prvim cvijetovima.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan ti je grmić, krizanteme, aranžman je lijep i originalan a prinove su za pet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantan, kontesa, vilmac, tikvić i antonija hvala na posjeti dodjite opet..... :P
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
panda divno si sredio vrt,svidjaju mi se i bodljikavci
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene!
Imaš zbilja lijepi vrt. Lijepi cvijetni detalji. Ono sa akvarijem, stakleni vrt, je krasna ideja i izgleda super.
Jedino što bih ja na tvom mjestu stavljala maaaalko veće slike. Šteta je tu ljepotu ne "raspaliti" da se dobro vidi!
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj kad mi neš nece za slike nam pojma zas mi nece vece bio sma promijenio velicnu...:D hvala vam svima...:D
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene panda u tvom vrtu! Od prve do zadnje stranice... Jezerce, ona ribica, lopoc, hoya u cvijetu ( moja neće da cvjeta, neznam zašto) ruže su predivne, kamenjar divan, sukulenti, more vrsta, krizanteme, predivna jesenja dekoracija u kući... a posebno mi se dopao onaj stakleni akvarij sa biljčicama. Imam pitanje kako ti se zove clematis (koja je vrsta jer ga imam i ja i zaista samo jednom cvate, neznam mu naziv).
čestitke za posao i čestitke muškom cvjetoljupcu koji se pridružio cvjetoljubicama! Ti si prava rijetkost muškog roda!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akvarijum je fenomenalan.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svim ana posjeti i pohvali a clematis neznam kak se zove al mi ide jako na zivce :(
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |