Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pandin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pandin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 36>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 20:41
ovaj grmić mi je pun bobica nzm kako se zove???
ova loza je pocrvenjela a sda vec  i otpala ovo je slikano pa sigurno ima jedno tri tjedna

eo malo krizantema

bijela se tek otvara

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 20:44
e sad dobio sam jednu ideju i uspio sam ju ostvarit samo sto mi fali malo sljunka to cu morat negdje nabavit pa evo da vam i prezentiram :D
evo kako to izgleda

unutra ima dva kaktusa mala agavica hawortia i schindapsus te suhe grane i metlice ukrasnih trava te onaj cvijet sto se susi za aranzmane ....nije kako sam zamisljo al oke je
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 20:47
e sad prinove koje sam dobio kaktusi i sukulenti tj 3 sukulenta i 2 kaktusa
opunthie

hawortia

crassula

euphorbia trigona (nju sam odmah posadio to je reznica naravno, tj stajala je tri dana ne posadjena i ja ju posadio i zalio i et tak stoji sad , tako i crassula pa ja se nadam da ce se primit)

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 22:37
Opet sam bacila oko u tvoj vrt, bravo za bracu . Bas je super pogledati staro-novo like i vidjeti kako vrt napreduje u svojoj ljepoti. Super su ti nove biljčice
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 22:45
Krasno panda, lijepo si ti to preuredio dio ispred kuće, a i pikavci su super!   Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 22:52
 Onaj aranžman u staklu je vrlo originalansmile141, a prinove su jako lijepe. Obzirom na tvoje zlatne ruke nema razloga da se sve ne primi.
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 21:08
moon- hvala na posjeti i pohvali naravno svrati jos koji put :D
sunceee - hvala ti
tikvić tvoje rijeci mi puno znace hvala ti a ne sumnjam uopce da i ono od tebe nece se sve primit....i da ja sam ono judino drvo posadio u saksiju i na prohladnom je mjestu tu ce zimovat ove god 10C stupnjeva ima pa eto ja se nadam da sam oke postupio :D
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 21:16
Odlična ideja s akvarijem, i sve pohvale tvome bratu Clap
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 12:43
wow, prekrasna okućnica!Tongue još kad se to sve na proljeće uveseli šarenilom cvijeća bit će kao u bajci! sviđaju mi se novitetiClapClap..a posebno kaktusi u onom staklu! izvrsna dekoracija!!Clap 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 12:54
panda, ideja sa cvijećkama u akvariju je odlična i super je ispala Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 17:40
 Dobro da si ga dok je još mali posadio u saksiju, a na proljeće ga  posadi u vrt i za dvije -tri  godine će te obradovat prvim cvijetovima. 
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 22:02
prekrasan ti je grmić, krizanteme, aranžman je lijep i originalan a prinove su za pet!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 23:42
lantan, kontesa, vilmac, tikvić i antonija hvala na posjeti dodjite opet..... :P 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 09:00
panda divno si sredio vrt,svidjaju mi se i bodljikavci
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 10:44
Evo i mene!Wink
Imaš zbilja lijepi vrt. Lijepi cvijetni detalji. Ono sa akvarijem, stakleni vrt, je krasna ideja i izgleda super.ClapClapClap
Jedino što bih ja na tvom mjestu stavljala maaaalko veće slike. Šteta je tu ljepotu ne "raspaliti" da se dobro vidi!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 17:21
joj kad mi neš nece za slike nam pojma zas mi nece vece bio sma promijenio velicnu...:D hvala vam svima...:D
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 19:26
Originalno poslano od člana panda panda napisao:

e sad dobio sam jednu ideju i uspio sam ju ostvarit samo sto mi fali malo sljunka to cu morat negdje nabavit pa evo da vam i prezentiram :D
evo kako to izgleda

unutra ima dva kaktusa mala agavica hawortia i schindapsus te suhe grane i metlice ukrasnih trava te onaj cvijet sto se susi za aranzmane ....nije kako sam zamisljo al oke je
veoma dobra ideja mogu ti reći fenomenalno

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:56
Evo i mene panda u tvom vrtu! Od prve do zadnje stranice... Jezerce, ona ribica, lopoc, hoya u cvijetu ( moja neće da cvjeta, neznam zaštoCry) ruže su predivne, kamenjar divan, sukulenti, more vrsta, krizanteme, predivna jesenja dekoracija u kući... a posebno mi se dopao onaj stakleni akvarij sa biljčicama. Imam pitanje kako ti se zove clematis (koja je vrsta jer ga imam i ja i zaista samo jednom cvate, neznam mu naziv).

čestitke za posao i čestitke muškom cvjetoljupcu koji se pridružio cvjetoljubicama! Ti si prava rijetkost muškog roda! smile141

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 22:18
Akvarijum je fenomenalan. Clap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 16:11
hvala svim ana posjeti i pohvali a clematis neznam kak se zove al mi ide jako na zivce :(
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.