Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 43> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetala ti lantana prije nego meni, eto baš mi je drago, da ne kažete da uvijek kod mene prvo procvate Kutak na balkonu je super, ona slika s ulice pokazuje pravo lice vrta
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep kutak na balkonu i vrt ispred kuće.
Anči molim te napiši da li u Osijeku ima kalistemon i koja je cijena (ako si bila)?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej ivna, ova kontesaa me tak iznervira da moram dojti kod tebe na terapiju prije spavanja...
I kaj to onda moje oke vide??? Lantana - digitalis - fuksija!!!
Pa ušminkan, fensi-šmensi balkonski kutak s novim, dizajnerskim pletenim košarama!!! Wunderbar!
Nego, kaj si živicu šišala pod wasservagom, da je tako ravnomjerno cvaknuta?
A ostići su tak zgodni da si ih sigurno fotošopirala!
ajd bok,
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj koje ljepote kod tebe..fuksija, lantana, balkon izgleda prekrasno a tek pogled sa ulice na tvoj vrt i živicu, predivno je..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvale ošišanoj živici i lijepom pogledu prema kući. A i one okrugle thuje (mislim da su thuje) mi mame pogled!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni veseli cvjetići u tvom vrtu,ali košarice sacvjetnim posudama su ti fenomenalne,mora biti da je pravi užitak na tako opremljenom balkonu boraviti
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mira, od srca ti hvala na lijepim riječima, a je, imaš pravo, obožavam biti na svom balkonu i činim sve da se što ugodnije na njemu osjećam ali eto ostaje žal što nije zeru veći, ovako mi je malo prostora za sve što bih ja htjela na njeg staviti !
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za lantanu ,moja je vec cvjetala i sad mi ne izgleda nesto najbolje.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet na terapiji,neznam možda i ja jednom pokažem i svoj vrtmoram još dosta naučiti o ovim tehničkim stvarima |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Ivna, morala sam krenuti od prve stranice jer iako sam već bila kod tebe ali se nisam javila morala sam ponoviti šetnju kroz tvoj krasni vrt .
Imaš krasnih primjeraka cvijeća što u vrtu što u vazama. Kako meni uvijek nešto zapne za oko, ovaj put ću izdvojiti prekrasni ljubičasti grm berberis , moram si ga svakako nabaviti i zlatoglavica. Nju imam već dvije sezone i nikako da mi procvate, dobila sam ju isto od shashe, čak je i bacila mlade ali cvijeta ni za lijek . Tvoja je krasna
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt i slika vrta iz daljine, stvarno sam oduševljena; rasporedom, oblicima, nijansama zelene, luda sam za zelenom.....
ove bijele košarice i u njoj biljčice i još jedna stolica...., pravi kutak za opuštanje!
Lp
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej ivna lijepe slikice, lantana me baš iznenadila, moje su još samo u listovima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutak na balkonu s cvijećem u pletenim košarama pruža mjesto ugodno za odmor. A i vrt ispred kuće je baš njegovan.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep mi je i vrt i živica Al balkon je ,super si ga ukrasila sa pletenim košarama,samo pazi da ti ne pokisnu !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, Mali kaktuse (držim fige da svladaš tehniku, i mene je mučila ali sad mi se čini tako lako da ne znam zbog čega sam toliko dramila), Korijenko, Mini, Triša i Lucy hvala vam drage moje što ste posjetile moj vrt !!!
Nekako gdje god se okrenem oko sebe ima zelenila ali ja već vapim za bojama i tako svakodnevno šetam po dvorištu i tražim bilo što i s najmanjim naznakama cvijetanja...Stvarno sam nestrpljiva , ovo je moj današnji "ulov", ma znam da se ponekad i ponavljam ali nekim cvetekima jednostavno ne mogu odoljeti ! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si složila kutak na terasi i baš ti je fora ono sa košarama. A kugle !?! Nemam riječi. Prava umjetnost. Meni bi prije ličili krimprima nego li kugli! zato ja šišam ravno - valjda profesionalna deformacija!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan rodić i karanfil i ruže i begonija ,.... i sve !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ivna,a ja lovam nove slike i kao malo djete se veselim svakojOvaj bordo karanfil ti je prekrasan,rododendron kad procvjeta pokaže svu svoju raskoš,ostić ti se lijepo rascvjetao,puzajuća ruža prekrasno je počela,a ja vidim mnogo pupova i tek kad se skroz rascvjeta,a begonijica je tako slatka
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj sunce oje šta sad da ja kažem kad su sve rekle kako je kod tebe -samo ću reći da sam jako sretna u tvom vrtu i svemu šta imaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |