Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za izrugivanje... a znaš kako se kaže: "nikad ti se neće bolji (ili isti) narugat"....hehehehehe...
![]() Ne znam jesam ti poznata iz Dragošja ?:)) Nisi me valjda zamjenila sa starim Božom?! ![]() U vezi toga...u temi "Sajmovi i izložbe" stavila sam slike iz Dioklecijanovih podruma....ima ti tamo jedna iz Dragošja, hehehehe....pa kad ti bude dosadno poviri... ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Kika, super su mi ove bočice..
![]() Mare aj molim te pošalji mi link di je tema "Sajmovi i izložbe", il ti Kika,jer nikako pronač a baš bi tila vidit kako je bilo, thnx.. Sve mi se zbucalo na ovom forumu, toliko toga pogledam da neznam više di je šta..
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
nadam se da je jučer sve prošlo odlično i da niste dugo stajali u crkvi.
Kčerka ti je sigurno bila sva uzbuđena i prekrasna kao i moje kumče. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kod nas je bilo 600-tina krizmanika(baš sam ti napisala na tvojoj stranici)sve je bilo dobro i završilo oko 13 sati,pa onda fešta u rest. do mraka,a ćerkica kao i svakoj majci ljepotica.Hvala na zanimanju.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
600?!!!!!!!!!!!
Koja je to gužva bila!!!! A virujem da se feštalo lipo, i da je bilo svita u restoranu...poprilično! hehehehe, sad sam se sitila svoje krizme-krizmala se starija sestra, pa svećenik rekao "ma možeš i ti"-bila 5.razred:) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Maredm,mila moja,a ja u trećem osn.ispadoh ti nekakav metuzalem,ali nisam tako loša he he he he .Bilo je super skupa ćer od brata i moja ćerka,jer su obje osmi razred..
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
evo napokon i ja nađoh vremena malo prokomentirati radove. Boca je krasna, ali one kutijice su me oduševile, prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Anđelka.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa draga Primavera,dugo nisam ni dobila pohvalu,a sad su mi jako potrebne,bila sam se pripremila uraditi dosta toga,nešto jesam,ali nisam poslikala,odnijela mi ih mala bratična,nadam se da ću ih staviti...sad nisam baš nešto voljna slomila sam nogu u stopalu,pa vučem jedan gips-čizmu po ovoj žegi..katastrofa,ali što ćeš trpi i šuti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kika pa nisi moarala trcati za zgodnim deckima da slomis nogu. Malo sale, ali i meni se skoro to dogodilo na bazenu sam se posklizla na plocice.
Cuvaj se, noga mora puno puno biti uzdignuta, i ako mozes mici s prstima. Po mogusnosti trazi plasticni gips ako imaju, ili pravac na Krk gdinu Bajcicu koji namjesta kotolomce. |
|
![]() |
|
Draga moja Tajo,eh da sam barem trčala,nego samo malo izvrnula a ona jadna puče.Lijepo bi bilo trknuti do Krka,ali imamo mi bliže u Kominu kod Rare,a ja ne odoh kod njega nego kod ortopeda,vidjet ćemo što će biti .Hvala na savjetu.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga KIKA prošetala sam po galeriji...radovi su ti jako lijepi, favorit su mi kutijice...želim da ti noga brzo zaraste i da što lakše prebrodiš sve to skupa pa da uživamo u tvojim radovima....
![]() |
|
![]() |
|
Lijepe moje Primavera i valliSa hvala na lijepim željama za ozdravljenje.
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Vidim da si mi bila na forumu..pokušala ti poslati poruku u sandučić ali ne ide.Budući da rijetko navračam ovamo posjeti me na blogu: brankadomnjak.blogspot.com
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Kika imaš krasnih radova posebno na početku meni super uski tanjurić sa viticama i anđelom,crno bijela i crvena kutijica koje su mi neobične i neviđene!Želim brzo ozdravljenje nogice
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Žao mi je zbog gipsa,ukrasi ga dekupažom,bočice i amforice su lijepe!
|
|
![]() |
|
Opala! Evo ti izvukoh galeriju na prvu stranu, a to znači da se očekuje koja sličica tvojih radova!
Sumnjam ja da je tebe gips omeo-ne radi se ovo trčeć maraton...čekam! Kao što sam ti napisala u mojoj galeriji, drago mi je da više nisi "gypsophila":)...šala mala, znam da ti je na vrh glave gipsa, još po ovom zvizdanu. |
|
|
|
![]() |
|
Nirvana-hvala za pohvale i za ozdravljenje,ide polako
Maslina55 i tebi hvala lijepa A MDM nije da se nije radilo....moglo je i bolje,bude se vidjelo,sad sam lijena da poslikam,a onda živim za trenutak što će reći mile tete.pozzz. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |